Home > Seksilelut > Penispumppu suurentaa penistä ja koventaa erektiota

Penispumppu suurentaa penistä ja koventaa erektiota

Penispumppu suurentaa penistä ja koventaa erektiotaPenispumppu on laite, jolla vilkastutetaan verenkiertoa peniksessä. Tämän takia penispumppu suurentaa peniksen kokoa ja voimistaa erektiota.

Penispumppu sopii myös henkilöille, joilla on erektiohäiriö. Mutta penispumppuja käytetään kuitenkin lähtökohtaisesti itsen ja kumppanin nautinnon lisäämiseen seksissä.

Penispumppu antaa:

 • Suuremman peniksen
 • Pitempikestoisen erektion
 • Paremman erektioherkkyyden
 • Nautintoa jo ihan itsess√§√§n
 • Nautinnollisempaa seksi√§

Miten penispumppu toimii?

Penispumppu toimii alipaineella. Se koostuu sylinteristä sekä pumpusta. Pumpulla sylinterin sisään saadaan alipaine, joka saa verenvirtaamaan penikseen.

Pumppu saa siis aikaan sen, että peniksestäsi tulee kiven kova. Ja koska peniksessä on maksimaalinen määrä verta, kestää erektio myös normaalia kauemmin. Kaiken tämän lisäksi saat penispumpulla itsellesi suuremman peniksen. Tämäkin asia johtuu yksinkertaisesti siitä, että peniksessäsi on maksimaalinen määrä verta. Ja mikä parasta: tätä ominaisuutta pystyy myös treenaamalla kehittämään.

Tutustu Bathmate Hydro7 penispumppuun tästä >>

Tutustu Pump Worx aloittelijan penispumppuun tästä >>

Erilaiset penispumput esittelyssä

Käsikäyttöinen penispumppu on edullinen valinta

Perinteiset penispumput ovat manuaalisia eli käsikäyttöisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että varsinainen pumppausosa on esimerkiksi pallon muotoinen, jota kädellä pumpataan. Jokainen puristus saa aikaan alipaineen kasvun sylinterissä, jolloin enemmän ja enemmän verta virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja tekee siitä entistä kovemman.

Bathmate Hydro7 on suosittu penispumppu

Bathmate on penispumppujen kuningas! Suosittu pumppu tekee peniksestä isomman ja erektiosta vahvemman.

Mekaaninen penispumppu

Mekaaninen erektiopumppu toimii hyvin paljon samaan tapaan kuin manuaalinenkin versio, mutta pallon sijaan mekaanisessa on kahva tai vipu, jolla saadaan aikaan alipaine sylinteriin.

Sähköinen eli elektroninen penispumppu on helppokäyttöinen

Sähköiset eli moottoroidut penispumput ovat kaikkein helppokäyttöisimpiä. Yleensä sähköiset peniksenkehittäjät toimivat ihan tavallisilla paristoilla, joista pumppu saa virtansa. Sylinterin alipaine kasvaa hitaasti ja miellyttävästi, minkä tuloksena on kova ja suuri kulli.

Erektiopumput vibraattorilla

Penispumpussa on mahdollista olla myös oma vibraattori. Vibran tarkoituksena on tuottaa seksuaalista nautintoa ja kiihottaa käyttäjäänsä. Esimerkiksi Lust Buster Vacuum pumpussa on kuulavibra, jonka kanssa peniksen suuremmaksi pumppailu tuntuu todella nautinnolliselta. Lust Busterissa on kätevä vibran säädin kiinnitettynä sylinterin varteen.

Penispumppu tekovaginalla

Kuten aikaisemmin huomasimme, voi penispumpun tarkoitus olla suoraan nautinnon antaminen käyttäjälleen. VIbra on tietenkin yksi loistava tapa lisätä tuntemuksia alapäässä, mutta toinen hyvä vaihtoehto on lisätä tekovagina sylinterin kärkeen. Tällöin saa siis tuplahyödyn laitteen käyttämiseen: voit käyttää pumppua itsesi kuosiin pumppaamiseen tai sitten voit ihan vaan suoraan panna keinovaginaa. Onkin selvää, että tekovaginalla saa penispumpun käyttökertojen määrää kasvatettua merkittävästi. Siksi tämä onkin erinomainen hankinta.

Tekovaginan lisäksi löytyy myös muita kiinnostavia vaihtoehtoja: voit liittää penispumppuun myös suun tai anuksen Рpantavaa siis riittää kaikille.

Pump Worx penispumppuun voi liittää tekopillun

Pump Worx on yksi hyvä esimerkki penispumpuista, joihin voi lisätä tekovaginan. Oikeastaan Pump Worxin pumput ovat todellinen täyden palvelun setti: niihin kuuluu peniksen mieskuntoon saava pumppu, jonka sylinterin päähän voi lisätä joko tekovaginan, tekoanuksen tai tekosuun. Tämän lisäksi pakettiin kuuluu myös kuulavibra!!

Kyseessä on siis aivan puhdasverinen masturbaattori, joka toimii myös erektiopumppuna.

Lue lisää Pump Worx aloittelijan penispumpusta täällä >>

Lue lisää Pump Worx penispumpusta tekovaginalla täällä >>

Lust Pumper – potenssipumput masturbaattorilla

Lust Pumperin erikoisuutena on se, että sen pintamateriaalina on käytetty LoceClone RX -materiaalia, joka jäljittelee aitoa ihoa. Lust Pumper tuntuukin todella aidolta!

Pumperit sisältävät kaksi huippuluokkaista tuotetta samassa: peniksenkehittäjä imee alipaineella koko kroppasi veret penikseen samalla kun masturboit itseäsi aivan aidon tuntuisella tekovaginalla. Valittavana on myös tekoanus sylinterin päähän liitettäväksi.

Kaikkiin tekovaginallisiin (ja tekoanuksellisiin sekä muihin) penispumppuihin voi itse tietenkin valita, että käyttääkö masturbaattoria sylinterin päässä vai ei. Voit vaihdella mielesi mukaan käyttötapaa.

Terskapumppu tuntuu siltä kuin saisi suihinoton

Ehkä terskapumput ansitsivat oman alalukunsa tähän listaukseen, mutta nyt käsittelemme ne penispumppujen alla. Terskapumppu on nimensä mukaisesti laite, jolla saat terskasi turvoksiin. Terskapumppujen käyttö perustuu siihen, että peniksen nuppi on yleensä se kaikkein herkin alue peniksessä, joten sitä stimuloimalla saa aikaan todella nautinnollisen tunteen.

Terskapumppu tuo enemmän nautintoa parhaaseen kohtaan.

Pump Worx terskapumppu tuntuu aivan siltä kuin saisit ihanan suihinoton! Pumpun käyttö saa olla nautinnollista.

Terskapumppua voidaan suositella niille käyttäjille, jotka toivovat enemmän kiihoketta ja tunnetta penikseensä. Penispumppu ei aina tarjoa parasta mahdollista nautinnon tunnetta penikseen Рterskapumppu tarjoaa avun tähän ongelmaan. Monet kokevat terskapumpun käytön tuntuvan aivan suihinotolta!

Terskapumpun käytön yhteydessä suositellaan käytettäväksi kosteuttavaa voidetta. Usein voidepurkin saa suoraan pumpun tilaamisen yhteydessä samassa paketissa.

Lue lisää Pump Worx terskapumpusta täällä >>

Kuinka penispumppua eli terskapumppua käytetään?

Penispumpun käyttö on hyvin yksinkertaista. Käytännössä sinun täytyy vain liittää pumppuosan letku sekä tiiviste sylinteriin. Mikäli tiiviste ei ole sopivan kokoinen, voit joko leikata sen sopivan kokoiseksi tai sitten katsoa kyseisen tiivisteen käyttöohjeista, että miten se muotoillaan oikeaan kokoon. Jos sinulla on jo sopivan kokoinen tiiviste penispumpussasi, liitä se vain sylinterin avoimeen päähän.

Huomioitavaa alkuvalmisteluissa:

 • Tarkista turvaventtiilin sijainti
 • Testaa turvaventtiilin toiminta
 • Testaa pumppuosan toiminta
 • Mik√§li haluat k√§ytt√§√§ penisrengasta liu’uta se sylinterin p√§√§lle

Nyt sinulla on penispumppu valmiina k√§ytet√§v√§ksi. Sitten vain lis√§√§t sopivan m√§√§r√§n liukuvoidetta pumpun tiivisteeseen ja / tai tekovaginaan, ja ty√∂nn√§t peniksesi sis√§√§n pumppuun. Kun peniksesi on pumpussa, voit alkaa pumppaamaan alipainetta sylinteriin. Aloita maltillisesti. Ensimm√§isill√§ kerroilla kannattaa edet√§ todella varovaisesti ja kuunnella omaa kehoa tarkasti. Muista, ett√§ voit vapauttaa alipaineen, miss√§ tilanteessa tahansa, siit√§ ei ole mit√§√§n vaaraa peniksellesi. Mik√§li aiot k√§ytt√§√§ penisrengasta, voit liu’uttaa sen peniksesi p√§√§lle, kun olet saanut erektion.

Penispumpun käyttöohje:

 • Liit√§ pumppuosa, letku ja sylinteri toisiinsa
 • Varmista, ett√§ tiiviste on oikean kokoinen
 • Liit√§ tiiviste sylinteriin
 • Varmista turvaliittimen toiminta viel√§ kerran
 • Lis√§√§ liukuvoidetta tiivisteeseen
 • Ty√∂nn√§ penis sis√§√§n pumppuun
 • Aloita pumppaaminen rauhallisesti
 • √Ąl√§ k√§yt√§ pumppua 30 minuuttia pidemp√§√§n
 • Pese pumppu saippuavedell√§ k√§yt√∂n j√§lkeen

Penispumppu sopii sinulle, kun:

 • Haluat voimistaa erektiotasi toden teolla
 • Et koe penispumpun ideaa ep√§miellytt√§v√§n√§
 • Haluat tehokkaan ratkaisun erektion koventamiseen
 • Haluat kokea jotain uutta
 • Haluat parempaa seksi√§