Suukapula pitää subin hiljaisena

Suukapula pitää subin hiljaisena
4 (80%) 2 votes

Suukapulat ja suupallot pitävät subin hiljaaJos BDSM leikkiesi orja on turhan puhelias tai saattaa purra omistajaansa, suukapula on varsin hyvä keino pitää subi aisoissa. Joskus voi myös olla hyödyllistä pitää seksivälineen avulla suu valmiiksi auki nautintoa varten ja ottaa käyttöön gagi, joka kiinnitetään samoin kuin suukapula. Suun tukkimisen sijaan gagi pitää suun auki.

Suukapula pitää hyvin äänekkään kumppanin säyseänä ja estää ahnetta ja seksinnälkäistä dominoitavaa ottamasta suuhunsa mitään haluamaansa ilman lupaa.

Suukapula vai suupallo?

Suukapula vai suupallo, siinäpä valinta. Suukapulan valinta voi tuntua vaikealta, mutta hyvän seksivälineen ostaminen ei ole ydinfysiikkaa. Kiinnitä huomiota materiaaliin ja tarkastele, minkä kokoinen suukapula tai suupallo on. Tärkeintä on säätää hihnat oikein, ja suukapuloissa onkin erittäin hyvät säätömahdollisuudet.

Valitse sessioon sopiva materiaali

Seksivälineen valintaa ohjaa käyttötarkoitus ja turvallisuus. Jos suukapula tai suupallo on kumia, sitä on miellyttävä purra ilman pelkoa hampaiden vahingoittumisesta, toisin kuin metallista suukapulaa. Jos seksileikki sisältää suupallon tai kapulan vauhdikasta liikuttamista, metalli tai puu ei ole paras materiaalivalinta, koska se voi vahingoittaa henkilöä, jolla on suukapula. Toisaalta on tärkeää kiinnittää suukapula hyvin, ettei se turhaan heilu, muttei ole liian kireällä. Anna orjasi kertoa, milloin kiinnitys on sopiva, sillä hän tietää sen parhaiten.

Jos suukapula on pitkään kiinnitettynä, valitse materiaali, joka tuntuu hyvältä eikä esimerkiksi satuta leukaperiä tai hampaistoa. Muun muassa silikoni ja nahka ovat hyviä materiaaleja suupalloihin ja suukapuloihin. Huomioi myös hengittämisen helppous ja valitse tarvittaessa rei’itetty suupallo. Reiällinen suupallo on turvallinen seksilelu, jonka kanssa orjan voi olla varsinkin ensi kertoja mukavampi olla kuin tuhdin suukapulan kanssa. Suukapula, joka on tiivis, antaa kantajansa joutua nöyrtymään ja kuolaamaan avoimesta suustaan.

Pumpattavat suupallot

Suupallo on seksilelu, jota löytyy joka makuun. Suupallo voi olla vaikkapa lateksista valmistettu ja peniksen muotoinen. Jotkut suupallot ovat pumpattavia. Miltä kuulostaisi pumpata yhä suuremmaksi orjasi suussa olevaa kullin muotoista suupalloa?

Suukapulan kiinnittäminen

Suukapulan kiinnitys on helppoa. Joissain malleissa suupallo kiinnitetään niskan taakse hihnalla ja soljella, joissain kiinnitys taas on suoraan pään takana. Ennen kuin suupallo tulee käyttöön tositoimissa, opettele kiinnittämään ja avaamaan seksilelun kiinnitys. Säätövaraa on mallista riippuen usein paljonkin. Suukapula onkin helppo seksilelu hankittavaksi netistä, sillä sitä ei juuri tarvitse etukäteen sovittaa. Suukapula tulee olla helppo ottaa pois tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Tilaa suukapula tai suupallo edullisesti netistä

Suupallon ei tarvitse olla aina mustaa nahkaa, vaan tarjolla on tyylikkäitä, esimerkiksi valkoisin tikkauksin koristeltuja malleja, jotka on valmistettu vaaleanruskeasta nahasta. Löydä juuri omiin leikkeihisi sopiva suupallo tai suukapula verkkokaupasta.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United