Home > Artikkelit > Jännitystä elämään – hanki seksisuhde

Jännitystä elämään – hanki seksisuhde

Fuckbuddy eli panokaveri on henkilö, jonka kanssa sinulla on pelkkä seksisuhde.

Seksi ei edellytä parisuhdetta, vaan toimii hyvin ihan sellaisenaan. Ja tietenkin voi hankkia fuckbuddyn tai useita silloinkin, jos elää avoimessa parisuhteessa. Seksisuhde on erinomainen tapa kokea uusia ja erilaisia asioita sängyssä.

Panolle.com kannustaa ihmisiä hankkimaan useita hyviä panokavereita, koska eri ihmisten kanssa pystyy kokemaan sängyssä todella erilaisia asioita ja tämä on mahtavaa!

Fuckbuddyn etsiminen kannattaa aloittaa jollain suomalaisella seksisivustolla sopimalla panotreffit sopivan kumppanin kanssa.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
Xperience United Logo
Xperience United eli XU on suomalainen seksiseurasivusto ja yhteisö vapaamielisiä aikuisia. Sivustolta löydät seksiseuraa, kimppakivaa ja seksibileitä ympäri Suomea.
9.9

Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Cheating69 Logo
Private Deitti on yksityinen ja turvallinen seksideittisivusto, jolta löydät salakumppaneita täysin riskittömästi. Turvalliseksi suunniteltu sivusto tarjoaa helpon ja laadukkaan seksideittikokemuksen.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Jatkuva seksisuhde vs yhden yön juttu

Kun ihmiset etsivät irtosuhteita, monet mieltävät ne kertapanoiksi ja yhden yön jutuiksi. On kuitenkin aivan selvä ero siinä, että mitä voi odottaa saavansa partnerilta, jonka kanssa pitemmässä seksisuhteessa kuin mitä yhden yön juttu voi tarjota.

Me uskomme vakaasti, että hyvä seksi vaatii tuntemusta ja tietämystä partnerin tarpeista. On tietenkin mahdollista, että spontaani seksi uuden partnerin kanssa yhden yön jutussa voi olla mahtavaa, mutta todennäköisyys onnistumiselle on suhteellisen pieni, mikäli partneri vaihtuu jokaisella kerralla.

Karu fakta on se, että suurin osa suomalaisista on huonoja sängyssä.

Jos siis löydät itsellesi sopivan partnerin, jonka kanssa seksi maistuu ja tuntuu mahtavalta, mikset sitten jatkaisi hänen kanssaan. Seksisuhde on monessakin mielessä toimiva ratkaisu, mutta yksi tärkeimmistä on se, että seksin laatu tyypillisesti paranee samaan tahtiin kuin seksikerrat karttuvat.

Yksi asia toimii yhden kanssa ja toinen toisen

Seksi on todella monimuotoinen asia. Sängyssä voi tehdä todella monia asioita, joista itse saa kovia kiksejä. On jokseenkin absurdi ajatus, että yhden partnerin kanssa pystyisi täyttämään kaikki seksuaaliset tarpeensa – tai edes valtaosaa niistä.

Joskus syyt rajoituksiin ovat puhtaan fysiologisia: esimerkiksi miehen ja naisen kokoero voi estää anaaliseksin ja maksollisesti myös suuseksin. Mieti sitä, ettet ikinä pääsisi kunnolla nauttimaan naisen antamasta suuseksistä koko elämäsi aikana! Ja vain sen takia, että sinulla nyt sattuu olemaan iso kulli ja partnerillasi pieni suu. Ja sama juttu tietenkin anaaliseksin kanssa.

Seksisuhde usean naisen kanssa on erinomainen ratkaisu sille, että pystyt saamaan tyydytyksen kaikille tarpeillesi. Pystyt saamaan hyvää suuseksiä, anaaliseksiä ja mitä tahansa haluatkin: rajua panemista, fetissejä, julkisen paikan panoja, kolmen kimppoja jne jne.

Seksisuhde on avain täydempään seksielämään.

Miten seksisuhde hankitaan?

Seksisuhteen löytäminen baarista tai yökerhosta voi olla haastavaa. Useimmat baarissa olevat ihmiset eivät ole siellä seksin perässä. Voit tietenkin löytää itsellesi oikein hyvän panokamun baarista, mutta se on mielestämme harvinaista, kuten kirjoitimme täällä.

Mielestämme on järkevämpää hankkia seksisuhde netistä, koska netti tarjoaa siihen niin erinomaiset puitteet. Saat heti yhteyden tuhansiin suomalaisiin, jotka ovat etsimässä samaa asiaa kuin sinäkin. Sinun ei tarvitse arvuutella, että kuka täällä mahtaa olla seksisuhdetta etsimässä (kuten baarissa), vaan voit olla varma, että kaikki ovat seksin perässä.

Jos haluat saada seksisuhteen nopeasti tai muuten vaan parantaa mahdollisuuksiasi, kannattaa mielestämme ehdottomasti tehdä profiilit useille sivustoille kerralla. Tällä tavalla pystyt heittämään verkot vesille useampaan paikkaan kerralla. Olemme listanneet Suomen parhaan seksideittisivustot täällä.

Näin pääset alkuun

  1. Luo itsellesi ilmainen profiili esimerkiksi SexPartner.fi -sivustolle
  2. Lisää itsestäsi kuva (kuvallinen profiili toimii moninverroin paremmin)
  3. Kirjoita itsestäsi kiinnostava esittely (tämä ei ole kovin vaikeaa)
  4. Aloita seksisuhteen etsiminen vaikka sivuston hakutoiminnolla
  5. Kun sopiva kumppani löytyy, tutustu häneen ja solmi seksisuhde

Hanki itsellesi seksisuhde tai useita ja saat tyydytettyä kaikki seksuaaliset tarpeesi.