BDSM-seuraa kinkyille

BDSM-seuraa kinkyille
4 (80%) 3 votes

Haluatko BDSM-seuraa? Sovi bondage-treffit tai toteuta pissaleikit partnerin kanssa.Kiinnostaako sinua BDSM? Et ole yksin!

Netistä etsitään paljon vanilijaseksiä eli sitä ihan tavallista seksiseuraa, mutta kaikille ei valiniljat riitä. Jos kuulut kinkympää porukkaan, on sinun aika hankkia BDSM-seuraa itsellesi.

BDSM – mistä on kysymys?

Kirjainyhdistelmä BDSM on itse asiassa useiden käsiteparien yhdistelmä: Bondage & Discipline (BD), Dominance & Submission (DS) ja Sadism & Masochism (SM).

Nämä käsitteet kuvaavat sitä kirjoa jota on tarjolla BDSM-sessioissa.

Sitomista, kurittamista, alistamista, alistumista jne.

BDSM:ään kuuluu mm.

  • Dominat / Masterit
  • Subit eli alistettavat
  • Bondage eli sitominen
  • Pissaleikit
  • Monenlaiset roolileikit
  • Paljon muuta

Bondage-seuraa netistä. Tarjolla on sitomista ja alistamista dominalta / masterilta.Näin löydät BDSM-seuraa netistä

Useimmille BDSM-seuraa etsiville tulee ensimmäisenä mieleen liittyä johonkin paikalliseen kinky-yhdistykseen. Esim. Helsingin, Turun tai Tampereen BDSM-yhdistykseen.

Kaikki kokeilunhaluiset eivät kuitenkaan halua mukaan julkiseen yhdistystoimintaan, ja täytyy myös todeta, että piirit ovat varsin pienet.

Suurin osa kinkyistä ei ole jäseninä paikallisessa yhdistyksessä ja itsensä kinkyksi tunnistavien lisäksi on todella paljon kokeilunhaluisia naisia ja miehiä. Nämä sinä löydät parhaiten joltain suositulta seksideittisivustolta. Voit suoraan etsiä fetissi-seurasta kiinnostuneita käyttäjiä tai sitten voit sopivan panokaverin kanssa edetä vanilijasta kohti kinkympää, jos seksisuhteenne tuntuu toimivalta.

SexPartner-logo

SexPartner.fi

SexPartner.fi on yksi Suomen suurimmista seksideittisivustoista ellei jopa se suurin. SexPartner.fi on erinomainen sivusto sen takia, että siellä on tarjolla aivan kaikkea ja kaikille. Vaniljan lisäksi tarjolla on todella paljon fetissiseuraa. Voit etsiä käyttäjiä heidän seksuaalisten mieltymysten mukaan tai sitten voit chattailla ja tutustua sopiviin partnereihin ja selvittää, että mistä he pitävät.

Tästä saitilta voit löytää ihan kahdenkeskistä BDSM-seuraa tai sitten voit löytää itsesi isommasta fetissi-orgiasta. Kuten sanottua: tarjolla on aivan kaikenlaista ja kaikille. Mikäli haluat tutustua huipputasoiseen ja 100% luotettavaan seksideittisivustoon, on SexPartner erinomainen vaihtoehto. Jos siis haluat hankkia itsellesi BDSM-treffit, luo tili ilmaiseksi SexPartner.fi sivustolle. (Luo ilmainen tili tästä linkistä)

 

E-Kontakti

E-Kontakti on Suomen suurin deittipalveluita tarjoava sivusto. Kaikki sivuston käyttäjät eivät kuitenkaan ole etsimässä itselleen parisuhdetta tai sitä elämänsä rakkautta. Aivan kuten esimerkiksi Tinderissä myös E-Kontaktissa on tarjolla paljon seksiseuraa. Pienen kartoituksen jälkeen voit löytää seuraa myös vähän kinkympiinkin bdsm-leikkeihin. En halua yleistää, mutta voidaan varovaisesti sanoa, että naiset eivät aina halua liittyä ns. seksideittisivustoille, vaikka olisivatkin etsimässä itselleen juuri seksiseuraa. Tavanomaiset deittisivut, kuten esimerkiksi E-kontakti, ovatkin erinomainen paikka löytää seksiseuraa naisista. Luo itsellesi ilmainen tili E-kontaktiin tästä linkistä.

Victoria-milan-logo

Victoria Milan

Victoria Milan on Suomen laadukkain ja luotettavin seksisivusto. Victoria Milan on ns. pettämissivusto, joka on siis suunniteltu varatuille ihmisille seksiseuran etsimiseen. Kuitenkaan kaikki Victoria Milanin käyttäjät eivät ole varattuja, vaan paljon on myös sinkkuja ja avoimissa suhteissa eläviä ihmisiä.

Sivuston erinomaisuus piilee kuitenkin siinä, että se on suunniteltu pettämiseen. Sivusto on 100% anonyymi, todella helppokäyttöinen ja se neuvoo käyttäjää koko ajan niin seuran etsimisessä kuin henkilöllisyyden salaamisessa.

Laadukas sivusto houkuttelee laadukkaita käyttäjiä. Victoria Milanissa on varmasti Suomen kuumimmat seuralaiset: ehdottomasti suurin osa on 30 tai 40-vuotiaita aikuisia, jotka etsivät seksiseuraa itselleen ”tosissaan”. He haluavat nauttia seksistä ja kokeilla uusia asioita. Kyse ei ole enää mistään 20-vuotiaiden ensimmäisistä panokokeiluista, vaan tarjolla on oikeasti osaavaa seuraa.

Victoria Milan ei ole Suomen suurin seksisivusto, mutta tarjolla on silti paljon erilaista seuraa. Monet kinkyt tekevät tilin Victoria Milaniin pelkästään sen takia, että voivat olla täydellisen varmoja henkilöllisyytensä salassa pysymisestä. Lisäksi tietenkin useimmat kinkyt ovat jo selvästi kokeneempia petipuuhissa ja hakevat kaltaistaan seuraa hieman aikuisemmista käyttäjistä. Jos siis haluat hankkia BDSM-seuraa tositarkoituksella, kannattaa luoda tili Victoria Milaniin. Suosittelemme vahvasti, että teet sivustolle maksullisen tilin (alkaen 20€ /kk), koska tämä sivusto on varmasti kaiken panostuksen arvoinen. (Luo ilmainen tili tästä linkistä)

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United