Home > Seksilelut > Mikä on paras tekopenis juuri sinulle?

Mikä on paras tekopenis juuri sinulle?

Haluatko löytää itseesi sopivan tekopeniksen? Me esittelemme vuoden parhaat mallit!

Sopiiko tekopenis minulle?

Onko hieromasauvan tarkoitus olla sinulle ‚ÄĚmiehen korvike‚ÄĚ? Siin√§ tapauksessa ehk√§ tekopenis on sinulle parempi vaihtoehto kuin kliinisempi dildo. Tekopenis on siis hieromasauva, joka muistuttaa ‚Äď joissain tapauksissa jopa √§√§rimm√§isen paljon ‚Äď oikeaa penist√§.

Sisältö

Aloita tekopeniksen valinta näin:

Pinkki tekopenis

Pinkki tekopenis on yksinkertaisen kaunis. Läpikuultava sävy tekee tästä dildosta modernin.

Jos olet hankkimassa itsellesi uutta tekopenist√§, kannattaa ensimm√§isen√§ mietti, ett√§ mihin tulet sit√§ k√§ytt√§m√§√§n. Tarjolla on sen verran paljon erilaisia vaihtoehtoja, ett√§ siin√§ saattaa menn√§ kokeneempikin hieman solmuun ‚Äď varsinkin, jos ei ole kirkkaana mieless√§, ett√§ mit√§ haluaa.

 • Etsitk√∂ aidon n√§k√∂ist√§ kalua vai kenties pinkki√§, liilaa tai l√§pin√§kyv√§√§?
 • Onko vain sinun tarkoitus k√§ytt√§√§ ko. seksilelua vai olisiko kaksip√§isess√§ ideaa?
 • K√§yt√§tk√∂ uutta leluasi vain peiton alla makkarissa vai olisiko imukupilla varustettu malli sittenkin parempi?
 • Haluatko stimulaatiota yht√§aikaa kahteen reik√§√§n?
 • Mit√§ mielt√§ olet v√§rin√§st√§?
 • N√§ill√§ kysymyksill√§ p√§√§st√§√§n jo hyv√§√§n alkuun!
 • Seuraavaksi hieman konkretiaa.

Parhaat tekopenikset esittelyssä

Dildohan tarkoittaa ihan yleisesti hieromasauvaa ja tekopenis puolestaan hieromasauvaa, joka muistuttaa miehen penistä tavalla tai toisella. Voidaankin sanoa, että kaikki tekopenikset ovat dildoja, mutta kaikki dildot eivät ole tekopeniksiä.

Aidontuntuiset ja realistiset tekopenikset

Tekopeniksiä on varsin monenlaisia, mutta aidoimmillaan ne tarjoavat varsin totuudenmukaiset kyydit:

 • Tekopenikset voivat olla todella aidon tuntuisia
 • Tuntuu oikealta miehelt√§ sis√§ll√§si
 • Aivan kuin joku oikeasti panisi sinua

Monen naisen mielestä tekopenis on jo ihan visuaalisestikin todella kiihottava. Se ei ole mikään steriili pinkki sauva, vaan ihan oikean peniksen näköinen tekokulli, joka herättää paljon nautinnollisia fiiliksiä.

Vac-U-Lock tekopenikset ovat huippulaadukkaita ja aidon tuntuisia

Vac-U-Lock -tuotesarja on yksi erotiikkalelujen kruununjalokivistä. Kyseessä on todella kovan luokan laatua niille, jotka haluavat parasta. Vac-U-Lock tekopenikset on valmistettu PVC:stä sekä TPE:stä, jotka muistuttavat aitoa ihoa. Tekopeniksissä on todella aidon tuntuinen suonitus sekä iho liikkuu tekopeniksen pinnassa aivan kuten oikeassakin penisessä. Lisäksi Vac-U-Lock -tekopeniksissä on kivekset, jotka entisestään lisäävät aitouden tuntua.

Aidonnäköinen tekopenis

Oikean vehkeen näköinen tekopenis tuo aitouden tuntua seksiin.

 • Todella aidon tuntuinen kokemus
 • Suonet peniksen pinnassa
 • Iho liikkuu kuten aidossa kullissa
 • Kivekset lis√§√§v√§t autenttisuutta

Vac-U-Lockin paras puoli on kuitenkin se, että tuotteita pystyy käyttämään ristiin. Tekopenis voidaan kiinnittää esimerkiksi saman tuotesarjan panokoneeseen, strap on -harnessiin, panojumppapalloon tai vaikka nyrkkirautaan. Taivaan portit ovat avoinna, kun hankit itsellesi Vac-U-Lockin seksivälineitä.

RealCock -tekopenikset

RealCock-tekokulleja on tarjolla todella moneen makuun: on super-aidonnäköisiä, mutta myös värikkäitä ja jopa kirkkaita. Yksi asia on kuitenkin varma: laatu on huippuluokkaa. Valikoimista löydät tekopeniksiä värinällä ja ilman.

Yksi suosituimmista on Danny, jolla on mittaa kevyet 8 tuumaa. Dannystä tulee ykkösrakastajasi! Hän kulkee mukana vaikka suihkuun tai hotellihuoneeseen. Kunhan tarjolla on tasainen pinta, johon voit imukupin kiinnittää, on nautinto taattu.

Tekopenis kiveksillä

Lisää aitouden tuntua tekopeniksiin tarjoavat kalun juuressa roikkuvat kassit. Kivekset lisäävät tietenkin aitouden tuntua, kun penis ei vain yhtäkkiä katkea kesken. Tekopenisten kassivalikoima on varsin suuri, joten pystyt varmasti valitsemaan juuri itsellesi mieleisen parin.

Kasseista on paljon myös muuta hyötyä!

Masturboidessa kiveksistä on kätevää pitää kiinni. Tiukka ote kulkusista mahdollistaa tekopeniksen tarkan ohjailun sisälläsi. Kassiton tekopenis saattaa olla hieman hankala, jos masturboit useimmiten sängyssä selälläsi. Tässä asennossa, jossa useimmat naiset saavat helpoimmin orgasmin, on hieman hankalaa käyttää tekokullia, jos ei ole kunnon kädensijaa.

Suurin osa naisista saa orgasmin helpommin selällään jalat koukussa.

Kivekset tarjoavat myös runsaasti lisästimulaatiota masturbointiin. Ne hierovat mukavasti erogeenisiä alueita pillun ympärillä, ja osuessaan klitorikseen saattavat saada aikaan kunnon sävärit. Erityisen paljon tästä puolesta on hyötyä, jos istut dildon päällä tai olet kiinnittänyt sen esimerkiksi seinään imukupilla.

Kyse on kuitenkin loppupeleissä aina omista mieltymyksistä. Monet naiset kokevat miehen kassit epämiellyttävinä syystä tai toisesta. Tässä tapauksessa ei kannata omia fiiliksiä pilata tekopeniksellä, jossa on kassit vaan valita karvalakkiversio.

Vac-U-Lock -tekopenikset

Jos haluat tekopeniksen kiveksill√§ ja haluat panostaa laatuun, on ehdottomasti paras vaihtoehto Vac-U-Lock. Yll√§ esittelimme jo t√§m√§n tuotesarjan erinomaisia puolia: kyseess√§ on √§√§rimm√§isen todentuntuinen tekopenis. Siksi ei olekaan ihme, ett√§ n√§ist√§ tekokyrvist√§ l√∂ytyy my√∂s pallit alta. Ainoana miinuksena on se, ett√§ jos pid√§t oikein massiivisista ja hyvin erottuvista kiveksist√§, saattaa n√§iden kullien ‚ÄĚkivespussimaiset‚ÄĚ kivekset tuottaa pettymyksen.

Realistic Cock kasseilla & imukupilla

Tämän tuotesarjan tekokulleja on tarjolla myös ilman värinää, mikä tarkoittaa tietenkin edullisempaa hintaa ja käytettävyyttä myös märissä olosuhteissa. Realistic Cock on Doc Johnsonin laadukas imukupillinen tekopenis, jonka varressa on kunnon pallit. Kiinnitä siis kulli suihkun seinään ja anna kivesten hakata reisiäsi!

Tekopenis imukupilla lattiaan tai seinään

Jos haluat vapauttaa kätesi, saattaa imukuppi tuoda haluamasi ratkaisun. Imukupilla varustettu tekopenis on aivan nerokas keksintö ja nykyään markkinoilla onkin runsaasti erilaisia variaatioita siitä.

Imukupilla varustettu tekopenis on helppo kiinnittää miltei mihin tahansa tasaiseen pintaan, jossa se pysyy tukevasti paikallaan koko session ajan. Imukupeissa on kuitenkin hieman eroja ja siksi kannattaa valita sellainen tekokulli, jonka imukuppi on erityisen laadukas. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin tekopeniksen irtoaminen kesken session!

Suosittuja paikkoja kiinnittää tekopenis:

 • Makuuhuoneen sein√§√§n tai lattiaan
 • Suihkun kaakelisein√§√§n (todella hyv√§ pito, koska useimmiten tosi tasainen pinta sek√§ kostea ymp√§rist√∂)
 • Kylpyammeeseen pohjaan
 • Otsaan kun l√§htee kaupungille viett√§m√§√§n iltaa

Vac-U-Lockin ratsastuspallon päällä pompit itsesi orgasmiin

Ratsastuspallolla varustettu tekopenis on toisenlainen vaihtoehto, jossa pystyt vapauttamaan kätesi tekopeniksestä. Ratsastuspallo antaa sinulle oikean panon tunnun, koska se ponnahtaa sisääsi aivan kuten mies (tai panokone). Ratsastuspallolla pystyt panemaan todella kovaa. Tai vaihtoehtoisesti voit vain nautiskella tekopeniksen päällä istuen ja katsoa vaikka saippuaoopperaa telkusta. Yksi erinomainen esimerkki ratsastuspallosta on Vac-U-Lock E-Z Rider Ball 6″. Katso lisää tuotteesta.

Dick Rambone Black on jättimäinen tekopenis imukupilla

Tässä tekokullissa on mittaa vaikka muille jakaa! Mahtipeniksen pituus on huimat 34 senttiä ja halkaisijaakin löytyy 5 ja puoli senttiä. Parasta tässä kapistuksessa on kuitenkin imukuppi, joka tekee siitä erittäin käyttökelpoisen olitpa missä hyvänsä.

Tämä on nähtävä!

Strap on -tekopenikset

Sträppärit eli strap on -tekopenikset ovat yleistyneet viime vuosina huimasti. Tarjolla onki vaikka ja minkälaisia peniksenkannattimia, joiden avulla voi kumppania tyydyttää.

Vac-U-Lock harness

Harness. Tyypillisin vaihtoehto on tietenkin strap on harness eli vyö tai valjaat, joihin saa kiinni tekopeniksen. Lanteille kiinnitettävä harness on useimmiten tarkoitettu naisten käyttöön: nainen pystyy panemaan toista naista tai sitten miestä. Lue lisää.

Ontto tekopenis

Ontto tekopenis. Markkinoilla on myös miehille tarkoitettuja strap on tekopeniksiä, joiden penisosa on ontto. Mies voi asettaa peniksensä sisään tekopenikseen, joka useimmiten on mahtavan suuri. Näin mies pystyy tarjoamaan kumppanilleen todellisen jättikulli-kokemuksen, eikä ole myöskään pelkoa erektion lopahtamisesta kesken session. Yksi parhaista on EXTREME Hollow Strap-On Billy Boy Black ontto tekopenis, joka tehoaa 100 prosenttisella varmuudella! Katso tarkemmat tiedot tästä tuotteesta.

Nyrkkirauta tekopenistä varten

Nyrkkirauta. Nyrkkirautaan kiinnitetty tekopenis on äärimmäisen tehokas tapa tuottaa nautintoa kumppanille. Nyrkkiraudan kanssa pystyy tekemään pitkiäkin sessioita ja stimulaatiosta saa halutessaan todella intensiivisen.

Suussa pidettävä kaksihaarainen tekopenis

Suuharness. Suuharness on hieman kinkympi versio tavallisesta sträppäristä. Siinä tekopenis on kiinnitettynä suusi kohdalle, jolloin pystyt panemaan partneriasi suussasi tukevasti olevalla peniksellä. Lisäkiihoketta touhuun tuo se, että penis jatkuu myös suuhusi, joten tuntemus panemisessa on todella erityinen myös sinulle. Lue lisää!

Löysä tekopenis housun täytteeksi tai jäänrikkomiseen

Oletko etsimässä eroottista lahjaa polttareihin tai mietitkö miten rikkoa jää tupareissa? Löysä tekopenis rikkoo jään takuuvarmasti, mutta kyseessä ei ole pelkkä hupituote. Esimerkiksi Mr. Limpy -tekopenikset ovat laadullisesti niin superhyviä, että monet naiset ja miehet käyttävät niitä ihan normaalien tekopenisten tapaan, vaikka tuntuma onkin huomattavan löysä. Lisäksi näitä löysiä kulleja käytetään hyvin paljon oman etumuksen korostajina. Eli löysä kulli asetetaan oman kullin päälle, housut jalkaan ja baariin. Suuri etumus kiinnittää varmasti huomiota ja tulet saamaan flirttailevia katseita pitkin iltaa.

Mr. Limpy tekopenikset

Mr Linpy on löysä tekopenis

Löysä tekopenis sopii housujen täytteeksi. Laadukas materiaali tuntuu aivan oikealta!

Yksi suosituimmista humoristisista tekopeniksistä on Mr. Limpy, joka nimensä mukaisesti on hieman lerppu. Tämä lerppukulli toimii vaikka stressileluna hypisteltäväksi. Onhan se valmistettu super-aidontuntuisesta Real Feel Superskin -materiaalista, jota lähemmäs ei aitoudessa pääse. Henkilökohtainen mielipiteeni on se, että jos jokaisella ihmisellä olisi Mr. Limpy puristeltavanaan, ei kenelläkään enää olisi stressiä! Tarjolla 4 hauskaa vaihtoehtoa.

Pack It Heavy löysä tekopenis

Pack it heavy on hieman kalliimpi ja ulkonäöltään Limpyä realistisempi: verisuonet näkyvät ja kassit ovat juuri oikean ryppyiset. Sopii samoihin tarkoituksiin kuin Mr. Limpy, mutta koska hinta on korkeampi, on vaikea keksiä, että miksi valitsisit tämän. Katso lisää tuotteesta ja mieti itse.

Kaksihaaraiset tekopenikset

Joskus yksi kulli sisällä ei ole tarpeeksi. Jos olet aina fantasioinut tuplapenetraatiosta, voit hankkia itsellesi kaksihaaraisen tekopeniksen. Tyypillisesti näissä tuotteissa toinen tekopenis on hieman pienempi toista ja siis tarkoitettu anaaliin. Maksimaalisen nautinnon saat, kun valitset kaksihaaraisen tekopeniksen vibraattorilla.

King Cock on suuri kaksihaarainen tekopenis

Nyt on kalussa kokoa ja n√§k√∂√§! T√§m√§ tupladildo on todella karun ja samalla my√∂s tosi aidon n√§k√∂inen ‚Äď jos siis ei ota huomioon kaksihaaraisuutta. T√§m√§ mahtikyrp√§ sopii k√§ytett√§v√§ksi yksin tai kimpassa ja vaikka suihkussa tai uima-altaassa. Muista k√§ytt√§√§ vesipohjaista liukkaria. Vahva suositus! Katso lis√§√§.

Vac-U-Lock kaksihaarainen tekopenis vibraattorilla

Tämä tupladildo värisee voimakkaasti. Hämmästyttävän aidonnäköinen tuplapenis sopii yhtä aikaa pilluun ja anaaliin, ja vibraattorilla viet session aivan uusiin sfääreihin. Vibraa käytät kätevästi johdollisen säätimen avulla. Katso lisää tuotteesta.

Kaksipäiset tuplatekopenikset

Kaksipäiset tupladildot ovat useimmille tuttuja, mutta samoja tuotteita on olemassa myös aidon näköisistä tekopeniksistä. Tuplatekopenis toimii hyvin yksin käytettynä tai sitten kaverin kanssa. Yksin voit käyttää kaksipäistä molempiin reikiin tai jos nautit kullin tunnusta suussasi ja pillussasi yhtä aikaa, on sekin mahdollista.

Vac U Lock tupladildo

Aidonnäköinen Vac U Lock tupladildo antaa kaksin verroin iloa käyttäjälleen!

Parhaimmillaan nämä tuotteet ovat jaettuna kaverin kanssa. Perinteisen ass-to-ass -tyylin lisäksi kannattaa kokeilla ns. strap on -tyyliä, jossa tekopenis on pillussa naisella, joka panee toisella päällä toista naista. Tässä asennossa molemmat saavat uskomatonta nautintoa.

Basix tupladildo on varsin kookas kaksipäinen tekopenis

Nyt on sen verran suuri tekopenis, että tätä voisi käyttää vaikka itsepuolustukseen. Mutta ainakin voit käyttää sitä itsetyydykseen yksin tai kaverin kanssa. Pituus on mahtavat 45,7 senttiä ja mustan tekopeniksen varsi on täynnä ihania juomuja, jotka saavat mehut virtaamaan. Katso lisää.

Jelly Double Dong on hieman maltillisempi

Jelly-materiaalista valmsitettu 30-senttinen ja herkullisen värinen tupladildo sopii tositoimiin tai vaikka taikasauvaksi polttareihin. Kyseessä on sen verran edullinen tuote, että sen voi hankkia vaikka ihan pilailumielessäkin. Katso lisää!

Lue lisää King Cock mustasta tupladildosta täällä >>

Lue lisää Vac U Lock tupladildosta täällä >>

Golden Shower tekopenikset

Laukeavat tekopenikset viev√§t aitouden uudelle levelille. Monet naiset ja miehet nauttivat kullin suihinottamisesta ja erityisesti siit√§, ett√§ kulli laukeaa kasvoille. Nyt voit toteuttaa t√§m√§n my√∂s yksin tekokullisi kanssa. Golden Shower -tekokullit ejakuloivat tai virtsaavat p√§√§llesi k√§skyst√§. Erityisen hyvin n√§m√§ tuotteet sopivat niille, jotka eiv√§t kykene omassa parisuhteessaan toteuttamaan ko. tarpeita. Nyt voit hoitaa pissaleikit tekopeniksen avulla ‚Äď k√§tev√§√§!

Vac-U-Lock Piss Off ‚Äď suklaanv√§rinen musta virtsaava ja laukeava tekopenis

Upean v√§rinen ja kokoinen tekopenis, joka on varustettu kiveksill√§. T√§m√§ eritt√§in aidonn√§k√∂inen tuote laukeaa tai virtsaa p√§√§llesi. Ja jos niin haluat, voit saada siit√§ vaikka shampanjaa tai hunajaa p√§√§llesi ‚Äď sin√§ p√§√§t√§t!

Musta tupladildo kaksinkertaiseen nautintoon

King Cock on aidonnäköiseksi muotoiltu tupladildo, jota saa niin tummana kuin vaaleana.

BUST IT Squirting Cock lennättää mällit päällesi

Huippulaadukas Doc Johnsonin valmistama laukeava tekokulli on äärimmäisen aidon näköinen. Testaa tätä mihin vain haluat: se laukeaa rinnoille, naamalle, suuhusi tai sisällesi. Tämän huippurealistisen tekopeniksen voit kiinnittää imukupilla seinään tai lattiaan ja naida sitä niin kauan, että se laukeaa sisällesi. Siitä ei meno realistisemmaksi muutu!

Fleshjack Boys tekopenikset

Haluatko pornotähden aidon tekopeniksen itsellesi? Haluatko tuntea, että miltä suosikkipornotähtesi tuntuu sisälläsi? Fleshjack Boys -tekopenis mahdollistaa fantasian toteuttamisen. Nämä tekopenikset on aitoja kopioita kyseisen pornotähden kalusta. Näissä tekopeniksissä laatu on niin äärimmäisen hyvä, että tätä aidommaksi ei sessio muutu ilman, että olet oikeasti sängyssä idolisi kanssa. Tsekkaa esim. Brent Corrigan.

Musta, pinkki tai läpinäkyvä tekopenis

Unelmoitko mustasta kullista? Vai haluatko värikkyyttä ja räväkkyyttä seksileluihin? Monen naisen suuri fantasia on panna tummaihoista miestä, jolla on suuri kalu. Tätä fantasiaa on mukava omassa rauhassa toteuttaa mustalla ja isolla tekopeniksellä. Monille naisille taas liian aidon näköinen tekopenis voi olla luotaantyöntävä ja siksi onkin hyvä hankkia värikäs esim. lilan tai pinkin värinen tekokulli. Monet pitävät myös kirkkaasta läpinäkyvästä tekopeniksestä.

G-aluetta (tai G-pistettä) stimuloivat tekopenikset

Tarjolla on myös g-aluetta, eli vanhalla termillä g-pistettä, stimuloivia tekopeniksiä, jotka siis saattavat joillekin naisille tuottaa uskomattoman voimakkaita orgasmeja. Nämä tekopenikset ovat hieman kaarevia, jotta ne hierovat vaginaasi juuri oikealla tavalla. Samaan hengenvetoon voidaan totta kai myös todeta, että nämä toimivat myös miehille. Miehen g-pisteen stimulointi onnistuu samaisilla kaarevilla tekopeniksillä kuin naisillakin.

Tekopenis. taipuisuus yms. tekevät kokemuksesta tosi aidon. Tietenkin tekopeniksiä on myös lateksisia tai kirkaan lasisia, mutta tarjolla on myös niitä, jotka tarjoavat hyvin aidon kokemuksen.

Lila Lover Boy

Edullinen tekopenis vibraattorilla, joka on muotoiltu juuri oikealla tavalla ja hoitaa hommat tyylillä. Jelly-materiaalista valmistettu pirteän värinen tekopenis on jota kuinkin aidon kullin muotoinen, joskin väristä voi päätellä, ettei kyseessä ole aito tavara. Vibrassa on portaaton säätö. Super-suosittu. Katso lisää.

G-Girl Style ‚Äď Realistic Dong With Scrotum 4‚Ä≥

Pieni tekopenis imukupilla ja kiveksillä. Mikäli sinulle sopii pienen kokoiset tekopenikset on tämä söpö kapistus juuri sinulle. Sopii hyvin myös aloittelijoille. Lue lisää!

Miten valita sopivan kokoinen tekopenis?

Kun seksilelujen kanssa aloitteleva on etsimässä ensimmäistä tekopenistä itselleen, on kokoasia varmasti yksi ensimmäisistä kysymyksistä. Minkä kokoinen on hyvä ensimmäinen tekopenis?

No, jälleen muutama avustava kysymys:

 • Onko aikaisempia seksikumppaneita? Tied√§tk√∂ tai osaatko arvioida heid√§n kokoaan?
 • Mik√§li aikaisempia kumppaneita ei ole ollut, voi sormitesti auttaa. Kuinka monta sormea saat sis√§lle? Mik√§ tuntuu miellytt√§v√§lt√§?
 • Oletko k√§ytt√§nyt masturbointiin hedelmi√§, vihanneksia tai ehk√§ hammasharjaa? Osaatko arvioida kokoa?

Pari tärkeää pointtia:

 • Sopivan tekopeniksen l√∂ytyminen on useimmiten kiinni oikeasta paksuudesta eli ymp√§rysmitasta, eik√§ niink√§√§n pituudesta. Ymp√§rysmitan arviointi on ehk√§ hieman vaikeaa, mutta t√§h√§n kannattaa k√§ytt√§√§ hieman aikaa.
 • Pillut ovat anatomisesti tosi erilaisia eli koot vaihtelevat naisesta riippuen paljonkin. T√§m√§n takia ei voida antaa mit√§√§n yksiselitteist√§ nyrkkis√§√§nt√∂√§ (heh heh), jonka avulla voisi oman koon ‚Äď ja siten ensimm√§isen tekopeniksen koon ‚Äď selvitt√§√§.
 • Helpottava asia on kuitenkin se, ett√§ pillusi mukautuu varsin nopeasti. Voit siis hankkia hieman liian ison tekopeniksen, joka pian tuntuu t√§ysin sopivalta. N√§in k√§y tietenkin my√∂s parisuhteissa: naisen pillu mukautuu miehen kullin koon mukaan (jos nainen nussii vain miest√§√§n).
 • T√§rke√§ pointti:¬†ei ole tietenk√§√§n mik√§√§n itseisarvo hankkia mahdollisimman suurta tekokullia! Kyll√§ t√§llekin varmasti oma suuri kannattajakuntansa l√∂ytyy, mutta ennen kaikkea kannattaa hankkia sellaisen kokoinen tekopenis, josta luulee saavansa nautintoa. Hillityn kokoista tekopenist√§¬†on mukava liikutella sis√§ll√§ ja sen avulla voi mahdollisesti tehd√§ monipuolisemmin erilaisia juttuja kuin maximaalisen kokoisen kyrvan kanssa. Ei se koko merkkaa kaikkea tekokyrviss√§k√§√§n!