Xperience United – XU – Sivusto vapaamielisemmille aikuisille

Xperience United – XU – Sivusto vapaamielisemmille aikuisille5 (100%) 2 votes Xperience United on laadukas seksisivusto, jolla on erittäin paljon aktiivisia suomalaisia jäseniä. Xperience United on tarkoitettu vapaamielisille ja elämästä nauttiville aikuisille miehille ja naisille. Mikä on Xperience United? Pääasiassa Xperience United on sivusto seksiseuran hakemiseen. Sivustolla on paljon suomalaisia pariskuntia, jotka etsivät seuraa toisista pariskunnista. Tarjolla on paljon virikettä ... Read More »

Anaalitappi on hyvä tapa tutustua anaaliseksiin

Anaalitappi on hyvä tapa tutustua anaaliseksiinTykkäsitkö artikkelista? Anaaliseksi on yksi parhaita tapoja viettää aikaa makuuhuoneessa, joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.  Peppuseksin mahdollisuudet ovat monipuoliset, eikä vähiten seksilelujen ansiosta! Anustappi on mainio seksilelu lisäämään nautintoa anaaliseksissä. Anustappi työnnetään nimensä mukaisesti anaaliin, jolloin sen tuottama paineen tuntu ja anaalin herkkien hermopäätteiden stimulointi tuottaa upeaa nautintoa. Jokaiseen makuun löytyy sopiva anaalitappi, sillä ... Read More »

Erektiorengas vahvistaa erektiota

Erektiorengas vahvistaa erektiotaTykkäsitkö artikkelista? Seksilelujen kestosuosikki on penisrengas eli erektiorengas. Nimensä mukaisesti erektiorengas vahvistaa erektiota. Tämä tapahtuu kahdella tavalla, eli erektiorenkaan puristus peniksen juuressa auttaa erektiota vahvistumaan ja täyden erektion aikana erektiorengas pidentää täysin kovan erektion kestoa. Edullinen apu lopahtavaan erektioon Erektiorengas on monelle miehelle suuri apu, jos erektiolla on taipumus lopahtaa kesken nautinnon tai penis ei pysy kunnolla kovana, ... Read More »

Eturauhaskiihotin on paras seksilelu miehelle

Eturauhaskiihotin on paras seksilelu miehelleTykkäsitkö artikkelista? Paras seksilelu miehelle on eturauhaskiihotin. Kun eturauhanen on kerran löytynyt, siitä on suurta iloa yhä uudestaan! Eturauhaskiihotin on paras seksilelu miehelle, joka nauttii eturauhasen hieromisesta. Sillä on parempi ulottuvuus kuin pelkällä kumppanin sormella. Lisäksi eturauhaskiihotin on muotoiltu siten, että se hellii koko anaalia kaarevuudellaan ja muhkuroillaan. Anustappi vai eturauhaskiihotin Eturauhasen hieronta ja kiihottaminen onnistuu ... Read More »

Penispainot – onnistuuko niillä peniksen kasvattaminen?

Penispainot – onnistuuko niillä peniksen kasvattaminen?5 (100%) 1 vote Peniksen kasvattaminen on monen miehen haave, koska miehet uskovat, että suurempi penis tuo enemmän ihailua, hyväksyntää ja seksuaalista nautintoa. Todellisuudessa penistä ei juuri voi kasvattaa, vaikka tähän tarkoitukseen myydään kaikenlaisia yrttivalmisteita, pillereitä ja venytyslaitteita sekä pumppuja. Peniksen lieväasteinen venyttäminen on mahdollista penispainot apuna, mutta se ei varsinaisesti kasvata penistä suuremmaksi – ... Read More »

G-piste – onko se olemassa?

G-piste – onko se olemassa?5 (100%) 1 vote G-piste on kiinnostanut niin ammattilaisia kuin tavallisia seksin harrastajia iät ja ajat. Naisen g-pisteen olemassaolo ja sijainti on aiheuttanut paljon keskustelua. Ja kun naisten anatomiasta on pikku hiljaa päästy yhteisymmärrykseen, on miehen g-pisteen ympärillä alkanut samanmoinen keskustelu uudelleen. Tässä artikkelissa käsittelemme aihetta hieman tarkemmin ja koitamme luoda valoa asiaan lyhyesti ja ytimekkäästi. ... Read More »

Tekovagina kuuluu joka miehen varustukseen

Tekovagina kuuluu joka miehen varustukseen5 (100%) 2 votes Tekovagina on yksi suosituimmista seksileluista. Erityisen haluttu seksilelu tekovagina on siksi, että se antaa aidon pillun tuntuisen kokemuksen masturbointiin. Tekovagina on yleensä pakattu kätevään putkimalliseen pakkaukseen, josta seksilelun saa käyttöön yksinkertaisesti korkin avaamalla. Seksilelua on siis helppo säilyttää huomaamattomasti, sillä pakkaus ei näytä lainkaan seksilelulta. Aidon pillun tuntuinen tekovagina Tekovagina voi olla ... Read More »

Suukapula pitää subin hiljaisena

Suukapula pitää subin hiljaisena4 (80%) 2 votes Jos BDSM leikkiesi orja on turhan puhelias tai saattaa purra omistajaansa, suukapula on varsin hyvä keino pitää subi aisoissa. Joskus voi myös olla hyödyllistä pitää seksivälineen avulla suu valmiiksi auki nautintoa varten ja ottaa käyttöön gagi, joka kiinnitetään samoin kuin suukapula. Suun tukkimisen sijaan gagi pitää suun auki. Suukapula pitää hyvin äänekkään kumppanin ... Read More »

Clone a willy penismuotti – tee identtinen dildo peniksestä

Clone a willy penismuotti – tee identtinen dildo peniksestä4.8 (95%) 4 votes Penismuotti on hauska tuote, jolla voit tehdä dildon tai värisevän vibraattorin omasta tai kumppanisi peniksestä. Penismuotti toimii hyvin myös humoristisena lahjana, mutta tosiasiassa sen idea on nerokas: penismuotti tekee helpoksi ottaa identtinen kopio kullista, jonka voit jättää kumppanille käyttöön siksi aikaa, kun olet työreissulla. Monen mielestä jo pelkkä ... Read More »

Badults – seksiseuraa tuhmempaan makuun

Badults – seksiseuraa tuhmempaan makuun5 (100%) 1 vote Haluatko löytää itsellesi astetta tuhmempaa seksiseuraa? Badults on kinkymmille sopiva seksideittisivusto. Luo itsellesi ilmainen tili Badults-sivustolle >> Badults – flirttailuseuraa tuhmille Vaikka Badults on seksideittisivusto, ei sinun ole pakko hypätä sänkyyn ventovieraan kanssa. Voit nautiskella kielletyistä nautinnoista flirttailemalla muiden käyttäjien kanssa. Tuhmat flirtit piristävät arkea kummasti ja samalla tutustut sivuston muihin käyttäjiin. ... Read More »