Home > Artikkelit > Xperience United – XU – Sivusto vapaamielisille aikuisille

Xperience United – XU – Sivusto vapaamielisille aikuisille

Xperience United on laadukas seksisivusto, jolla on erittäin paljon aktiivisia suomalaisia jäseniä. Xperience United on tarkoitettu vapaamielisille ja elämästä nauttiville aikuisille miehille ja naisille.

Mikä on Xperience United?

Pääasiassa Xperience United on sivusto seksiseuran hakemiseen. Sivustolla on paljon suomalaisia pariskuntia, jotka etsivät seuraa toisista pariskunnista. Tarjolla on paljon virikettä myös yksinäisille seksiseuran etsijöille: voit osallistua kolmantena pyöränä pariskunnan leikkeihin, nautiskella seksibileistä tai löytää kahdenkeskistä kivaa toisen XU:n käyttäjän kanssa.

  • Parinvaihto
  • Ryhm√§seksi
  • Kolmannet py√∂r√§t
  • Seksibileet
  • Seksitapahtumat

XU on lämminhenkinen yhteisö

Tästä asiasta on aivan pakko mainita Xperience Unitedin kohdalla! Kyllä, kyseessä on sivusto, jota käytetään seksiseuran hakuun, mutta XU on paljon enemmän. Kun sivustoa on käyttänyt jonkin aikaa, alkaa sivuston yhteisöllisyys tulla esille. Tämä näkyy monissa eri asioissa:

Facebookin näköinen etusivu: XU:n etusivu muistuttaa Facebookia siinä mielessä, että käyttäjät pääsevät julkaisemaan viestejä, kuvia ja tapahtumia kaikkien käyttäjien yhteiselle feedisivulle. Tässä tulee mielestäni hyvin esille se, että kuinka hyvä henki sivustolla on. Useimmat jaetut kuvat keräävät paljon tykkäyksiä ja lentosuukko hymiöitä, yleisiin viesteihin ja kysymyksiin tulee runsaasti vastauksia ja useimmiten keskustelu on hyvin korkealaatuista Рja mikä parasta: sivustolla ei käytännössä ole lainkaan trolleja tai nettikiusaamista. Tämä viimeinen pointti on oikeasti todella erityinen asia. Voisi luulla, että seksi ja seksuaalisuus olisivat sellainen aihepiiri, että keskusteluissa nousee tunteet pintaan helposti tai vähintäänkin näkemykset jakavat rajusti mielipiteitä (varsinkin kun aihepiireinä ovat vainkka fetissit, polyamoria, avoimet suhteet jne.). Keskustelu pysyy kuitenkin käytännössä aina asiallisena, mikä luo koko sivustolle lämpimän ja hyväksyvän ilmapiirin.

Uusia k√§ytt√§ji√§ autetaan:¬†Monille seksisivustoille on sis√§√§nrakennettu ominaisuus, ett√§ sivusto kertoo vinkkej√§ esimerkiksi rekister√∂itymiseen liittyen tai my√∂hemm√§ss√§ vaiheessa ohjeistaa seuranhaussa. N√§in on my√∂s XU:n kohdalla, mutta sivustolla saa helposti ohjeita ja opastusta my√∂s muilta k√§ytt√§jilt√§. Sivustolla on paljon aktiivisia k√§ytt√§ji√§, jotka ovat olleet pitemp√§√§n mukana seksideittailun piireiss√§ ja tiet√§v√§t paljon asiasta. Monet n√§ist√§ kokeneemmista k√§ytt√§jist√§ ovat erityisen valmiita auttamaan uusia j√§seni√§ p√§√§sem√§√§n alkuun. Eik√§ t√§ss√§ ole siis kysymys siit√§, ett√§ auttamisessa olisi aina jotain taka-ajatuksia, vaan mielest√§ni kysymys on varsin pyyteett√∂m√§st√§ auttamisesta, mik√§ on taas yksi esimerkki sivuston hyv√§st√§ hengest√§. Sivustolla on my√∂s ns. ”life style -opas”, joka k√§sitt√§√§kseni on aktiivisten j√§senten kirjoittama. Ei voi muuta sanoa, kuin hattua nostaa!

Seksipositiivisuus & kehopositiivisuus: Sivustolla huokuu todella vahvana se, että seksiin on kaikilla aikuisilla oikeus. Sivuston käyttäjien ikähaarukka on laaja: noin 20-vuotiaista aina reilusti yli 60-vuotiaisiin (ehkä jopa ylemmäs). Sivustolla ei kuitenkaan ole tapahtunut lokeroitumista tai syntynyt syrjinnän kulttuuria ikään, ulkonäköön tai mihinkään muuhunkaan liittyen. Hyväksyvä ja arvostava eetos huokuu ihmisten positiivisista kommenteista ja tykkäyksistä, mikä on saanut aikaan sen, että sivustolla on hyvin helppoa ja turvallista jakaa itsestä kuvia ja videoita tai kysyä apua tai neuvoa.

Yhteisöllisyyttä rakentavat tapahtumat: Aina ei tarvitse panna suljettujen ovien takana. Joskus on hyvä tutustua uusiin ihmisiin esimerkiksi paikallisessa anniskeluravintolassa ilman tunnetta, että tilanteen olisi edettävä makuuhuoneen suuntaan. Tämänlaiset tapahtumat ovat tietenkin erinomainen tapa uusille jäsenille tutustua vanhoihin jäseniin ja koko parinvaihto- ja seksideittailukulttuuriin, joka usein saattaa tuntua vieraalta aluksi. Itse en ole parinvaihtoa sivuston kautta harrastanut, mutta olen siinä käsityksessä, että monet aluksi vain seksin ja parinvaihdon tiimoilta tavanneet pariskunnat ovat ystävystyneet ihan kunnolla ja alkaneet viettää aikaa yhdessä ihan muutenkin kuin vain seksiä harrastaen.

Testaa XU:ta ilmaiseksi

Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista. Olen XU:n tyytyväinen jäsen ja tarjoan erinomaisen BONUKSEN: tämän linkin kautta saat käyttää palvelua 2 kuukautta ilmaiseksi!

  • Rekister√∂ityminen ei velvoita sinua mihink√§√§n
  • Henkil√∂tietosi s√§ilyv√§t t√§ysin turvassa
  • P√§√§set rauhassa testaamaan kaikkia sivuston ominaisuuksia
  • Et joudu luovuttamaan luottokortin tietoja tms.

Mikäli Xperience United ei ole sinulle jo entuudestaan tuttu, kannattaa luoda ilmainen profiili nyt ja aloittaa vapaampi seksielämä!

Luo ilmainen (2kk) tili Xperience Unitediin tästä!