Penispainot – onnistuuko niillä peniksen kasvattaminen?

Penispainot – onnistuuko niillä peniksen kasvattaminen?
5 (100%) 1 vote

Peniksen kasvattaminen on monen miehen haave, koska miehet uskovat, että suurempi penis tuo enemmän ihailua, hyväksyntää ja seksuaalista nautintoa. Todellisuudessa penistä ei juuri voi kasvattaa, vaikka tähän tarkoitukseen myydään kaikenlaisia yrttivalmisteita, pillereitä ja venytyslaitteita sekä pumppuja. Peniksen lieväasteinen venyttäminen on mahdollista penispainot apuna, mutta se ei varsinaisesti kasvata penistä suuremmaksi – ainakaan pysyvästi.

Penispainot ovat hyvä apuväline miehen lantiopohjan lihasten vahvistamiseen

Penispainot ovat erinomainen apuväline ja seksilelu ja ne parantavat mieskuntoa. Penispainot voivat auttaa ejakulaation hallinnassa eli auttaa kontrolloimaan herkkää siemensyöksyä. Tämä johtuu siitä, että penispainoilla harjoittelu auttaa vahvistamaan miehen lantioalueen lihaksia.

Penispainot kiinnitetään useimmiten terskan juureen säädettävällä lenkillä tai nepparikiinnityksellä. Kun lenkki on sopivaan kokoon omalle penikselle säädetty, siihen voi kiinnittää erilliset penispainot. Penispaino valitaan aina siten, että aloittelija lähtee liikkeelle kevyillä painoilla. Kun harjoittelu penispainoilla etenee, voit ottaa käyttöön painavammat penispainot.

Penispaino ja miehen kegel-harjoitukset

Kun kegel-harjoitukset eli lantiopohjan lihasten harjoitukset tehdään siten, että treenaamista auttaa penispaino, miehen on helpompi löytää oikeat lihakset, joita jännittää ja rentouttaa. Kun lihakset vahvistuvat, miehen on helpompi hallita virtsaamista ja mahdollinen tiputtelu voi loppua. Samoin siemensyöksyn hallinta on monelle miehelle helpompaa, kun penispaino on auttanut vahvistamaan lantiopohjan lihaksia. Kegel-harjoitukset ovat joka tapauksessa jokaiselle miehelle hyödyllisiä, oli mukana apuväline tai ei.

Penispaino vai kivespaino?

Penispaino sekoitetaan puhekielessä usein toiseen tuotteeseen, joka on nimeltään kivespaino. Kivespaino asetetaan kivesten ympärille. Kivespaino voi olla materiaaliltaan kova, teräksinen tai muu metallinen kivespaino, mutta tarjolla on myös useita silikonikumista valmistettuja kivespainoja. Joustavammat silikoniset kivespainot on helppo asettaa kaikenkokoisten kivesten ympärille, jolloin kivespainon koko ei ole niin pilkuntarkka valinnan paikka. Usein metallinen kivespaino on mitoiltaan muutoin sama, mutta valittavana on massaltaan tai korkeudeltaan suurempi tai pienempi kivespaino. Korkeampi on tietenkin painavampi, esimerkiksi pienehkö kivespaino voi olla 300-grammainen ja iso jopa lähes 700-grammainen.

Onko penispaino tai kivespaino pelkkä seksilelu?

Koskaan ei voi sanoa, että jokin on VAIN seksilelu! Mikä tahansa seksiväline, joka tuottaa nautintoa itselle tai seksikumppanille, on arvokas. Jos nautit kivesten vetämisestä tai vähän kovemmastakin kiskomisesta, kivespaino on hyvä seksilelu tuomaan lisämaustetta seksiin. Miehen kiihottuessa lähelle orgasmia kivekset nousevat luonnostaan. Jos tässä vaiheessa käytössäsi on kivespaino, vastus tuo enemmän vetoa kivesten alueelle ja tuottaa voimakkaan orgasmin.

Samoin penispaino voi olla itsessään nautinnollinen seksilelu. Painon tunne peniksessä tuntuu monen mielestä hyvältä ja voit aina valita, miten paljon tai vähän haluat painon tunnetta penikseen.

Penispaino on siis kaiken kaikkiaan hyvä treenikaveri. Miehen kegel-harjoitukset kannattaa aina aloittaa lukemalla ohjeet ja katsomalla opasvideoita, jotta et tee itsellesi vahinkoa. Liian suurilla painoilla tehty kegel-harjoitus voi hyvän lihaskunnon ja paremman kontrollin sijaan tuoda uusia vaivoja. Muista myös, että treenaaminen ei auta, jos teet sitä silloin tällöin, vaan harjoituksia penispaino apuna tulee toistaa ainakin joka toinen päivä, jotta lihakset todella vahvistuvat. Tarinat senttitolkulla pidemmästä ja paksummasta peniksestä kannattaa kuitenkin jättää omaan arvoonsa.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United