Home > Artikkelit > Seksiasut РEsittelyssä vuoden 2020 parhaat asut

Seksiasut РEsittelyssä vuoden 2020 parhaat asut

Seksiasut netistä 2019 - punainen alusasuSeksiasut ovat mahtava tapa sähköistää makuuhuoneen tunnelma. Valinnanvaraa löytyy jokaiseen makuun. Olitpa sitten hankkimassa klassisen eroottista yöasua, kiusoittelevaa pukua roolileikkeihin tai vaikka kinkyä asustetta valtapeleihin, löydät varmasti itseäsi ja kumppaniasi miellyttävän seksiasun.

Kannattaako seksiasut hankkia netistä?

Ennen kuin sukellamme seksiasujen syvään päähän, käydään muutama tärkeä asia läpi seksiasujen ostamisesta.

Perusvinkit seksiasun koon valintaan

Moni seksiasua hankkiva kamppailee koon valinnan kanssa. Suosittelemme ensisijaisesti hyödyntämään brändikohtaisia kokotaulukoita, joiden avulla useimmiten on helppo valita oikean kokoinen seksiasu.

Mikäli kuitenkin jäät jumiin kahden koon välille, suosittelemme valitsemaan kooltaan isomman. Seksiasut ovat tyypillisesti niukkoja ja suunniteltu istumaan napakasti, jolloin vain hieman pieni asu voi tuntua aivan liian pieneltä. Isomman koon valitsemisessa ei ole käytännössä mitään riskiä, koska suoraan pakkauksesta otetut seksiasut ovat tyypillisesti hyvin napakoita ja joustavat tarpeen mukaan.

Vinkki miehille: jos epäröit koon valinnassa, kannattaa oikeasti käydä kurkkaamassa siellä kumppanin vaatekaapilla. Nopealla vilkaisulla pystyt tekemään erittäin valistuneen arvauksen oikean koon suhteen. Ja mikäli jäät joskus kiinni vaimollesi pikkuhousujen käpistelystä, voit aina sanoa olleesi vain tekemässä selvitystyötä tulevaa yllätyslahjaa varten. Huomaa myös, että tämä ei välttämättä toimi, jos jäät kiinni samasta asiasta esim. useamman kerran saman viikon aikana.

Seksiasujen kokohaarukat

Monet seksiasut ovat tehty joustavasta materiaalista, jolloin koot on ilmoitettu laajoina kokohaarukoina, kuten XS-M ja L-XL. Suuri kokohaarukka ei tietenkään tarkoita, että esim. XS-M -kokoinen asu tuntuu ja näyttää löysältä tai huonosti istuvalta XS-kokoisen henkilön päällä. Suuret kokohaarukat on tehty helpottamaan koon valintaa, mutta ennen kaikkea ne kertovat asun oikeasta ominaisuudesta istua ja näyttää hyvältä monen kokoisten ihmisten päällä. On myös paljon one-size seksiasuja, jotka oikeasti istuvat käyttäjän koosta riippumatta.

Plus-koon seksiasut on suunniteltu kurvikkaille naisille

Useimmista asuista on omat plus-kokoiset versiot kurvikkaille naisille. N√§m√§ plus-koon seksiasut eiv√§t ole vain isompia versioita ”normaalikokoisesta” asusta, vaan ne on aivan erityisesti suunniteltu kurvikkaammille naisille. K√§yt√§nn√∂ss√§ t√§m√§ siis tarkoittaa sit√§, ett√§ asun leikkauksessa on usein huomioitu esimerkiksi runsaampi rintavarustus ja muhkeampi peppu.

Palautus ja vaihto

Useimmat verkkokaupat tarjoavat varsin huokeat palautus- ja vaihto-oikeudet. Tämä takia on erittäin kätevää hankkia seksiasut netistä. Muutama erityishuomio on kuitenkin paikallaan: 1) Seksiasun pakkausta avatessa kannattaa säilyttää maltti, vaikka kiima olisikin kova. Asun palauttaminen saattaa mennä mahdottomaksi, jos paketti on repäisty rumasti auki. 2) Asua sovittaessa kannattaa hygieniasyistä pitää omat alusvaatteet asun alla.

Summauksena voidaan sanoa, että suurin osa verkkokauppojen asiakaspalveluun tulevista seksiasuihin liittyvistä kysymyksistä koskee juuri vaihto-oikeutta. Ja käytännössä aina verkkokauppojen vastaus on, että tilaa rohkeasti, kokeile päälle rauhassa ja vaihda tarvittaessa.

Onko olemassa laadukkaita seksiasuja?

Laadukkaita seksiasuja on ollut tarjolla jo pitk√§√§n, mutta nyky√§√§n huippulaadukkaita seksiasuja on tarjolla eritt√§in paljon ja todella hyv√§√§n hintaan. Viel√§ nyky√§√§nkin vallitsee varsin vahva ennakkoluulo seksiasujen laadun suhteen. Asut miellet√§√§n ep√§mukaviksi, ”normaalille ihmiselle” huonosti istuviksi ja pahimmassa tapauksessa kertak√§ytt√∂isiksi.

On aivan totta, että seksiasujen laadussa on suuriakin eroja ja moni on pettynyt ostamaansa tuotteeseen, joka on saattanut näyttää aivan erilaiselta kuin verkkokaupan kuvissa. Tämä onkin yksi suurimmista syistä esimerkiksi tämän artikkelin kirjoittamiseen. Meillä on vuosien kokemus seksialan verkkokaupoissa ja niiden kanssa työskentelystä, joten ymmärrystä tuotteiden laadun suhteen löytyy paljon. Olemme tässä artikkelissa keränneet yhteen parhaat seksiasut suomalaisten verkkokauppojen hyllyiltä, jotta sinun ei tarvitse aloittaa valitsemistyötä aivan alusta.

Jouluiset seksiasut pistävät virtaa pukinkonttiin

Laita puolison kulkuset kilisemään pukeutumalla upeaan seksiasuun! Tänä jouluna tunnelmaa luodaan punaisen ja mustan sävyissä sekä jouluun kuuluvilla rooliasuilla.

Koska seksiasuja ja kauniita yöasuja on monia erilaisia, autamme Sinua löytämään juuri oikean asusteen omaan tilanteeseen ja budjettiin. Viettele kumppani ikiomissa, kahdenkeskisissä pikkujouluissa tai kääri lahjaksi pukinkonttiin jotain rakkaallesi sopivaa.

Naisten yöasut

Aloitetaan naisten yöasuilla, koska se lienee klassisin veto joululahjaksi omalle naiselle. Seksikäs yöasu on yleensä lyhythelmainen ja ihanan paljastava joko läpikuultavan materiaalin tai avonaisen leikkauksen ansiosta.

Laadukkaammilla merkeillä materiaalit ovat tosi pehmeitä ja tuntuvat niin hyvältä päällä, että yöasussa voi todella viettää koko illan ja yön. Tarkoitus ei toki ole pukeutua kauniiseen yöasuun ja painua nukkumaan, vaan tehdä siinä välissä jotain erityisen nautinnollista!

Ei värillä väliä, kunhan se on musta Рvai?

Kun haluat valita mahdollisimman klassisen seksiasun naiselle, musta yöasu on varmin valinta. Mustalla värillä on vaikea mennä vikaan ja yöasu miellyttää kaikkein todennäköisimmin lahjan saajaa. Värivalinta tuntuu joskus yksinkertaiselta jo siksi, että mustaa väriä on selkeästi eniten tarjolla. Se on ajaton ja viettelevä väri. Mutta: löytyykö kaapista jo mustia alusvaatteita, kenties tummanpuhuva yömekko tai muuta mustaa tilpehööriä? Olisiko virkistävää sekoittaa pakkaa edes hieman ja tuoda väriä (seksi)elämään?

Punainen chemise-yöasu naisille

Punainen naisten yöasu tuo erotiikkaa makuuhuoneeseen.

Punainen väri on seksiasujen ja eroottisten alusasujen kuningatarväri! Punainen herättää välittömän reaktion ihmisaivoissa eikä sitä suotta liitetä kiihottumiseen, haluun, himoon ja lemmen leiskumiseen. Punainen väri myöskin sopii kaikille, vaikka tätä kuulee usein sanottavan vain mustasta. Itse asiassa joskus musta voi olla turhan kova väri joillekin naisille, jolloin punainen on sitäkin parempi vaihtoehto.

Seksiasuissa ja naisten yöasuissa punaisen sävyt liikkuvat viettelevän viininpunaisen ja kirkkaan suorapuheisen punaisen alueella. Tottakai vaaleanpunaista ja pinkkiä asustetta löytyy aina, mutta sen antama vaikutelma on vähän eri maailmassa kuin kunnon punaiset, joista nyt on kyse.

Netin erotiikkaliikkeet tarjoavat runsaasti seksikk√§it√§ asuja punaisena. Nopeasti voit huomata siirtyv√§si niist√§ maltillisimmista y√∂asuista aivan muihin kategorioihin… Jos kuitenkin p√§√§t√§t pysy√§ hyv√§ksi havaitulla y√∂asulinjalla, tuo punainen v√§ri uutta potkua eleganttiin vaatekappaleeseen. Ajattele punaista pitsi√§, m√§rk√§n√§ kiilt√§v√§√§ leiskuvanpunaista kangasta ja kynttil√§nvalossa eteesi avautuvaa n√§kym√§√§ l√§pikuultavaan pikkumekkoon, jossa intohimon v√§riss√§ hehkuva nainen nostaa helmaa ja paljastaa tummanpunaiset stringit…

Väri on valittu, mutta pannaanko pakettiin chemise vai babydoll?

Koska naisilla tuppaa olemaan komplekseja oman vartalonsa suhteen, on joustava ja hyvin laskeutuva yöasu hyvä vaihtoehto lahjaksi: se on huippuseksikäs, mutta ei korosta jokaista kehon muhkuraa Рvaikka Sinä nauttisit näystä tiukkaakin tiukemmassa asussa, voi naisella olla itsetietoinen olo. Eikä silloin ole luvassa seksiä. Parhaan lopputuloksen saa tunnetusti saamalla naiselle aikaan itsevarman ja seksikkään olon Рsiitä pääsee sitten nauttimaan molemmat osapuolet!

Seksikäs naisten yöasu on malliltaan joko lyhyt mekko eli chemise tai niin kutsuttu babydoll-malli. Molemmat ovat todella suosittuja sekä miesten että naisten keskuudessa. Babydoll malli korostaa erityisesti rintoja ja laskeutuu hyvin pehmeästi keskivartalolle. Tätä mallia suosivat monesti kurvikkaammat naiset, sillä se tuo heidän parhaita puoliaan esiin. Tosin babydoll voi antaa vähemmän muodokkaalle naiselle efektin siitä, että kurveja olisi enemmän. Babydoll-yöasu sisältää aina myös alushousut, jotka ovatkin olennainen osa tätä asua. Niiden kuviointi ja malli tuovat ekstraa seksikkääseen yöasuun.

Chemise-yöasu taas on elegantti ja ehkäpä joidenkin naisten makuun tyylikkäämpi vaihtoehto. Materiaalista riippuen chemise voi olla erittäin vartalonmyötäinen Рja samalla hyvin pehmeä ja joustava Рtai korostaa vyötäröä ja kauniisti esiin piirtyviä pakaroita. Kaula-aukon muotoilu, pitsisomisteet ja esimerkiksi helmassa oleva halkio tekevät chemise-yöasusta monipuolisen valinnan, jolle ei ole olemassa vain yhtä tyyliä. Sekä chemise että babydoll voivat olla hyvin läpinäkyviä ja hulmuavia, tai perinteisen silkkisiä ja ihonmyötäisiä.

Kun ostat eroottisen yöasun netin seksikaupasta, asun mukana tulee lähes aina myös asuun sopivat stringit tai muuta asustetta. Pitsi, nyörit, kiiltävä kangas ja muut yksityiskohdat tekevät näistä yöasuista ja seksimekoista täydelliset tunnelman virittämiseen.

Alushousut ja helmistringit

Jos jätetään väliin koko asun pohtiminen ja keskitytään jalkoväliin, niin seksikkäät naisten alushousut ovat nekin aivan klassikko ja hyväksi havaittu lahja! Olet sitten nainen joka haluaa pukeutua säväyttävästi ja yllättää kumppanin tai mies, joka aikoo ilahduttaa naistaan, seksikkäät pikkupöksyt hoitavat homman.

Erotiikan verkkokaupoista löytyy mahtavia tuotemerkkejä, joissa on hinta-laatusuhde kohdallaan ja suunnittelussa on keskitytty erityisesti vaatteen seksikkyyteen ja myös kantajansa miellyttämiseen. Nykyaikaiset materiaalit ja hyvä design tarkoittavat, että paketissa kivalta näyttäneet stringit eivät päälle puettaessa muutu epäviehättäviksi hankaajiksi, vaan ne todellakin imartelevat vartalon muotoja.

Budjettimielessä kannattaa ajatella sitä, että alushousut ovat toki lähtökohtaisesti edullisempi hankinta kuin kokonainen seksiasu, joten satsaamalla niihin vähän ekstraa saat erityisen korkealaatuista vastinetta rahoillesi. Ja jos tarkoitus on hankkia hetken herkuksi jotain pientä kivaa, saa kauniita stringejä ja avonaisia alushousuja hyvin edullisesti.

Helmistringit tai helmialushousut ovat ihan oma genrensä ja ne sopivatkin ennen kaikkea lahjaksi omalle rakkaalle Рja miksei salarakkaalle. Tällaisissa naisten alushousuissa on upeat ja kiihottavat helminauhat strategisissa paikoissa haarojen alueella. Ne eivät ainoastaan korista kantajaansa, vaan helmet toimivat myös esileikissä ja vaikkapa pienen kumppanille tarjottavan esityksen osana, kun helmien liikuttelu jalkovälissä kiihottaa Рkäyttäjien palautteen mukaan jopa orgasmiin asti.

Jouluinen rooliasu virittää tunnelman

Kun haluat nimenomaan juhlistaa joulunaikaa, ovat jouluiset seksiasut itsestäänselvä valinta. Useita jouluaiheisia seksiasuja on tarjolla, ja parhaat niistä on reunustettu valkoisella pörröreunuksella. Kokemuksemme mukaan hyviin joulun seksiasuihin sisältyy myös asuun täydellisesti sopiva tonttulakki (ja ne stringit. Aina pitää olla stringit).

Rooliasu herättää aina voimakkaan reaktion, joten kun kaipaat draamaa makkarin puolelle, suosittelemme jättämään sen kaikkein simppeleimmän mustan yömekon hyllyyn ja poimimaan ostoskoriin jotain räväyttävämpää. Kaikille roolileikit eivät sovi eikä kaunis seksiasu tietenkään tarkoita, että siinä pitäisi jotain roolia alkaa vetää Рmutta usein kumppani kyllä lähtee mukaan leikkiin, kun sitä ehdottaa. Ja siitähän rooliasuissa on kyse, aikuisten leikistä. Onko pukin tuhma apulainen  tervetullut Sinun kotiisi?

BDSM-henkiset seksiasut lämmittävät viileitä talvi-iltoja

Siirrytäänpä tonttuilusta talven pimeälle puolelle eli vitsalla piiskaamiseen, kumppanin kurinpalautukseen ja salaisiin sitomisleikkeihin! Bondage ja siihen liittyvät sitomisvälineet ovat kuumaa kamaa monen makuuhuoneessa eikä loppua tälle trendille näy. Ja miksi näkyisi, BDSM on mahtavaa!

Mustia ja punaisia, kiiltäväpintaisia seksiasuja löytyy jokaiseen makuun. Kaipaatko pehmeää joustavuutta seksikkääseen asuun vai tuntuuko napakka lateksi ja PVC nappivalinnalta? Monesta erotiikan verkkokaupasta saa mitä hienompia ja seksikkäämpiä asuja, mutta kaupoillakin on usein oma tyylinsä.

Vinkkimme BDSM-seksiasuihin talvella 2020 on: kun etsit mustanpuhuvaa ja bondage-henkistä seksiasua, Sinful.fi tarjoaa eniten valinnanvaraa. Jos taas kaipaat tänä talvena kinkyilyyn ripauksen jouluista romantiikkaa, punaisin yksityiskohdin somistettuja BDSM-tyylin asuja löytyy kiitettävä määrä Kaalimato.com -verkkokaupasta.

Näiden seksikkäiden asujen lisäksi verkkokauppojen valikoimissa on tietenkin kaikkea muutakin mahtavaa! Tässä artikkelissa ovat kuitenkin meidän poimintamme parhaiksi vaihtoehdoiksi pariskunnan pikkujouluun Рtai miksei työkaverin viettelemiseen pikkujoulujen kotijatkoilla Рsekä joululahjoiksi omalle kullalle. Näistä siis erityisesti pidämme tänä talvena:

  • seksik√§s naisten y√∂asu
  • v√§rein√§ punainen ja musta
  • chemise ja babydoll -seksiasut
  • seksikk√§√§t alushousut ja varsinkin stringit
  • joulu-teemaan sopiva rooliasu
  • kinky BDSM-seksiasu