Home > Salasuhde varatulle – Hanki salarakas 100% anonyymisti

Salasuhde varatulle – Hanki salarakas 100% anonyymisti

Netissä on useita deittisivustoja, joita voi käyttää täysin salassa muilta. Nämä sivustot on suunniteltu niin, että käyttäjä ei vahingossakaan pysty paljastamaan itseään ei-toivotuille henkilöille.

Kaikkien seksideittisivustojen turvallisuus ja luotettavuus on huippuluokkaa. Esimerkiksi SexPartner.fi tai Naughtybook.fi -sivustoa voi huoletta k√§ytt√§√§ salasuhteen hankkimiseen, mutta n√§iden ns. ‚ÄĚtavallisten‚ÄĚ sivustojen lis√§ksi on my√∂s Victoria Milan, joka on erityisesti suunniteltu salasuhteiden turvalliseen etsimiseen.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Xperience United Logo
Xperience United eli XU on suomalainen seksiseurasivusto ja yhteisö vapaamielisiä aikuisia. Sivustolta löydät seksiseuraa, kimppakivaa ja seksibileitä ympäri Suomea.
9.9

Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Cheating69 Logo
Cheating 69 seksideittisivuston periaate on, ettei kenenkään tarvitse jäädä yksin kotiin.
Kahdestaan on paljon mukavampaa!
Sivustolla on tarjolla seksisuhteita,
flirttailuseuraa ja ennen kaikkea paljon uusia tuttavuuksia.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Cheating69 Logo
Private Deitti on yksityinen ja turvallinen seksideittisivusto, jolta löydät salakumppaneita täysin riskittömästi. Turvalliseksi suunniteltu sivusto tarjoaa helpon ja laadukkaan seksideittikokemuksen.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan on superturvallinen

Victoria Milan on ns. pettämissivusto. Ja tietojemme mukaan ehdottomasti Suomen suosituin!

Victoria Milanissa varatut ihmiset hakevat itselleen seikkailua ja jännitystä salasuhteen muodossa. Sivustolta etsitään todella paljon pelkkää seksiseuraa, mutta jotkin käyttäjät etsivät myös vakavampaa romanttista suhdetta.

Eivät kaikki sivuston käyttäjät ole parisuhteessa eläviä varattuja, vaan joukkoon mahtuu myös niitä, jotka kiinnostuvat ja kiihottuvat ajatuksesta, että pääsee seksideittailemaan varattua.

Oli motiivisi siis mikä hyvänsä, on Victoria Milan ehdottomasti Suomen paras paikka hankkia salasuhde.

Vakuuttaa jo ensimetreillä

Ensimmäinen asia, jonka sivustolle rekisteröitymisen jälkeen huomaa, on se, että kyseessä on todella laadukas deittisivusto. Tyylikäs ulkoasu on varsin vaikuttava, mutta myös muut käyttävät vaikuttavat olevan todella asiallisia.

Koko paketti tuntuu hyvällä maulla tehdyltä ja ehkä siksi vetää puoleensa saman henkisiä käyttäjiä.

Ja mikä tärkeintä, sivustolla on jo heti ensimetreistä alkaen huomioitu käyttäjän henkilöllisyyden salassapitäminen erinomaisen hyvin.

Victoria Milanissa on helppoa olla 100% anonyymi!

Rekisteröityminen ja Profiilin tekeminen

Sivustolle rekisteröityminen on erittäin nopeaa ja yksinkertaista. Aluksi ei tarvitse muuta kuin täyttää, minkälaista seuraa on hakemassa. Seuraavaksi täytetään omat perustiedot ja varmennetaan sähköpostiosoite, jotta se on varmasti toimiva.

Sähköpostin varmentamisen jälkeen tehdään oma profiili. Oman profiilin tekeminen on Victoria Milanissa hoidettu nerokkaasti. Klikkailet vain muutamat ruksit oikeisiin kohtiin ja kohta onkin jo valmista. Profiilista saa hyvän jo alle 5 minuutissa.

Victoria Milan neuvoo: saat 800% enemmän yhteydenottoja, jos täytät profiilisi huolella.

Blurrattu kasvokuva helposti

Kaikille deittisivustoille on tärkeää lisätä profiilikuva, niin myös Victoria Milaniin.

Mutta kun haussa on salasuhde, on ehdottoman tärkeää pelata myös tältä osin varman päälle ja tehdä kuvasta sellainen, että paljastumisesta tulee mahdotonta.

Victoria Milanin erikoisominaisuus on AnonymBlur-toiminto, jonka avulla helposti blurraat profiilikuvastasi haluamasi osat piiloon. Tämä tietenkin tehdään sen takia, että käyttäjän anonymiteetti on mahdollisimman täydellinen.

Tietenkin kannattaa jo lähtökohtaisesti käyttää sellaista kuvaa, josta sinua on mahdoton tunnistaa, mutta jos sellaista ei ole heti saatavilla, voit tehdä sen AnonymBlurin avulla kätevästi.

Sivusto neuvoo käyttäjää

Victoria Milan antaa jatkuvasti neuvoja käyttäjälle. Niiden tarkoitus on 1) parantaa käyttäjän deittimahdollisuuksia ja 2) pitää anonymiteetti maksimaalisella tasolla.

  • Profiilikuvan lis√§√§minen tuottaa 15 kertaa enemm√§n yhteydenottoja
  • Voit pit√§√§ profiilikuvasi salassa ja n√§ytt√§√§ sen vain hyv√§ksymillesi k√§ytt√§jille
  • On suositeltavaa k√§ytt√§√§ sellaista kuvaa, jota ei tarvitse blurrata
  • Sivustolla on paniikkinappula, jota klikkaamalla p√§√§set salaman nopeasti Youtubeen
  • Jne.

Näin salasuhde löytyy

Heti kun astut sivustolle, pääset selaamaan muiden käyttäjien profiileja. Sivusto auttaa sinua automaattisesti seulomalla juuri sinulle parhaiten sopivat seuralaiset. Voit tietenkin myös itse etsiä muita käyttäjiä haluamillasi kriteereillä.

Erittäin hyvä tapa on myös katsoa läpi suosituimmat käyttäjät. Tarjolla on todella kuumia pakkauksia!

Heti yllätyin, että kuinka hyvännäköisiä ihmisiä täällä on!

Victoria Milan todella vetää puoleensa hyvällä maulla varustettuja ihmisiä. Olen koittanut useita seksideittisivustoja ja useimmiten muut käyttäjät ovat ns. tavallisen näköisiä suomalaisia, mutta Victoria Milanissa tuntuu olevan poikkeuksellisen tyylikkäitä käyttäjiä.

Ehkä kyseessä on seksideittisivustojen verrokki Eliittikumppanille.

Profiiliboosteria jäin seuraamaan pitkäksi aikaa, koska siinä itseään toi julki varsin kauniita ihmisiä. Ja jotka mitä ilmeisimmin olivat kipeästi seuraan tarpeessa. Taisin bongata puolessa tunnissa puolen tusinaa sopivaa käyttäjää, jotka lisäsin suosikkeihini.

Profiiliboosteri on siis VIP-jäsenyyden tuoma etu, jolla saat profiilisi ikään kuin näyteikkunaan ja hyvin esille muille käyttäjille. Tämä on varmasti varsin toimiva tapa hankkia itselleen seuraa, koska ainakin itse harkitsin todella vakavasti lähestyväni viesteillä monia näistä käyttäjistä.

Tietenkin sivustolta löytyy myös se tavanomainen hakuominaisuus, johon voi syöttää haluamansa kriteerit.

Ilmainen vai VIP-jäsenyys?

Victoria Milanissa on tarjolla kaksi erilaista jäsenyyttä: ilmainen ja VIP.

Vipj√§senyydell√§ saat kaikki sivuston herkut k√§ytt√∂√∂si. Ilmaisj√§senyydell√§ pystyy sivustoa k√§ytt√§m√§√§n varsin paljon, mutta joitakin ominaisuuksia on rajoitettu ‚Äď v√§h√§n samaan tapaan kuin Spotifyissa.

(Victoria Milanin Premium VIP -j√§senyys on alkaen 20‚ā¨ kuukaudessa.)

Summaus: Victoria Milan

Victoria Milan tuntuu sivustolta, jolla muut käyttäjät ovat tosissaan seuran etsimisen kanssa. Itse hämmästyin sitä, että kuinka hyvännäköisiä muut käyttäjät olivat ja profiiliteksteistä päätellen myös fiksuja.

Victoria Milan on hieman muita seksideittisivustoja hintavampi. 20‚ā¨ kuukausihinta on reilusti enemm√§n kuin muissa ns. tavallisissa seksideittisivustoissa, joiden starttipakettien hinnat ovat vain muutamia euroja. Mutta toisaalta 20 euroa ei ole todellakaan kovin paha hinta siit√§, ett√§ saa erinomaisen laadukasta palvelua. Sivusto n√§ytt√§√§ ja tuntuu kaikin puolin eritt√§in laadukkaalta.

Jos olet tosissasi seksideittailun kanssa, suosittelen Victoria Milaniin liittymistä. Tietenkin voit tehdä ilmaisen tilin ja testata sivustoa ensin ilman, että sitoudut mihinkään.

Avoin suhde vs. salasuhde

Ihminen ei ole yksiavioinen, eikä useinkaan voi kovin hyvin vain yhden kumppanin kanssa. Monet ihmiset eivät tunnista tätä yksiavioisuudesta nousevaa huonoa oloa ja yrittävät antaa sille ties mitä syitä ja peittää sitä huonoa tunnetta ties millä tavoilla.

Oma hyvinvointi ja seksuaalinen hyvinvointi ovat erottamattomasti kytköksissä toisiinsa.

Seksi tai flirttailu jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa ei tarvitse kuitenkaan olla pettämistä. Mikäli pariskunnan molemmat jäsenet ymmärtävät tämän perustavanlaatuisen inhimillisen piirteen ja haluavat elää sen mukaan, on tuloksena avoin suhde.

Yhä useammat suomalaisetkin ovat alkaneet avaamaan omia parisuhteitaan. Avoimen suhteen etu on tietenkin se, että toisin kuin salasuhteessa, siinä säilyy luottamus kumppaneiden välillä. Salasuhde on kumppanin selän takana puuhastelua, mutta avoin suhde on yhteisesti sovittujen sääntöjen mukaan toimimista.

Avoin suhde ei kuitenkaan kaikille sovi. Avoin elämäntapa voi monesta tuntua vaikealta ja jopa ahdistavalta. Näissä tapauksissa on ehkä parempi hankkia salasuhde. Kaikille on kuitenkin aivan selvää se, että jos yrittää väkisin sulkea pois omat seksuaaliset halut elämästään, tulee arjesta todellista kärsimystä.