Home > Artikkelit > BDSM-seuraa kinkyille

BDSM-seuraa kinkyille

Haluatko BDSM-seuraa? Netin seksideittisivustojen kautta voit helposti päästä mukaan kinkyihin bileisiin tai sopia itsellesi intiimit bondage-treffit kahden kesken deittikumppanisi kanssa. Useimmissa Suomen suurimmissa kaupungeissa on myös omat BDSM-klubinsa, jotka järjestävät aktiivisesti jäsentapaamisia.

Kiinnostaako sinua BDSM? Et ole yksin.

Netistä etsitään paljon vanilijaseksiä eli sitä ihan tavallista seksiseuraa, mutta kaikille ei kiltti vanilja riitä. Jos kuulut kinkympää porukkaan, on sinun aika hankkia BDSM-seuraa itsellesi.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
SexPartner Logo
SexPartner.fi on Suomen suurin ja suosituin seksideittisivusto. Lähes kaikki seksideittailijat ovat testanneet tätä sivustoa. Tarjolla on paljon erilaista seksiseuraa: sinkkuja, pareja, orgioita, fetissejä jne.


9.8

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Xperience United Logo
Xperience United eli XU on suomalainen seksiseurasivusto ja yhteisö vapaamielisiä aikuisia. Sivustolta löydät seksiseuraa, kimppakivaa ja seksibileitä ympäri Suomea.
9.9

Luo tili

naughtybook Logo
Naughtybook on se kaikkien tuntema seksiversio Facebookista. Sivusto toimii paljolti kuin Facebook, mutta kaverit ovat panokavereita. Naughtybookia käyttävät pääasiassa nuoret aikuiset, jotka asuvat Suomen suurimmissa kaupungeissa.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Victoria Milan Logo
Victoria Milan on ehdottomasti yksi Suomen laadukkaimmista seksideittisivustoista. Tarjolla on todella laadukasta seuraa ja sivuston käytettävyys ja tietoturva ovat huippuluokkaa.
9.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Cheating69 Logo
Cheating 69 seksideittisivuston periaate on, ettei kenenkään tarvitse jäädä yksin kotiin.
Kahdestaan on paljon mukavampaa!
Sivustolla on tarjolla seksisuhteita,
flirttailuseuraa ja ennen kaikkea paljon uusia tuttavuuksia.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Cheating69 Logo
Private Deitti on yksityinen ja turvallinen seksideittisivusto, jolta löydät salakumppaneita täysin riskittömästi. Turvalliseksi suunniteltu sivusto tarjoaa helpon ja laadukkaan seksideittikokemuksen.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

BDSM ‚Äď mist√§ on kysymys?

Kirjainyhdistelmä BDSM on itse asiassa useiden käsiteparien yhdistelmä: Bondage & Discipline (BD), Dominance & Submission (DS) ja Sadism & Masochism (SM).

Nämä käsitteet kuvaavat sitä kirjoa jota on tarjolla BDSM-sessioissa.

Sitomista, kurittamista, alistamista, alistumista jne.

BDSM:ään kuuluu mm.

  • Dominat / Masterit
  • Subit eli alistettavat
  • Bondage eli sitominen
  • Pissaleikit
  • Monenlaiset roolileikit
  • Paljon muuta

Bondage-seuraa netistä

Tarjolla on sitomista ja alistamista dominalta / masterilta.Näin löydät BDSM-seuraa netistä

Useimmille BDSM-seuraa etsiville tulee ensimmäisenä mieleen liittyä johonkin paikalliseen kinky-yhdistykseen. Esim. Helsingin, Turun tai Tampereen BDSM-yhdistykseen.

Kaikki kokeilunhaluiset eivät kuitenkaan halua mukaan julkiseen yhdistystoimintaan, ja täytyy myös todeta, että piirit ovat varsin pienet.

Suurin osa kinkyistä ei ole jäseninä paikallisessa yhdistyksessä ja itsensä kinkyksi tunnistavien lisäksi on todella paljon kokeilunhaluisia naisia ja miehiä. Nämä sinä löydät parhaiten joltain suositulta seksideittisivustolta. Voit suoraan etsiä fetissi-seurasta kiinnostuneita käyttäjiä tai sitten voit sopivan panokaverin kanssa edetä vanilijasta kohti kinkympää, jos seksisuhteenne tuntuu toimivalta.

Xperience United

Jos olet kiinnostunut BDSM:stä, kannattaa ensimmäisenä ehdottomasti suunnata XU:n ihmeelliseen maailmaan. XU eli Xperience United on suuri suomalainen yhteisö, josta löytää helposti itselleen seuraa.

Pääasiassa XU:n kautta ihmiset tapaavat toisiaan parinvaihdon ja suurempien seksibileiden tiimoilta, mutta kinkympi meno on myös erittäin vahvasti edustettuna. Tarjolla on BDSM-teemaisia seksibileitä, bukkake- ja gangbang-sessioita sekä myös matalan kynnyksen koulutuksia esimerkiksi bondagen harjoittamiseen. Luo ilmainen tili ja tutustu XU:hun tästä linkistä.

SexPartner.fi

SexPartner.fi on yksi Suomen suurimmista seksideittisivustoista ellei jopa se suurin. SexPartner.fi on erinomainen sivusto sen takia, että siellä on tarjolla aivan kaikkea ja kaikille. Vaniljan lisäksi tarjolla on todella paljon fetissiseuraa. Voit etsiä käyttäjiä heidän seksuaalisten mieltymysten mukaan tai sitten voit chattailla ja tutustua sopiviin partnereihin ja selvittää, että mistä he pitävät.

Tästä saitilta voit löytää ihan kahdenkeskistä BDSM-seuraa tai sitten voit löytää itsesi isommasta fetissi-orgiasta. Kuten sanottua: tarjolla on aivan kaikenlaista ja kaikille. Mikäli haluat tutustua huipputasoiseen ja 100% luotettavaan seksideittisivustoon, on SexPartner erinomainen vaihtoehto. Jos siis haluat hankkia itsellesi BDSM-treffit, luo tili ilmaiseksi SexPartner.fi sivustolle. (Luo ilmainen tili tästä linkistä)

Victoria Milan

Victoria Milan on Suomen laadukkain ja luotettavin seksisivusto. Victoria Milan on ns. pettämissivusto, joka on siis suunniteltu varatuille ihmisille seksiseuran etsimiseen. Kuitenkaan kaikki Victoria Milanin käyttäjät eivät ole varattuja, vaan paljon on myös sinkkuja ja avoimissa suhteissa eläviä ihmisiä.

Sivuston erinomaisuus piilee kuitenkin siinä, että se on suunniteltu pettämiseen. Sivusto on 100% anonyymi, todella helppokäyttöinen ja se neuvoo käyttäjää koko ajan niin seuran etsimisessä kuin henkilöllisyyden salaamisessa.

Laadukas sivusto houkuttelee laadukkaita k√§ytt√§ji√§. Victoria Milanissa on varmasti Suomen kuumimmat seuralaiset: ehdottomasti suurin osa on 30 tai 40-vuotiaita aikuisia, jotka etsiv√§t seksiseuraa itselleen ‚ÄĚtosissaan‚ÄĚ. He haluavat nauttia seksist√§ ja kokeilla uusia asioita. Kyse ei ole en√§√§ mist√§√§n 20-vuotiaiden ensimm√§isist√§ panokokeiluista, vaan tarjolla on oikeasti osaavaa seuraa.

Victoria Milan ei ole Suomen suurin seksisivusto, mutta tarjolla on silti paljon erilaista seuraa. Monet kinkyt tekev√§t tilin Victoria Milaniin pelk√§st√§√§n sen takia, ett√§ voivat olla t√§ydellisen varmoja henkil√∂llisyytens√§ salassa pysymisest√§. Lis√§ksi tietenkin useimmat kinkyt ovat jo selv√§sti kokeneempia petipuuhissa ja hakevat kaltaistaan seuraa hieman aikuisemmista k√§ytt√§jist√§. Jos siis haluat hankkia BDSM-seuraa tositarkoituksella, kannattaa luoda tili Victoria Milaniin. Suosittelemme vahvasti, ett√§ teet sivustolle maksullisen tilin (alkaen 20‚ā¨ /kk), koska t√§m√§ sivusto on varmasti kaiken panostuksen arvoinen. (Luo ilmainen tili t√§st√§ linkist√§)