Mies: näin tyydytät naisen sängyssä

Mies: näin tyydytät naisen sängyssä
5 (100%) 1 vote

Näin tyydytät naisen sängyssä. Anna naiselle orgasmiMikä on miehelle kaikkein tärkeintä seksissä? No, moni on varmasti valmis vastaamaan, että se oma siemensyöksyn saaminen. Viime aikaiset kyselytutkimukset kertovat kuitenkin aivan toisenlaista tarinaa.

Jos sinulla on vielä seksikumppani hakusessa, niin tsekkaa listaus Suomen parhaista seksideittisivustoista

Hyvä seksi tarkoittaa miehelle sitä, että kumppani sai orgasmin ja nautti seksistä. Useimmille miehille ei tuleminen tai orgasmin saaminen ole ongelma, joten se on ikään kuin itsestään selvyys seksissä. Tämän takia kumppanin nautinto on astunut ykkössijalle hyvän seksin kriteereissä. Ja onhan se totta, että jos pystyy tuottamaan nautintoa kumppanille, on seksiä todennäköisesti tulossa myös jatkossa.

Miten nainen tyydytetään sängyssä?

Ensimmäinen asia on varmastikin se, että et ajattele vain omaa orgasmiasi. Jos miehen mielessä liikkuu vain kullin työntäminen pilluun ja oman orgasmin saaminen, nainen tuntee olonsa helposti täysin ulkopuoliseksi. Tämä tilanne vaikuttaa hyvin paljon siltä, että mies käyttää naista vain runkatakseen itsensä. NOT GOOD!

Älä mieti omaa orgasmiasi

Siirry pois orgasmikeskeisestä ajattelusta! Näin sanoisivat seksuaaliterapeutit ja muut alan ammattilaiset. Ensisijaisesti tämä tarkoittaa sitä, että et mieti omaa laukeamistasi. Tyypillisesti suomalainen mies on sängyssä kuin läpät silmillä juokseva ravihevonen, jonka silmissä siintää ainoastaan laukeaminen naisen sisään / naamalle / tisseille / perseelle / keksi oma. Kun hieman hidastat tahtia, saatat huomata, että seksissä on paljon muutamin kuin se muutaman sekunnin kestävä orgasmi.

Kysy naiselta, että mitä hän haluaa

Tämä on helvetin vaikeaa. Me suomalaiset emme ole tottuneet puhumaan sängyssä. Kaikki tuhmat jutut hoidetaan pimeässä peiton alla ja pidetään tarkka huoli siitä, ettei kumpikaan vahingossakaan sano sanaakaan. Mies: 1) kysy naiselta, että mitä hän haluaa sinun tekevän 2) älä ylläty, jos nainen ei heti vastaa.

Hieman selvennystä: kaikki naiset eivät nauti samoista asioista sängyssä. Ja vaikka esimerkiksi pillun nuoleminen olisi kumppanisi mielestä todella jees, ei se silti ole aina paras vaihtoehto. Nähkääs, jos seksi kulkee aina samaa rataa ja samat jutut tehdään kerrasta toiseen, muuttuu se puuduttavaksi, vaikka olisikin helvetin hienon tuntuista. Selvennys kohtaan kaksi: miehet eivät osaa puhua sängyssä, mutta sama pätee myös naisiin. Älä siis loukkaannu tai suutu naiselle, jos tämä ei heti pysty sinulle kertomaan, että mitä haluaa sinun tekevän. Anna tilaa ja kannusta kokeilemiseen.

Nyt olet jo hyvässä vauhdissa

Jos pystyt handlaamaan kaksi edellistä kohtaa, olet Suomessa jo varsinainen seksiguru. Onnittelut siitä! Ja helvetti sentään, minä todella tarkoitan sitä mitä sanon. Jos et mieti hullunkiilto silmissäsi omaa ejakulaatiota ja pystyt vielä puhumaan kumppanisi kanssa sängyssä, olet todellinen unelma seksikumppani. Ihan sama minkä kokoinen kulli sinulla on tai kuinka komea olot tai millaisessa fyysisessä tikissä olet. Näillä kahdella ”ennen näkemättömällä” kikalla pystyt tekemään sen, mitä 95% suomalaisista miehistä ei tee.

Tästä lähin kaikki vinkit ovat lähinnä pro-tason juttuja, jotka rakentuvat kahden ensimmäisen kohdan päälle.

Opettele naisen anatomiaa

Tiedätkö missä naisella on klitoris? Löydätkö sen myös pimeässä? Sormilla? Kielellä? Löydätkö kumppanisi g-pisteen? Nämä ovat tietenkin hyvin keskeisessä roolissa silloin, kun puuhastelet kumppanisi pillun parissa ja siksi sinun tulee olla varsin suvereeni näiden asioiden kanssa. Totuus on se, että ylivoimaisesti suurin osa naisista saa herkemmin klitorisorgasmeja kuin orgasmeja penetraatiosta. Tämän takia klitoriksen stimulointi esimerkiksi kielellä pillun nuolemisen yhteydessä on ensiarvoisen tärkeää, mikäli haluat tuottaa kumppanillesi hyviä orkkuja.

Ehdottoman tärkeää on tutustua myös muihin naisen erogeenisiin alueisiin, kuten rintoihin, huuliin, pakaroihin, lantion alueeseen tai vaikka niskaan. Jälleen kerran, eri naiset kiihottuvat ja kokevat nautinnollisena eri erogeenisten alueiden stimuloinnin. Keskustele!