(opas) Vuoden 2017 Parhaat penisrenkaat esittelyssä

(opas) Vuoden 2017 Parhaat penisrenkaat esittelyssä
Tykkäsitkö artikkelista?

Penisrenkaat ovat nykyään todella suosittuja seksileluja. Kun pariskunta hankkii seksilelun petipuuhia piristämään, on se todennäköisesti dildo tai penisrengas.

Penisrenkaan negatiivinen maine erektiohäiriöstä kärsivien apuvälineenä onkin miltei tyystin kadonnut. Nykyään penisrenkaat mielletään niiksi pieniksi ja edullisiksi seksileluiksi, joilla pystyy tuomaan helposti lisäkiihoketta seksiin.

Suosion kasvun myötä markkinoille on tullut valtavasti erilaisia penisrenkaita, joissa on ties mitä ominaisuuksia. Tulemme tässä artikkelissa esittelemään, millaisia vaihtoehtoja on verkkokaupoissa tarjolla.

Penisrengas sopii sinulle, kun:

  • Haluat voimistaa erektiotasi
  • Käytät ehkä jo penispumppua erektion koventamiseen
  • Haluat tehokkaan ja yksinkertaisen ratkaisun
  • Haluat lisästimulointia seksiin

Penisrenkaiden päätyypit

Penisrenkaita on nykyään paljon erilaisia, mutta päätyyppejä on kaksi: säädettävät ja ei-säädettävät penisrenkaat. Penisrenkaiden lisäsksi on myös penisremmejä, jotka muistuttavat huomattavan paljon säädettävää penisrengasta. Penisremmi on kuitenkin vielä astetta vapaammin säädettävissä omien mieltymysten mukaan. Penisrenkaisiin on lisäksi yhdistetty muiden seksilelujen ominaisuuksia: anustappeja, stimuloivia kuulia, värinäominaisuus yms. Näistä voit lukea lisää artikkelin loppupuolelta.

Säädettävät ja ei-säädettävät penisrenkaat

Penisrenkaat voidaan jakaa kahteen ryhmään: ne ovat joko säädettäviä tai ei-säädettäviä. Käytännössä ero on siinä, että ei-säädettävä penisrengas asetetaan puolijäykkään penikseen, jonka ympärille se kiristyy kun erektio voimistuu. Ei-säädettävät penisrenkaat poikkeavat toisistaan halkaisijan mukaan ja käyttäjän onkin valittava itselleen sopivan kokoinen rengas. Ei-säädettävissä penisrenkaissa on usein myös stimuloivia pinnanmuotoja tai muita ominaisuuksia, joita kannattaa ilman muuta testata.

Säädettävä penisrengas on tyypillinen perusmalli, jonka saa paikoilleen aina sopivan kokoisena. Suosittelemme aloittamaan penisrenkaiden kokeilemisen säädettävästä mallista. Kireyttä säätämällä löydät itselle mieluisan koon, joka puristaa sopivasti, muttei liikaa.

Usein kysytyt kysymyksen penisrenkaista:

Miten valita ensimmäinen penisrengas itselle?

Ensimmäiseksi renkaaksi kannattaa ilman muuta valita säädettävä malli. Tähän on monia syitä, joista tärkeimmät ovat seuraavat: jos et ole ikinä käyttänyt penisrengasta, et voi millään tietää,  kuinka tiukasta mallista pidät tai mikä on sinulla sopiva. Toinen syy on se, että säädettävää penisrengasta voi säädellä kesken erektion ja testailla rauhallisesti ja turvallisesti sen tuomia tuntemuksia. Säädettävän penisrenkaan asettaminen voidaan tehdä joko puolikovaan penikseen tai valmiissa erektiossa olevaan penikseen. Säädät vain renkaan oikean kokoiseksi – helppoa.

Miten käytän penisrengasta yhdessä penispumpun kanssa?

Rengasta on suositeltavaa käyttää yhdessä penispumpun kanssa. Näistä kahdesta muodostuu oiva taistelupari, jolla erektiohäiriöt saadaan kuriin. Käytännössä homma toimii niin, että penispumpulla pumpataan alipaineen voimin erektio täyteen mittaansa, minkä jälkeen asetetaan penisrengas peniksen juureen, jolloin erektiosta tulee todella pitkäkestoinen ja erittäin kova. Säädettävän penisrenkaan voit asettaa peniksesi juureen vaikka erikseen pumppaamisen jälkeen. Ei-säädettävä penisrengas saattaa tuottaa ongelmia, jos sitä yritetään saada penikseen, joka on täydessä erektiossa. Tähän onkin hyvä vinkki olemassa: aseta ei-säädettävä penisrengas penispumpun sylinterin päälle, ennen kuin aloitat pumppaamisen. Kun kalusi on täydessä mitassaan, vois liu’uttaa renkaan sylinterin päältä peniksesi varteen. Tämä on yksinkertaista ja helppoa.

Olen allerginen kumille. Mitä muita materiaaleja penisrenkaissa on tarjolla?

Penisrenkaita valmistetaan monista eri materiaaleista. Materiaalien ominaisuudet vaihtelevat paljonkin, joten on hyvä testata, mikä materiaali sopii juuri itselle. Käytännössä materiaali vaikuttaa sekä siihen, kuinka venyväinen penisrengas on, että siihen, miltä rengas tuntuu ollessaan paikoillaan.

Yleisimmät penisrenkaiden materiaalit:

  • Muovi
  • Kumi
  • Silikoni
  • Teräs
  • Nahka

Miten käytän penisrengasta turvallisesti?

Penisrenkaan kanssa toimii sama sääntö kuin penispumpun kanssa: älä käytä rengasta puolta tuntia pidempää aikaa kerralla. Tässä on yksinkertaisesti kysymys siitä, että peniksesi verenkierto ei puristustilanteessa ole täysin normaalilla tasolla. Siksi varotoimenpiteenä on verenkiertoa tasattava puolen tunnin käytön jälkeen.

Voiko penisrenkaalla hoitaa erektiohäiriötä?

Penisrengasta ja penispumppua käytetään yleisesti osana erektiohäiriön hoitoa. On tietenkin huomioitava, että vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Joillekin penisrenkaan käyttö tuntuu vain epämiellyttävältä, eikä se siksi toimi halutulla tavalla. Toiset taas löytävät penisrenkaan avulla oman itsevarmuuden ja oppivat taas luottamaan ja nauttimaan seksistä vanhaan malliin. Erektiohäiriön hoito saattaa joissain tapauksissa onnistua pelkästään penisrenkaan avulla.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United