Penispumppu suurentaa penistä ja koventaa erektiota

Penispumppu suurentaa penistä ja koventaa erektiota
5 (100%) 3 votes

Penispumppu on laite, joka vilkastuttaa verenkiertoa peniksessä. Penispumppua siis käytetään, jotta penis kasvaa ja erektio voimistuu. Penispumppu onkin aivan loistava väline, jos haluat saada itsellesi suuremman peniksen (tai jos kumppanisi haluaa isompaa).

Penispumppu sopii myös henkilöille, joilla on erektiohäiriö. Penispumppua käytetäänkin tavanomaisesti lääkkeettömässä erektiohäiriön hoidossa. Useimmiten penispumpun käyttäjä ei kuitenkaan kärsi erektiohäiriöstä tai muusta ongelmasta, vaan pumppua käytetään peniksen kasvattamiseen tai itsen ja kumppanin nautinnon lisäämiseen seksissä. Esimerkiksi monet naisen mielestä penispumpulla pumppaaminen on todella kiihottavan näköistä ja siksi monet parit käyttävät pumppua osana esileikkiä.

Penispumppu antaa

 • Suuremman peniksen
 • Pidempikestoisen erektion
 • Paremman erektioherkkyyden
 • Nautintoa jo itsessään
 • Nautinnollisempaa seksiä

Erilaiset penispumput esittelyssä

Käsikäyttöiset (manuaaliset) penispumput

Halvimmat ja alkeellisimmat penispumput ovat manuaalisia eli käsikäyttöisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että varsinainen pumppausosa on esimerkiksi pallon muotoinen, jota voi kätevästi pumpata kädellä. Käsikäyttöisellä penispumpulla voit täsmällisesti kontrolloida alipaineen määrää pumpussa ja siten veren määrää peniksessä. Tämän takia käsikäyttöinen penispumppu sopii erinomaisesti ensimmäiseksi pumpuksi aloittelijalle.

Pump Worx penispumppu Beginner's vibrating pump sopii aloittelijalle mukana myös vibraattori

Käsikäyttöinen Beginner’s Vibrating Pump

Pump Worx – Beginner’s Vibrating Pump – Sopii aloittelijalle

Beginner’s Vibrating Pump on erinomainen vaihtoehto ensimmäiseksi penispumpuksi. Läpinäkyvä sylinteri mahdollistaa peniksen kasvun reaaliaikaisen seuraamisen ja lisäksi pumpussa on mukana värinää aiheuttava moottori, joka tuo mukavasti lisänautintoa pumppaussessioon.

Katso lisää tuotteesta.

Mekaaniset penispumput

Mekaanista penispumppua ei pumpata vaan sitä esimerkiksi kammetaan kahvaa tai vipua kiertämällä. Tässä mielessä mekaaniset penispumput ovat myös käsikäyttöisiä pumppuja.

Max-Precision Power Pump mekaaninen penispumppu aloittelijalle

Max Precision Power Pump mekaaninen pistoolipumppu

Max Precision Power Pump

Tällä pistoolilla pumppaat peniksesi uusiin mittoihin! Hyvin tehokas ja helppokäyttöinen Max-Precision Power Pump tuntuu nautinnolliselta käyttää pehmeän PVC-kauluksen ansiosta. Läpinäkyvä sylinteri mahdollistaa peniksen tarkkailun pumppauksen edetessä.

 • Läpinäkyvä sylinteri
 • Penisrengas mukana pakkauksessa
 • Sopii aloittelijalle

Tutustu tuotteeseen.

Sähköinen eli elektroninen penispumppu

Sähköiset eli moottoroidut penispumput ovat kaikkein helppokäyttöisimpiä. Yleensä sähköiset peniksenkehittäjät toimivat tavallisilla paristoilla, joista pumppu saa virtansa. Sylinterin alipaine kasvaa hitaasti ja miellyttävästi, minkä tuloksena on kova ja suuri kulli.

Pump Worx Digital Auto-Vac Power pump - sähköinen moottorilla toimiva penispumppu LED-näytöllä

Pump Worx – Digital Auto-Vac Power Pump

Pump Worx – Digital Auto-Vac Power Pump toimii moottorilla

Pump Worxin laadukas Digital Auto-Vac penispumppu toimii moottorilla, joten sinun ei tarvitse kuin nauttia kyydistä. Läpinäkyvän sylinterin läpi sinun (ja kumppanisi) on miellyttävää seurata peniksesi kasvamista. Pumpun kädensijassa on LED-näyttö, joka kertoo sinulle alipaineen määrän.

Tutustu tuotteeseen.

Erektiopumput vibraattorilla

Penispumpussa on mahdollista olla myös oma vibraattori. Vibran tarkoituksena on tuottaa seksuaalista nautintoa ja kiihottaa käyttäjäänsä. Esimerkiksi Lust Buster Vacuum pumpussa on kuulavibra, jonka kanssa peniksen suuremmaksi pumppailu tuntuu todella nautinnolliselta. Lust Busterissa on kätevä vibran säädin kiinnitettynä sylinterin varteen.

Pump Worx vibrating sure grip penispumppu moottorilla ja vibraattorilla

Pump Worx – Vibrating Sure-Grip

Pump Worx – Vibrating Sure-Grip -penispumppu vibralla

Tässä penispumpussa on mukana myös värinä. Vibraattori tekee penispumpun käytöstä todella nautinnollista. Mikäli olet pumppaamassa itseäsi valmiiksi kumppaniasi varten, sinun tulee olla varovainen, ettei mällit lennä jo pumpatessa. Tällä pumpulla pumppaaminen tuntuu hyvältä!

Tutustu tuotteeseen.

Penispumppu tekovaginalla

Kuten aikaisemmin huomasimme, voi penispumpun tarkoitus olla suoraan nautinnon antaminen käyttäjälleen. Vibra on tietenkin yksi loistava tapa lisätä tuntemuksia alapäässä, mutta toinen hyvä vaihtoehto on lisätä tekovagina sylinterin kärkeen. Tällöin saa siis tuplahyödyn laitteen käyttämiseen: voit käyttää pumppua itsesi kuosiin pumppaamiseen tai sitten voit ihan vaan suoraan panna keinovaginaa. Onkin selvää, että tekovaginalla saa penispumpun käyttökertojen määrää kasvatettua merkittävästi. Siksi tämä onkin erinomainen hankinta.

Tekovaginan lisäksi löytyy myös muita kiinnostavia vaihtoehtoja: voit liittää penispumppuun myös suun tai anuksen – pantavaa siis riittää kaikille.

Pump Worx penispumppu tekovaginalla ja vibraattorilla

Pump Worx penispumppu keinovaginalla

Pump Worx – Penispumppu tekopillulla ja vibraattorilla

Tämä käsikäyttöinen penispumppu vie pumppaamisen monta askelta nautinnollisemmaksi. Tarjolla on kolme eri inserttiä, jotka voit asettaa penispumpun sylinterin kärkeen: keinovagina, keinosuu ja keinoanaali. Voit siis antaa penispumpun hoidella itsesi monella eri tavalla. Erityisesti suihinotto tuntuu äärettömän hyvältä ja aidolta.

Tutustu tuotteeseen.

Beginner's pussy pump sopii ensimmäiseksi penispumpuksi aloittelijalle

Beginner’s Pussy Pump

Beginner’s Pussy Pump – käsikäyttöinen penispumppu tekovaginalla

Tässä on tarjolla edullinen penispumppu aloittelijalle. Penispumpun sylinterin päässä on aidontuntuisesta materiaalista tehty tekovagina, joka tekee pumppaamisesta todella nautinnollista. Tämä on loistava ja halpa vaihtoehto ensimmäiseksi penispumpuksi!

Tutustu tuotteeseen.

Terskapumput

Ehkä terskapumput ansitsivat oman alalukunsa tähän listaukseen, mutta nyt käsittelemme ne penispumppujen alla. Terskapumppu on nimensä mukaisesti laite, jolla saat terskasi turvoksiin. Terskapumppujen käyttö perustuu siihen, että peniksen nuppi on yleensä kaikkein herkin alue peniksessä, joten sitä stimuloimalla saa aikaan nautinnollisen tunteen.

Terskapumppua voidaan suositella niille käyttäjille, jotka toivovat enemmän kiihoketta ja tunnetta penikseensä. Penispumppu ei aina tarjoa parasta mahdollista nautinnon tunnetta penikseen, mutta terskapumppu tarjoaa avun tähän ongelmaan.

Terskapumpun käytön yhteydessä suositellaan käytettäväksi kosteuttavaa liukuvoidetta. Usein voidepurkin saa suoraan pumpun tilaamisen yhteydessä samassa paketissa.

Pump Worx Mini Head teaser on terskapumppu joka kiihottaa kullin nuppia

Pump Worx – Mini Head Teaser

Pump Worx – Mini Head Teaser Terskapumppu

Tällä terskankiihottimella pumppaat kullinnuppisi uusiin mittoihin – ja nautit joka pumppauksesta. Tämä terskapumppu toimii samaan tapaan kuin penispumput: saat kovuutta ja kokoa erektioon. Tätä yhden käden terskapumppua on kätevä käyttää vaikka kesken seksin kumppanisi kanssa. Voit pumpata penikseesi lisää kokoa samalla kun sormetat kumppaniasi.

Tutustu tuotteeseen.

One Hand blowjob terskapumppu tuntuu aidolta suihinotolta

One-Hand Blowjob

One-Hand Blowjob -terskapumppu tuntuu suihinotolta

Tällä terskapumpulla saat itsesi laukeamaan nopeasti! Terskapumppu tuntuu uskomattoman paljon oikealta suihinotolta. Pumpun sylinterin erityisen rakenteen ansiosta se jäljittelee aidolla tavalla nuolemista. Jelly-materiaalista tehty penissukka istuu hyvin terskasi päällä ja tuntuu todella hyvältä.

Tutustu tuotteeseen.

Paras penispumppu vuonna 2016

Penispumppujen hintahaarukka on varsin suuri. Halvimmat pumput saa itselle parilla kympillä ja kalleimmista joutuu maksamaan useamman satasen. Hinta antaa osviittaa pumpun laadusta, mutta ei kerro aivan kaikkea.

Täydellisen penispumpun ominaisuuksia: 

 • Saa aikaan haluttuja tuloksia
 • On turvallinen ja miellyttävä käyttää
 • Sylinteri on itselle oikean kokoinen
 • Laatu ja kestävyys on huippuluokkaa
 • Brändi on tunnettu ja luotettava

Penispumppu hankitaan, koska halutaan kehittää penistä. Tämä on karu fakta: hyvä penispumppu on sellainen, että se saa aikaan tuloksia! Panolle.comin kirjoittajien mielestä yksi tuotemerkki on ylitse muiden penispumpuissa: Bathmate.

Bathmate vesikäyttöiset penispumput Hercules, Goliath, HydroMax X20, X30, X40 netistä

Bathmate Hercules, HydroMax X30, X40, X20 ja Bathmate Goliath

Bathmate on yksi suurimmista ja suosituimmista penispumppujen valmistajista maailmalla ja syy tähän on selvä: tuotteet ovat todellista premium-tasoa ja asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Myös monet muut ovat sitä mieltä, että Bathmate on paras penispumppu (Amazon.com, PenisPumpAdvice.com, PureMensHealth.com)

Bathmate penispumput tuovat tuloksia 100%

Valmistaja lupaa näkyviä tuloksia jo 15 minuutissa ja lupaa 100% tyytyväisyystakuun. Valmistajan sivulla mainitaan, että ”jos et ole täysin tyytyväinen tuloksiin, saat KAIKKI maksamasi rahat takaisin kyselemättä.” Tämän mittaluokan lupauksia ei ihan pienin perustein anneta.

Lupaukset eivät jää tähän: 

 • Useimmat käyttäjät voivat odottaa kahdesta seitsemään senttimetrin lisää pituutta
 • Noin 30% lisää paksuutta
 • Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ero on selvästi nähtävissä
 • Pitempiaikaisia tuloksia saadaan aikaan jo parin viikon harjoittelulla
 • 1-3 kuukauden aktiivisella treenaamisella voidaan saada 1-2 senttiä lisämittaa penikseen
 • Lue lisää valmistajan sivustolta

Mihin Bathmate-penispumpun teho perustuu?

Bathmate-penispumput nimensä ovat nimensä mukaisesti suunniteltu käytettäväksi kylvyssä tai suihkussa. Niiden salaisuus on veden hyödyntäminen alipaineen tasoittamisessa. Kun penispumpun sylinteri on täynnä vettä, pumppauksella aikaansaatava alipaine jakautuu äärimmäisen tasaisesti koko penikseen ja tekee harjoitteesta tehokkaan ja turvallisen.

Monille ilma-toimisille penispumpuille on tyypillistä, että alipaine kohdistuu liiallisesti terskaan ja saattaa saada siinä aikaan jopa kivun tunteita tai verenpurkaumia. Vesikäyttöisten penispumppujen käyttö on miellyttävää ja turvallista, joten toistomäärät voivat olla suurempia. Kun tähän yhdistyy se, että pumppu tehoaa koko peniksen alueelle, on selvää, että tuloksia syntyy.

Bathmate-sarjan penispumput esittelyssä:

Hercules 

Aito ja alkuperäinen Bathmate penispumppu, joka sopii normaalikokoiselle penikselle (noin 13-17 cm pituus). Sylinterin maksimipituus on noin 21 cm. Älä siis hanki tätä, jos olet isompi. Tämä penispumppu on selvästi edullisin vaihtoehto Bathmate-penispumpuista.

Tutustu Bathmate Hercules -penispumppuun.

HydroMax X20

Tämä penispumppu sopii erinomaisesti ensimmäiseksi pumpuksi hieman pienemmille miehille (alle 14cm). Pumpulla aikaansaatu maksimitulos on noin 20 cm pituutta ja 14 senttiä ympärysmittaa.

Tutustu HydroMax X20 -penispumppuun.

HydroMax X30

HybroMax X30 -penispumppu on suunniteltu tuomaan tehokkaasti tuloksia. Imukyky on jopa 30% tehokkaampi kuin esim X20-mallissa. X30-malli on tarkoitettu normaalikokoisille miehille eli about 14-18 senttiä pituutta. Maksimikoko tällä pumpulla on 23cm ja 16 cm ympärysmittaa.

Tutustu HydroMax X30 -penispumppuun.

HydroMax X40

X40-pumppu on tarkoitettu on tarkoitettu niille miehille, joilla on jo iso penis (yli 18 cm pituutta). Maksimissaan tällä pumpulla voidaan saavuttaa 24 sentin pituus ja 20 sentin ympärysmitta.

Tutustu HydroMax X40 -penispumppuun.

Goliath

Goliath on maailman suurin penispumppu ja tarkoitettu isoille miehille. Jos siis kannat mukanasi yli 22-senttistä kullia, tämä on sinun pumppusi. Tällä pumpulla pystyt saavuttamaan yli 25 sentin pituuden ja 20 sentin ympärysmitan.

Tutustu massiiviseen Goliath-penispumppuun.

Usein kysytyt kysymykset penispumpuista:

Miten penispumppu toimii?

Penispumppu toimii alipaineella. Se koostuu sylinteristä sekä pumpusta. Pumpulla sylinterin sisään saadaan alipaine, joka saa veren virtaamaan penikseen.

Pumppu saa siis aikaan sen, että peniksestäsi tulee erittäin kova. Ja koska peniksessä on maksimaalinen määrä verta, kestää erektio myös normaalia kauemmin. Tämän lisäksi saat penispumpulla itsellesi suuremman peniksen. Tämäkin asia johtuu yksinkertaisesti siitä, että peniksessäsi on maksimaalinen määrä verta. Ja mikä parasta: tätä ominaisuutta pystyy myös treenaamalla kehittämään.

Tekeekö penispumppu peniksestä isomman? Toimiiko se ihan oikeasti?

Tutkimukset antavat tästä hieman ristiriitaista tietoa.

On aivan totta, että suurin osa tutkimuksista tulee siihen tulokseen, että pitkäaikaista peniksen koon kasvamista ei tapahdu. Mutta sitten esimerkiksi Bathmate kertoo suoraan sivuillaan saavutetuista tuloksista ja lupaa jopa rahat takaisin, jos näin ei tapahdu.

Kukaan ei kuitenkaan kyseenalaista lyhytaikaisia tuloksia. Peniksestä saa merkittävästi suuremman joksikin aikaa. Tämä aika riippuu siitä, että kuinka taajaan ja kuinka pitkän ajan pumppua on käyttänyt sekä tietenkin siitä, että kuinka laadukas penispumppu on käytössä.

 • Bathmate kertoo peniksen merkittävästä kasvusta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja tulos säilyy jopa muutamia tunteja

Muutaman viikon käytön jälkeen penis säilyttää uuden turpean kokonsa jopa useita päiviä!

Peniksen treenaamista voidaan verrata suoraan salilla treenaamiseen. Penis muodostuu paisuvaiskudoksesta, joka turpoaa veren virratessa siihen. Peniksen kasvamisessa on käytännössä kyse siitä, että penikseen saadaan pumpun avulla enemmän verta kuin mitä on mahdollista saada ilman pumppua. Paisuvaiskudos muokkaantuu ajan kuluessa, joten treenaamalla on mahdollista vaikuttaa peniksen kokoon.

Penispumpun käyttö yhdessä penisrenkaan kanssa

Jos käytät penispumppua valmistamaan itsesi seksiä varten, kannattaa ehdottomasti käyttää myös penisrengasta. Penisrengas estää (hidastuttaa) veren poistumisen peniksestäsi ja jättää kullisi pumppauksen jäljiltä massiiviseksi.

Ehdottomasti penisrengasta kannattaa käyttää, jos käytät penispumppua harvakseltaan (vähemmän kuin pari kertaa viikossa), koska tällöin saat suurimman hyödyn penisrenkaasta. Ilman penisrengasta penikseen pumpattu veri alkaa heti virrata pois ja useimmiten noin 2 tunnin päästä pumppauksesta peniksesi on palautunut ennalleen. Näin siis tapahtuu, jos treenaat penistäsi harvakseltaan.

Mikäli treenaat penispumpulla päivittäin tai useita kertoja viikossa, säännölliset erektiot lisäävät verenkiertoa corpus cavernous -alueella, joka sopeutuu lisääntyneeseen verimäärään. Käytännössä tätä kehitystä voidaan verrata salilla treenaamiseen, joskin tulokset eivät synny niin nopeasti.

Useimmissa tapauksissa penisrenkaan käyttö penispumpun kanssa on siis suositeltavaa.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United