Home > Seksilelut > Mister Rosewood puudildo on kaunis ja nautinnollinen

Mister Rosewood puudildo on kaunis ja nautinnollinen

Suomalainen huippudesign-puudildo

TeaTiamo valmistaa dildot Helsingin Vallilassa
Erittäin suosittu designtuote, jolla huima kysyntä jopa kansainvälisesti

Vuoden 2016 kuumin dildo on ehdottomasti Teatiamo puudildo. Puinen dildo on suomalaisen muotoilun taidonnäyte: tyylikkään minimalistinen ruusupuinen taideteos.

Mister Rosewood -puudildot myy yksinoikeudella Kaalimato.com (halvin hinta ja ilmaiset postikulut)

TeaTiamon valmistama kaunis Mister Rosewood puudildo (large)

Vastaanotto on ollut Suomessa todella positiivinen ja TeaTiamon puudildo on saanut myös runsaasti huomiota ympäri maailmaa. Puinen dildo on valmistettu Suomessa Helsingin Vallilassa ja jokainen dildo valmistetaan huolellisesti käsityönä. TeaTiamon puudildo nostaa design-dildot ja designvibraattorit uudelle tasolle.

Suomalaista muotoilua on nähty ennenkin design-seksileluissa

2000-luvulla on Suomessa saatu nauttia Stefan Lindforsin Serpent-dildosta, joka tuolloin edusti seksivälinemuotoilun kärkeä. Suomalainen muotoilu kiinnitti myös tuolloin huomiota kotimaan ulkopuolella. Serpent on kaksipäinen ja sisältää värinäoinaisuuden. Se on hauska ja moderni seksiväline, joka edustaa 2000-luvun alun seksuaalikulttuuria. Serpent saaavutti oman ikonisen asemansa ja jäi aikakautensa edustajaksi muotoilun historiaan. Nyt on kuitenkin uusi aikakausi.

Rajoitettu erä Brasilian Ruusupuuta!

Mr. Rosewood -puudildot valmistetaan Brasilian ruusupuusta. Kyseistä puulajiketta on erittäin vaikea hankkia laillisesti Suomeen. Tiedustelin asiaa valmistajalta (Tea Latvala) ja hän sanoi materiaalin olevan peräisin toiseen tarkoitukseen Suomeen tulleesta erästä.

Kyse siis on rajallisesta määrästä toisen erän ylijäämämateriaalia.

Kun tämä ylijäämä on käytetty loppuun, on TeaTiamo siirtymässä käyttämään dildoissa suomalaisia puumateriaaleja. Mikäli haluat saada itsellesi todellisen harvinaisuuden: Brasilian ruusupuusta valmistetun puudildon, toimi nopeasti! Voi olla, että tuote on jo loppuunmyyty.

Tilaa Brasilian ruusupuinen puudildo edullisimmin Kaalimato.comista (halvin hinta ja ilmaiset postikulut)

Mikä tekee TeaTiamon puudildosta erityisen?

 • Jokainen puudildo valmistetaan yksil√∂llisesti k√§sity√∂n√§
 • Mr Rosewoodin kaarevuus tekee siit√§ juuri t√§ydellisen
 • Puinen dildo on ekologinen ja terveellinen valinta

TeaTiamon kauniit puudildot voi asettaa esille

Ennen kaikkea huippumuotoilu. Puinen dildo ei ole vitsi. Se ei ole hassu lelu, vaan todellinen design-esine, jota ei tarvitse piilottaa pöytälaatikkoon. Tuotteen suunnittelija onkin sanonut, että hän halusi muotoilla esineen sellaiseksi, että sillä voisi sisustaa kodin. Tuotteen muotoilu on omanlaisensa ja sen valmistaminen onkin haastavaa. Jokainen Mr Rosewood tehdään tarkkana käsityönä laadukkaasta ruusupuusta aina viimeistä loppusilausta myöten. Tämä selittää tuotteen hintaa niille, joille design dildot ovat uusi tuttavuus.

Dildon kaarevuus on täydellinen g-pisteen stimulointiin

Toiseksi Mr Rosewood on muotoiltu juuri tarkoitukseensa sopivaksi. Brasilialaisesta ruusupuusta valmistetun huippumuotoillun dildon kaarevuus on juuri oikea. Luontevan käsituntuman takaa optimaalinen kaarevuus. Tästä syystä Mr Rosewood sopii yksityisiin hetkiin. Kokoja on saatavilla kasi, Large ja Small. Dildon suunnitellut Tea Latvala sanoo kaarevuuden erityisesti helpottavan G-pisteen lähestymistä.

Mr Rosewood on myrkytön ja ekologinen vaihtoehto

Kolmanneksi puinen dildo on merkittävä ympäristö- ja terveysteko tuotteen laadusta tinkimättä. Erilaisia vibraattoreita ja dildoja myydään valtavia määriä ja lähes kaikista joustavamateriaalisista dildoista on löydetty hälyttäviä määriä keholle haitallisia aineita, muun muassa ftalaatteja. Ftalaatit eivät saisi olla kosketuksissa etenkään limakalvojen kanssa, mikä luonnollisesti tapahtuu seksivälineitä käytettäessä. Hyvin harva todellisuudessa käyttää kondomia dildon tai vibraattorin suojana. Näin kuitenkin kannattaisi terveyssyistä tehdä.

Ftalaatit kulkeutuvat elimistöön limakalvokontaktin kautta. Puinen dildo poistaa tämän ongelman. Se on turvallinen käyttää, siitä ei irtoa mitään haitallisia aineita ja sen valmistuskin on erittäin ekologista. Kun vibraattorin tai dildon käyttöikä on tullut tiensä päähän, on tuote usein ongelmajätteeksi luokiteltava. Jos materiaali ei ole ongelmajätettä, se ei ainakaan maadu tai päädy uusiokäyttöön.

Puinen dildo valmistetaan ymp√§rist√∂yst√§v√§llisesti, sen k√§ytt√∂ik√§ on pitk√§ ‚Äď oikein k√§ytettyn√§ jopa elinik√§inen ‚Äď ja luonnonmateriaalina se ei kuormita ymp√§rist√∂√§. TeaTiamon puudildoissa on pintalakka, joka suojaa puuta ja tekee pinnasta eritt√§in miellytt√§v√§n. Kyseess√§ ei ole mik√§ tahansa puulakka, vaan sertifioitu myrkyt√∂n erityislakka, josta ei ole vaaraa elimist√∂lle. Mister Rosewood -puudildoon on valittu sellainen pintalakka, jonka kanssa¬†voi k√§ytt√§√§ kaikkia liukkareita.

Mr Rosewood sopii erinomaisesti lahjaksi

Mr Rosewood on niin tyylikäs esine, että sitä ei missään tapauksessa tarvitse piilottaa kenenkään silmiltä. Huipputyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii myös korkealuokkaiseksi lahjaksi kumppanille tai ystävälle. TeaTiamon Mr Rosewood on kaukana 18-vuotissynttäreiden naurua aiheuttavasta lahjadildosta. Se on arvokas, huolellisesti suunniteltu ja valmistettu kotimainen huippudesignesine.

Brasilian ruusupuu eli Dalbergia Nigra

Mr. Rosewood -puudildo on tehty nimensä mukaisesti ruusupuusta ja tarkemmin sanottuna Brasilian ruusupuusta eli latinankieliseltä nimeltään Dalbergia Nigrasta. Tämä puulajike on monille varmasti tuttu huippuluokan soittimista. Brasilian ruusupuu eli Brasilian palisanteri on kuitenkin suojeltu ja erittäin uhanalainen puulajike, minkä takia esimerkiksi kitaroiden tekeminen kyseisestä lajikkeesta on ollut viime vuosikymmeninä erittäin hankalaa.

Brasilian ruusupuu on CITES-sopimuksen mukaan lajike, jonka kaupallinen käyttö on täysin kielletty. Hätäisimpien korvaan tämä saattaa kuulostaa siltä, että Teatiamon puudildot tehdään laittomasti, eikä kyse todellakaan ole ekologisesta tai eettisesti valmistetusta tuotteesta.

Brasilian ruusupuuta eli Dalbergia Nigraa on kuitenkin mahdollista käyttää myös uudistuotantoon esimerkiksi puisten dildojen valmistukseen täysin laillisesti. Tämä kuitenkin vaatii sitä, että kyseinen puumateriaali on erikseen saanut luvan kaupalliseen käyttöön. Erillisluvan voi saada esimerkiksi silloin, kun puu on luonnollisin keinoin kaatunut, eikä sitä ole siis tarkoituksella kaadettu. Toinen vaihtoehto on se, että kyseinen puumateriaali on peräisin jo aikaisemmin kaadetun puun juurakoista tai kannosta. Lisäksi on myös mahdollista se, että maailmalla on vielä liikkeellä ruusupuuta lankkutavarana, joka on kaadettu ja tuotettu ennen CITES-sopimuksen täytäntöönpanoa. On myös mahdollista uusiokäyttää esimerkiksi parkettilattiaa puudildojen tekemiseen. (Katso lähteet)

 • Laillisen kaupallisen tuotannon edellytyksen√§ on CITES:in my√∂nt√§m√§ erillislupa
 • Erillislupa voidaan my√∂nt√§√§
  • Jos puu on kaatunut luonnollisesti
  • Puumateriaali tulee jo kaadetun puun juurakoista
 • Erillislupaa ei tarvita
  • Jos puumateriaali on tuotu EU-alueelle ennen CITES-sopimuksen t√§yt√§nt√∂√∂npanoa
  • Jos uudet tuotteet valmistetaan vanhoja tuotteita (parkettia, huonekaluja yms) uusiok√§ytt√§m√§ll√§

Kyseessä on siis ehdottomasti hyvin uhanalainen puulajike, mutta tämä ei silti automaattisesti tarkoita sitä, että kyseisen puulajin käyttö olisi laitonta.

Puhdistaminen ja huolto

Mr. Rosewood on muodoltaan minimalistisen elegantti. Yksinkertaisen sileän muotonsa ansiosta sen puhdistaminen käytön jälkeen on erittäin helppoa. Ruusupuun pintakäsittely ja päällyslakka tekee puudildon pinnasta miltei marmorin kaltaisen, joten pinta suorastaan hylkii likaa.

Käytön jälkeen huuhtele dildo kylmällä tai kädenlämpöisellä vedellä ja anna kuivua. Puhdistamiseen et tarvitse mitään pesuaineita, eikä puudildoa tarvitse ajan kuluessa edes millään tavalla uudelleen pintakäsitellä. Asianmukaisesti huollettu Mr. Rosewood -puudildo pysyy käyttökunnossa eliniän.

Tuotetiedot

 • Materiaali: Ruusupuu
 • Pituus: n. 32 cm
 • Halkaisija: n. 3-5 cm
 • Ymp√§rysmitta: n. 11-15 cm
 • E71/3 sertifioitu pintalakka
 • Vesitiivis
 • V√§ri: Ruskea (v√§ri vaihtelee, uniikkituote)
 • Liukuvoide: Vesi-, silikoni- ja √∂ljypohjainen

Tilaa Mr. Rosewood -puudildo itsellesi tai lahjaksi Kaalimato.comista (halvin hinta ja ilmaiset postikulut)

lähteet

teatiamo.com

Ruusupuu Wikipediassa

Tietoa Brasilian ruusupuusta