Home > Artikkelit > Squirttaus eli naisen ejakulaatio tuntuu mahtavalta ‚Äď 6 vinkki√§, joilla squirttaus onnistuu

Squirttaus eli naisen ejakulaatio tuntuu mahtavalta ‚Äď 6 vinkki√§, joilla squirttaus onnistuu

Noviiseille tiedoksi: naisen ejakulaatio eli squirttaus tarkoittaa nesteen purkautumista naisen ulkoisista sukupuolielimistä. Tämä tapahtuu vain osalla naisista ja joko orgasmin tai äärimmäisen kiihotuksen aikana.

Muutama fakta naisen ejakulaatiosta:

Suurin osa naisista ei koe ejakulaatiota kertaakaan elämänsä aikana

Squirttaaminen on useimmiten mahdollista vain tietyssä kuukautiskierron vaiheessa (tämä tietty aika riippuu naisesta, mutta kaksi tyypillisintä aikaa ovat pari päivää juuri ennen kuukautisten alkamista sekä ovulaation aikana)

Squirttaaminen liittyy tyypillisesti todella intensiiviseen ja kokonaisvaltaiseen pillun stimulaatioon (tätä on valitettavan harvoin tarjolla naisille, joten ehkä siksi niin harva nainen ejakuloi)

Naisen ejakulaation tarkoitus¬†on ep√§selv√§. Mutta se on selv√§√§, ett√§ monet naiset pit√§v√§t sit√§ hyvin nautinnollisena ja miehet kiihottavana ūüôā

Miten squirttaus sitten onnistuu?

Kuten jo aikaisemmin totesimme, ei naisen ejakulaatio tapahdu useinkaan ns. tavallisen seksin aikana. Tarvitaan jotain erityistä, joka saa naisen kiihottumaan enemmän.

(Tietenkin on mahdollista, että nainen voi kokea ejakulaation ns. ihan tavallisessakin seksissä. Tässä täytyy kuitenkin olla tähtimerkit kohdallaan. Useimmiten näissä tapauksissa on kysymys siitä, että naisen kierto on juuri sopivassa kohdassa ja nainen tuntee itsensä erityisen kiimaiseksi. Toinen tyypillinen tilanne on se, että squirttaus tapahtuu uuden partnerin kanssa, jolloin siis jännittävä tilanne on saanut kehon täyteen kemikaaleja. Ja sitten se kolmas tilanne on se, että nainen on koko päivän himoinnut partneriaan ja alla on sopiva romanttinen illallinen, joka niin ikään on nostanut hormoonitasot huippuunsa.)

Mutta tarkennuksena viel√§:¬†useimmissa tapauksissa pelk√§t olosuhteet eiv√§t saa naisen kiihkoa nousemaan riitt√§v√§lle tasolle, vaan tarvitaan ns. kovia otteita. K√§yt√§nn√∂ss√§ siis nainen t√§ytyy k√§sitell√§ valmiiksi kovaan seksiin ja sitten sen panemisen / stimuloinnin tulee olla todella stimuloivaa¬†‚Äď tai paremmin sanottuna kokonaisvaltaista.

Mitä tämä sitten ihan käytännössä tarkoittaa? Siitä lisää alla.

Vinkki #1: Mies, näin hoidat homman kunnialla

Jos session päätarkoitus on naisen ejakulaatio, on miehen rooli olla se aktiivinen osapuoli, jotta nainen voi keskittyä nauttimaan. Kannattaa siis laittaa makkari valmiiksi sessiota varten. Jos et nyt mitään Barry Whitea laita soimaan, niin muista edes pestä kätesi ja huolehdi, että kynnet on leikattuna. Muista myös ottaa liukkari ja mahdolliset seksilelut esille, ettei niitä tarvitse lähteä etsimään kesken leikin.

Vinkki #2: eroottinen hieronta

Jotta saat naisen sopivaan olotilaan, on sessio hyvä käynnistää eroottisella kokovartalohieronnalla. Naisen keho on täynnä erogeenisiä alueita, joten käymällä rauhallisesti läpi naisen koko kehon unohtamatta pienintäkään sopukkaa, voit olla varma, että nainen kiihottuu juuri oikealla tavalla seksiä varten. Kiihottuessaan naisen kyky ottaa vastaan kovaakin stimulaatiota kasvaa.

Suotittelemme käyttämään eroottisessa hieronnassa laadukasta hierontageeniä.

Vinkki #3: paras asento, jossa squirttaus onnistuu

Esileikit ja hieronnat on hoidettu ja on aika ruveta tositoimiin. Tietyissä asennoissa naisen orgasmi onnistuu paremmin kuin toisissa. Jos haluat naisesi ejakuloivan, pidä huoli siitä, että asento on paras mahdollinen. Naisella on oltava rento ja mukava asento, jossa ei tarvitse jännittää mitään paikkaa. Useimmiten paras asento on olla selällään. Orgasmin tulemista voi edesauttaa entisestään sillä, että polvet ovat koukussa.

Vinkki #4: squirttaus aloittelijoille

Se aloittelijoille sopiva vanilja-versio squirttaamiseen on stimuloida naisen g-aluetta sormettamalla. Käytännässä siis työnnät 2-3 sormea sisään ja koukistelet sormiasi noin 4-5 senttiä pillun sisällä etuseinämää stimuloiden. Tätä liikettä jatkamalla tarpeeksi pitkään on mahdollista saada aikaan ejakulaatio, mutta parempiakin konsteja on.

Jos päädyt kokeilemaan tätä perusversiota, suosittelemme käyttämään anaalitappia naisella, jotta saadaan hieman lisästimulaatiota tilanteeseen.

Vinkki #5: Nyrkkipano toimii aina!

Jos 2-3 sormen käyttö tuntuu tylsältä / ei tuota haluttua lopputulosta, on parasta lisätä sormien määrää. Ideaalitilanne on saada koko käsi naisen pilluun sisälle, jonka jälkeen koko pillua pystyy stimuloimaan tehokkaasti. Miehen ei tarvitse enää paljon koukistella sormiaan, vaan riittää kiertää kättä ranteesta. Nyrkkipano vaatii onnistuakseen sen, että nainen on todella märkä (+ tietenkin kunnollista anaaliseksiin tai fistaamiseen tarkoitettua liukkaria), joten myös ejakulaatio on varmasti aivan lähellä.

Vinkki #6: Suuri seksilelu

Mikäli nyrkkipano kuulostaa liian hurjalta, on hieman turvallisempi vaihtoehto käyttää suurta tekopenistä naisen stimuloimiseen. Tässäkin tarvitaan runsaasti liukkaria, jotta suuri tekokyrpä saadaan upotettua naiseen. Lisästimulaatiota voit tarjota työntämällä sormia naisen perseeseen. Tai jos mahdollista, niin nussimalla naista perseeseen samalla, kun tekopenis on naisen pillussa. Muista kuitenkin, ettet saa laueta ennen naisen ejakulaatiota, ettei sessio mene pilalle.

Summauksena: naisen ejakulaatio vaatii hyvän valmistelun ja kovan stimulaation. Toiset naiset ovat herkempiä ejakuloimaan kuin toiset, mutta uskomme vahvasti, että mainituilla keinoilla naisen squirttaus onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa.