Home > Gay-treffit ‚Äď Seksiseuraa homolle l√∂ytyy n√§ilt√§ sivustoilta

Gay-treffit ‚Äď Seksiseuraa homolle l√∂ytyy n√§ilt√§ sivustoilta

Kun mies etsii miest√§ tai nainen naista¬†‚Äď N√§ilt√§ sivuilta¬†l√∂yd√§t gay-panotreffit

Panolle.com esittelee Suomen kuumimmat sivustot, joilta voit löytää gay-treffit. Eikä kyse ole mistään ihan tavallisista treffeistä, vaan nimenomaan seksistä, panemisesta, nussimisesta ja kaikesta kinkyilystä.

Alla on listattu osa Suomen parhaista seksisivustoista ‚Äď mielest√§mme t√§ss√§ on ne parhaimmat sivut, joilta voit l√∂yt√§√§ esimerkiksi homoseuraa liven√§ tai vaikka flirttailua gay-chatissa. Mik√§li sinua kiinnostaa lukea esittelyt kaikista Suomen parhaimmista seksideittisivustoista,¬†voit lukea sen t√§√§lt√§. Ensimm√§isen√§ esittelyss√§mme on SexPartner.fi.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Xperience United Logo
Xperience United eli XU on suomalainen seksiseurasivusto ja yhteisö vapaamielisiä aikuisia. Sivustolta löydät seksiseuraa, kimppakivaa ja seksibileitä ympäri Suomea.
9.9

Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Cheating69 Logo
Cheating 69 seksideittisivuston periaate on, ettei kenenkään tarvitse jäädä yksin kotiin.
Kahdestaan on paljon mukavampaa!
Sivustolla on tarjolla seksisuhteita,
flirttailuseuraa ja ennen kaikkea paljon uusia tuttavuuksia.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Cheating69 Logo
Private Deitti on yksityinen ja turvallinen seksideittisivusto, jolta löydät salakumppaneita täysin riskittömästi. Turvalliseksi suunniteltu sivusto tarjoaa helpon ja laadukkaan seksideittikokemuksen.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

SexPartner.fi

SexPartner.fi on ehdottomasti yksi Suomen parhaimmista seksideittisivustoista ‚Äď n√§in on my√∂s gay-kansan kohdalla. SexPartner on k√§ytt√§j√§m√§√§r√§ns√§ puolesta¬†Suomen suurin seksisivu¬†ja t√§m√§n takia tarjolla on aivan kaikille kaikkea. Sivustolla on paljon gay-k√§ytt√§ji√§.

Ja koska käyttäjiä on niin paljon, on tarjolla paljon myös erilaista seuraa: flirttailua vaikka gay chatissa, puhelinseksiä, live tapaamisia, isompia tapahtumia, orgioita tai vaikka rajumpia bdsm-sessioita. Mikäli etsit homoseuraa, ei SexPartnerista ainakaan tarjonta lopu kesken.(Luo ilmainen tili tästä linkistä)

Kypsää seuraa

Kypsaaseuraa.fi on sivusto, jolla kokeneemmat gay-miehet ja -naiset etsivät seuraa toisistaan. Tämä sivusto ei siis todellakaan ole teinien temmellyskenttä, vaan seksin konkarit määräävät. Tämä on yksi parhaimmista paikoista saada 40+ ja 50+ gay-seksiseuraa netistä.

Tietenkin tarjolla on myös nuorta seuraa. Nuoret miehet ja naiset tulevat tälle sivustolle etsimään panoseuraa vanhemmasta miehestä tai naisesta. Kypsää seuraa on siis sopiva sivusto myös siinä tapauksessa, jos haluat selvästi eri ikäistä seksiseuraa, mitä itse olet.(Luo ilmainen tili tästä linkistä)

Naughtybook

Naughtybook on se kuuluisa seksiversio Facebookista! Sivustoa on eritt√§in helppo k√§ytt√§√§, koska se muistuttaa hyvin paljon Facebookia. T√§m√§n takia sen¬†suosio kasvaa r√§j√§hdysm√§isesti. Naughtybook sopii erinomaisesti homoseuran etsimiseen, koska merkitt√§v√§ osa sivuston k√§ytt√§jist√§ on homoja ‚Äď jopa ehk√§ enemm√§n kuin SexPartnerissa. Tied√§n t√§m√§n, koska itse saan Naughtybookissa viestej√§ homomiehilt√§ miltei p√§ivitt√§in. Aktiivisuutta siis on!

Naughtybookissa on myös tarjonta varsin hyvää. Mukana on aloittelevia seksideittailijoita, joten paljon on tarjolla esim gay chat seuraa ja muuta flirttailua viesteillä tai puhelimella. Sitten tietenkin on ihan kunnon gay-panotreffejä kaksin, kolmestaan tai isommalla porukalla. Tarjolla on myös seuraa bi-henkilöille esim. kolmanneksi pyöräksi pariskunnan kanssa.(Luo ilmainen tili tästä linkistä)

FlirtFair.fi

FlirtFair.fi on vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa seksideittailun hieman varovaisemmin. Tietenkin sivustolta löytyy myös gay-deittejä, mutta paljon on tarjolla myös flirttailuseuraa: voit ihan vain keskustella tai sitten lähetellä kiimaisia viestejä muille käyttäjille esim gay-chatissa.

Tälle sivustolle kannattaa ehdottomasti tehdä tili, jos meinaat liittyä SexPartneriin. Kyseessä on hyvin samanlaiset sivustot, joskin FlirtFair on hieman pienempi. Kuitenkin liittymällä Flirtfairiin parannat seuran saamisen mahdollisuuksiasi merkittävästi. Eikä rekisteröitymiseenkään mene kuin muutama minuutti, jos kaikki perustiedot on jo valmiiksi syötetty SexPartneriin. Itse olen käyttänyt tätä taktiikkaa ja olen ollut tyytyväinen (joskin minulla ollut tilit myös muillakin sivustoilla. Erityisesti suosittelen Victoria Milania).(Luo ilmainen tili Flirtfairiin tästä linkistä)

Victoria Milan

Victoria Milan on mielestämme Suomen laadukkain seksisivusto. Voit lukea tarkemman arvostelun Victoria Milanista täällä, mutta tässä pääkohdat sivustosta. Victoria Milan on ns. pettämissivusto, joka on siis suunniteltu varatuille ihmisille seksiseuran etsimiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki käyttäjät elävät parisuhteessa ja ovat halukkaita pettämään puolisoaan. Mukaan mahtuu myös jo eronneita miehiä ja naisia sekä paljon myös sinkkuja ja avoimissa suhteissa eläviä.

Mikäli sinulle on tärkeää pysyä ehdottoman anonyyminä ja haluat pitää seksitreffien hakemisen salassa ulkopuolisilta, on Victoria Milan erinomainen vaihtoehto. Tämä on yksi syy siihen, miksi gay-henkilöt ovat ottaneet Victoria Milanin niin hyvin omakseen. Sivusto on yksinkertaisesti niin laadukas ja hyvällä harkinnalla tehty, että sitä on nautinnollista ja turvallista käyttää.

Me Panolle.comissa olemme vahvasti sit√§ mielt√§, ett√§ Victoria Milan on Suomen paras sivusto hankkia seksiseuraa ‚Äď etsitp√§ sitten hetero- tai homoseuraa, tai jotain ihan muuta. Haluamme kuitenkin alleviivata sit√§, ett√§ Victoria Milan ei ole Suomen suurin seksivusto (SexPartner.fi on), mutta Victoria Milanin k√§ytt√§j√§t ovat tosissaan etsim√§ss√§ itselleen seuraa ja sivuston k√§ytt√§minen on nautinnollista, joten t√§m√§n takia me valitsemme Victoria Milanin Suomen ykk√∂ssivustoksi.(Luo ilmainen tili t√§st√§ linkist√§)