(Opas) Mikä on paras tekopenis juuri sinulle?

(Opas) Mikä on paras tekopenis juuri sinulle?
4 (80%) 4 votes

Haluatko löytää itseesi sopivan tekopeniksen? Me esittelemme vuoden 2016 parhaat!

Paras tekopenis 2016 - parhaat tekopenikset esittelyssä

Sopiiko tekopenis minulle?

Onko hieromasauvan tarkoitus olla sinulle ”miehen korvike”? Siinä tapauksessa ehkä tekopenis on sinulle parempi vaihtoehto kuin kliinisempi dildo. Tekopenis on siis hieromasauva, joka muistuttaa – joissain tapauksissa jopa äärimmäisen paljon – oikeaa penistä.

Tsekkaa Seksikaupan edulliset tekopenikset >>

Aloita tekopeniksen valinta näin:

Jos olet hankkimassa itsellesi uutta tekopenistä, kannattaa ensimmäisenä mietti, että mihin tulet sitä käyttämään. Tarjolla on sen verran paljon erilaisia vaihtoehtoja, että siinä saattaa mennä kokeneempikin hieman solmuun – varsinkin, jos ei ole kirkkaana mielessä, että mitä haluaa.

 • Etsitkö aidon näköistä kalua vai kenties pinkkiä, liilaa tai läpinäkyvää?
 • Onko vain sinun tarkoitus käyttää ko. seksilelua vai olisiko kaksipäisessä ideaa?
 • Käytätkö uutta leluasi vain peiton alla makkarissa vai olisiko imukupilla varustettu malli sittenkin parempi?
 • Haluatko stimulaatiota yhtäaikaa kahteen reikään?
 • Mitä mieltä olet värinästä?

Näillä kysymyksillä päästään jo hyvään alkuun!

Seuraavaksi hieman konkretiaa.

Parhaat tekopenikset esittelyssä

Dildohan tarkoittaa ihan yleisesti hieromasauvaa ja tekopenis puolestaan hieromasauvaa, joka muistuttaa miehen penistä tavalla tai toisella. Voidaankin sanoa, että kaikki tekopenikset ovat dildoja, mutta kaikki dildot eivät ole tekopeniksiä.

Aidontuntuiset ja realistiset tekopenikset

Tekopeniksiä on varsin monenlaisia, mutta aidoimmillaan ne tarjoavat varsin totuudenmukaiset kyydit:

 • Tekopenikset voivat olla todella aidon tuntuisia
 • Tuntuu oikealta mieheltä sisälläsi
 • Aivan kuin joku oikeasti panisi sinua

Monen naisen mielestä tekopenis on jo ihan visuaalisestikin todella kiihottava. Se ei ole mikään steriili pinkki sauva, vaan ihan oikean peniksen näköinen tekokulli, joka herättää paljon nautinnollisia fiiliksiä.

Vac-U-Lock realistinen tekopenis kiveksillä vaalea

Vac-U-Lock tekopenikset ovat realistisen näköisiä

Vac-U-Lock tekopenikset ovat huippulaadukkaita ja aidon tuntuisia

Vac-U-Lock -tuotesarja on yksi erotiikkalelujen kruununjalokivistä. Kyseessä on todella kovan luokan laatua niille, jotka haluavat parasta. Vac-U-Lock tekopenikset on valmistettu PVC:stä sekä TPE:stä, jotka muistuttavat aitoa ihoa. Tekopeniksissä on todella aidon tuntuinen suonitus sekä iho liikkuu tekopeniksen pinnassa aivan kuten oikeassakin penisessä. Lisäksi Vac-U-Lock -tekopeniksissä on kivekset, jotka entisestään lisäävät aitouden tuntua.

 • Todella aidon tuntuinen kokemus
 • Suonet peniksen pinnassa
 • Iho liikkuu kuten aidossa kullissa
 • Kivekset lisäävät autenttisuutta

Vac-U-Lockin paras puoli on kuitenkin se, että tuotteita pystyy käyttämään ristiin. Tekopenis voidaan kiinnittää esimerkiksi saman tuotesarjan panokoneeseen, strap on -harnessiin, panojumppapalloon tai vaikka nyrkkirautaan. Taivaan portit ovat avoinna, kun hankit itsellesi Vac-U-Lockin seksivälineitä.

Katso lisää Vac-U-Lock tekopeniksistä.

RealCock aidonnäköinen & realistinen tekopenis

RealCock ”Jorma” 15 tuumaa

RealCock -tekopenikset

RealCock-tekokulleja on tarjolla todella moneen makuun: on super-aidonnäköisiä, mutta myös värikkäitä ja jopa kirkkaita. Yksi asia on kuitenkin varma: laatu on huippuluokkaa. Valikoimista löydät tekopeniksiä värinällä ja ilman.

Yksi suosituimmista on Danny, jolla on mittaa kevyet 8 tuumaa. Dannystä tulee ykkösrakastajasi! Hän kulkee mukana vaikka suihkuun tai hotellihuoneeseen. Kunhan tarjolla on tasainen pinta, johon voit imukupin kiinnittää, on nautinto taattu.

Katso lisää.

Tekopenis kiveksillä

Lisää aitouden tuntua tekopeniksiin tarjoavat kalun juuressa roikkuvat kassit. Kivekset lisäävät tietenkin aitouden tuntua, kun penis ei vain yhtäkkiä katkea kesken. Tekopenisten kassivalikoima on varsin suuri, joten pystyt varmasti valitsemaan juuri itsellesi mieleisen parin.

Kasseista on paljon myös muuta hyötyä!

Masturboidessa kiveksistä on kätevää pitää kiinni. Tiukka ote kulkusista mahdollistaa tekopeniksen tarkan ohjailun sisälläsi. Kassiton tekopenis saattaa olla hieman hankala, jos masturboit useimmiten sängyssä selälläsi. Tässä asennossa, jossa useimmat naiset saavat helpoimmin orgasmin, on hieman hankalaa käyttää tekokullia, jos ei ole kunnon kädensijaa.

Suurin osa naisista saa orgasmin helpommin selällään jalat koukussa.

Kivekset tarjoavat myös runsaasti lisästimulaatiota masturbointiin. Ne hierovat mukavasti erogeenisiä alueita pillun ympärillä, ja osuessaan klitorikseen saattavat saada aikaan kunnon sävärit. Erityisen paljon tästä puolesta on hyötyä, jos istut dildon päällä tai olet kiinnittänyt sen esimerkiksi seinään imukupilla.

Kyse on kuitenkin loppupeleissä aina omista mieltymyksistä. Monet naiset kokevat miehen kassit epämiellyttävinä syystä tai toisesta. Tässä tapauksessa ei kannata omia fiiliksiä pilata tekopeniksellä, jossa on kassit vaan valita karvalakkiversio.

Vac-U-Lock tekopenis kiveksillä

Vac-U-Lock tekokullit saa myös kiveksillä

Vac-U-Lock -tekopenikset

Jos haluat tekopeniksen kiveksillä ja haluat panostaa laatuun, on ehdottomasti paras vaihtoehto Vac-U-Lock. Yllä esittelimme jo tämän tuotesarjan erinomaisia puolia: kyseessä on äärimmäisen todentuntuinen tekopenis. Siksi ei olekaan ihme, että näistä tekokyrvistä löytyy myös pallit alta. Ainoana miinuksena on se, että jos pidät oikein massiivisista ja hyvin erottuvista kiveksistä, saattaa näiden kullien ”kivespussimaiset” kivekset tuottaa pettymyksen.

Katso lisää Vac-U-Lock tekopeniksistä.

Vaalean värinen realistic cock tekokulli kasseilla

Realistic Cock kasseilla & imukupilla

Realistic Cock -tekopenis

Tämän tuotesarjan tekokulleja on tarjolla myös ilman värinää, mikä tarkoittaa tietenkin edullisempaa hintaa ja käytettävyyttä myös märissä olosuhteissa. Realistic Cock on Doc Johnsonin laadukas imukupillinen tekopenis, jonka varressa on kunnon pallit. Kiinnitä siis kulli suihkun seinään ja anna kivesten hakata reisiäsi!

Katso lisää!

Tekopenis imukupilla lattiaan tai seinään

Jos haluat vapauttaa kätesi, saattaa imukuppi tuoda haluamasi ratkaisun. Imukupilla varustettu tekopenis on aivan nerokas keksintö ja nykyään markkinoilla onkin runsaasti erilaisia variaatioita siitä.

Imukupilla varustettu tekopenis on helppo kiinnittää miltei mihin tahansa tasaiseen pintaan, jossa se pysyy tukevasti paikallaan koko session ajan. Imukupeissa on kuitenkin hieman eroja ja siksi kannattaa valita sellainen tekokulli, jonka imukuppi on erityisen laadukas. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin tekopeniksen irtoaminen kesken session!

Suosittuja paikkoja kiinnittää tekopenis:

 • Makuuhuoneen seinään tai lattiaan
 • Suihkun kaakeliseinään (todella hyvä pito, koska useimmiten tosi tasainen pinta sekä kostea ympäristö)
 • Kylpyammeeseen pohjaan
 • Otsaan kun lähtee kaupungille viettämään iltaa
Vac-U-Lock ratsastuspallo tekopenikselle

Vac-U-Lockin ratsastuspallon päällä pompit itsesi orgasmiin

Ratsastuspallolla varustettu tekopenis on toisenlainen vaihtoehto, jossa pystyt vapauttamaan kätesi tekopeniksestä. Ratsastuspallo antaa sinulle oikean panon tunnun, koska se ponnahtaa sisääsi aivan kuten mies (tai panokone). Ratsastuspallolla pystyt panemaan todella kovaa. Tai vaihtoehtoisesti voit vain nautiskella tekopeniksen päällä istuen ja katsoa vaikka saippuaoopperaa telkusta. Yksi erinomainen esimerkki ratsastuspallosta on Vac-U-Lock E-Z Rider Ball 6″. Katso lisää tuotteesta.

Dick Rambone on suuri tekopenis

Dick Rambone on jäätävän kokoinen

Dick Rambone Black on jättimäinen tekopenis imukupilla

Tässä tekokullissa on mittaa vaikka muille jakaa! Mahtipeniksen pituus on huimat 34 senttiä ja halkaisijaakin löytyy 5 ja puoli senttiä. Parasta tässä kapistuksessa on kuitenkin imukuppi, joka tekee siitä erittäin käyttökelpoisen olitpa missä hyvänsä.

Tämä on nähtävä!

Strap on -tekopenikset

Sträppärit eli strap on -tekopenikset ovat yleistyneet viime vuosina huimasti. Tarjolla onki vaikka ja minkälaisia peniksenkannattimia, joiden avulla voi kumppania tyydyttää.

Vac-U-Lock harness strap on tekopenis

Vac-U-Lock harness

Harness. Tyypillisin vaihtoehto on tietenkin strap on harness eli vyö tai valjaat, joihin saa kiinni tekopeniksen. Lanteille kiinnitettävä harness on useimmiten tarkoitettu naisten käyttöön: nainen pystyy panemaan toista naista tai sitten miestä. Lue lisää.

Ontto tekopenis

Ontto tekopenis

Ontto tekopenis. Markkinoilla on myös miehille tarkoitettuja strap on tekopeniksiä, joiden penisosa on ontto. Mies voi asettaa peniksensä sisään tekopenikseen, joka useimmiten on mahtavan suuri. Näin mies pystyy tarjoamaan kumppanilleen todellisen jättikulli-kokemuksen, eikä ole myöskään pelkoa erektion lopahtamisesta kesken session. Yksi parhaista on EXTREME Hollow Strap-On Billy Boy Black ontto tekopenis, joka tehoaa 100 prosenttisella varmuudella! Katso tarkemmat tiedot tästä tuotteesta.

nyrkkirauta tekopenis

Nyrkkirauta tekopenistä varten

Nyrkkirauta. Nyrkkirautaan kiinnitetty tekopenis on äärimmäisen tehokas tapa tuottaa nautintoa kumppanille. Nyrkkiraudan kanssa pystyy tekemään pitkiäkin sessioita ja stimulaatiosta saa halutessaan todella intensiivisen. Lue lisää!

Suu tekopenis harness

Suussa pidettävä kaksihaarainen tekopenis

Suuharness. Suuharness on hieman kinkympi versio tavallisesta sträppäristä. Siinä tekopenis on kiinnitettynä suusi kohdalle, jolloin pystyt panemaan partneriasi suussasi tukevasti olevalla peniksellä. Lisäkiihoketta touhuun tuo se, että penis jatkuu myös suuhusi, joten tuntemus panemisessa on todella erityinen myös sinulle. Lue lisää!

Löysä tekopenis housun täytteeksi tai jäänrikkomiseen

Oletko etsimässä eroottista lahjaa polttareihin tai mietitkö miten rikkoa jää tupareissa? Löysä tekopenis rikkoo jään takuuvarmasti, mutta kyseessä ei ole pelkkä hupituote. Esimerkiksi Mr. Limpy -tekopenikset ovat laadullisesti niin superhyviä, että monet naiset ja miehet käyttävät niitä ihan normaalien tekopenisten tapaan, vaikka tuntuma onkin huomattavan löysä. Lisäksi näitä löysiä kulleja käytetään hyvin paljon oman etumuksen korostajina. Eli löysä kulli asetetaan oman kullin päälle, housut jalkaan ja baariin. Suuri etumus kiinnittää varmasti huomiota ja tulet saamaan flirttailevia katseita pitkin iltaa.

Mr. Limpy tekopenis tuotesarja

Mr. Limpy tekopenikset

Mr. Limpy on edullinen ja laadukas hupituote

Yksi suosituimmista humoristisista tekopeniksistä on Mr. Limpy, joka nimensä mukaisesti on hieman lerppu. Tämä lerppukulli toimii vaikka stressileluna hypisteltäväksi. Onhan se valmistettu super-aidontuntuisesta Real Feel Superskin -materiaalista, jota lähemmäs ei aitoudessa pääse. Henkilökohtainen mielipiteeni on se, että jos jokaisella ihmisellä olisi Mr. Limpy puristeltavanaan, ei kenelläkään enää olisi stressiä! Tarjolla 4 hauskaa vaihtoehtoa. Katso lisää. 

Pack It Heavy löysä tekopenis

Pack It Heavy löysä tekopenis

Pack it heavy – realistic dildo

Pack it heavy on hieman kalliimpi ja ulkonäöltään Limpyä realistisempi: verisuonet näkyvät ja kassit ovat juuri oikean ryppyiset. Sopii samoihin tarkoituksiin kuin Mr. Limpy, mutta koska hinta on korkeampi, on vaikea keksiä, että miksi valitsisit tämän. Katso lisää tuotteesta ja mieti itse.

Kaksihaaraiset tekopenikset

Joskus yksi kulli sisällä ei ole tarpeeksi. Jos olet aina fantasioinut tuplapenetraatiosta, voit hankkia itsellesi kaksihaaraisen tekopeniksen. Tyypillisesti näissä tuotteissa toinen tekopenis on hieman pienempi toista ja siis tarkoitettu anaaliin. Maksimaalisen nautinnon saat, kun valitset kaksihaaraisen tekopeniksen vibraattorilla.

King Cock on suuri kaksihaarainen tekopenis

King Cock on suuri kaksihaarainen tekopenis

King Cock – Large Double Trouble

Nyt on kalussa kokoa ja näköä! Tämä tupladildo on todella karun ja samalla myös tosi aidon näköinen – jos siis ei ota huomioon kaksihaaraisuutta. Tämä mahtikyrpä sopii käytettäväksi yksin tai kimpassa ja vaikka suihkussa tai uima-altaassa. Muista käyttää vesipohjaista liukkaria. Vahva suositus! Katso lisää. 

Vac-U-Lock kaksihaarainen tekopenis vibraattorilla

Vac-U-Lock kaksihaarainen tekopenis vibraattorilla

Vac-U-Lock Double Penetrator – tupla tekopenis vibraattorilla

Tämä tupladildo värisee voimakkaasti. Hämmästyttävän aidonnäköinen tuplapenis sopii yhtä aikaa pilluun ja anaaliin, ja vibraattorilla viet session aivan uusiin sfääreihin. Vibraa käytät kätevästi johdollisen säätimen avulla. Katso lisää tuotteesta.

Kaksipäiset tuplatekopenikset

Kaksipäiset tupladildot ovat useimmille tuttuja, mutta samoja tuotteita on olemassa myös aidon näköisistä tekopeniksistä. Tuplatekopenis toimii hyvin yksin käytettynä tai sitten kaverin kanssa. Yksin voit käyttää kaksipäistä molempiin reikiin tai jos nautit kullin tunnusta suussasi ja pillussasi yhtä aikaa, on sekin mahdollista. Parhaimmillaan nämä tuotteet ovat jaettuna kaverin kanssa. Perinteisen ass-to-ass -tyylin lisäksi kannattaa kokeilla ns. strap on -tyyliä, jossa tekopenis on pillussa naisella, joka panee toisella päällä toista naista. Tässä asennossa molemmat saavat uskomatonta nautintoa.

Basix tupladildo on varsin kookas kaksipäinen tekopenis

Basix tupladildo on varsin kookas kaksipäinen tekopenis

Basix 18″ Ribbed Double Dong

Nyt on sen verran suuri tekopenis, että tätä voisi käyttää vaikka itsepuolustukseen. Mutta ainakin voit käyttää sitä itsetyydykseen yksin tai kaverin kanssa. Pituus on mahtavat 45,7 senttiä ja mustan tekopeniksen varsi on täynnä ihania juomuja, jotka saavat mehut virtaamaan. Katso lisää. 

Jelly Double Dong kaksipäinen tupladildo jelly-materiaalista

Jelly Double Dong on hieman maltillisempi

Jelly Double Dong 12″ punainen jelly-tupladildo

Jelly-materiaalista valmsitettu 30-senttinen ja herkullisen värinen tupladildo sopii tositoimiin tai vaikka taikasauvaksi polttareihin. Kyseessä on sen verran edullinen tuote, että sen voi hankkia vaikka ihan pilailumielessäkin. Katso lisää!

Golden Shower tekopenikset

Laukeavat tekopenikset vievät aitouden uudelle levelille. Monet naiset ja miehet nauttivat kullin suihinottamisesta ja erityisesti siitä, että kulli laukeaa kasvoille. Nyt voit toteuttaa tämän myös yksin tekokullisi kanssa. Golden Shower -tekokullit ejakuloivat tai virtsaavat päällesi käskystä. Erityisen hyvin nämä tuotteet sopivat niille, jotka eivät kykene omassa parisuhteessaan toteuttamaan ko. tarpeita. Nyt voit hoitaa pissaleikit tekopeniksen avulla – kätevää!

Vac-U-Lock Piss Off – suklaanvärinen musta virtsaava ja laukeava tekopenis

Upean värinen ja kokoinen tekopenis, joka on varustettu kiveksillä. Tämä erittäin aidonnäköinen tuote laukeaa tai virtsaa päällesi. Ja jos niin haluat, voit saada siitä vaikka shampanjaa tai hunajaa päällesi – sinä päätät! Katso lisää!

BUST IT Squirting Cock lennättää mällit päällesi

Huippulaadukas Doc Johnsonin valmistama laukeava tekokulli on äärimmäisen aidon näköinen. Testaa tätä mihin vain haluat: se laukeaa rinnoille, naamalle, suuhusi tai sisällesi. Tämän huippurealistisen tekopeniksen voit kiinnittää imukupilla seinään tai lattiaan ja naida sitä niin kauan, että se laukeaa sisällesi. Siitä ei meno realistisemmaksi muutu. Katso lisää!

Fleshjack Boys tekopenikset

Haluatko pornotähden aidon tekopeniksen itsellesi? Haluatko tuntea, että miltä suosikkipornotähtesi tuntuu sisälläsi? Fleshjack Boys -tekopenis mahdollistaa fantasian toteuttamisen. Nämä tekopenikset on aitoja kopioita kyseisen pornotähden kalusta. Näissä tekopeniksissä laatu on niin äärimmäisen hyvä, että tätä aidommaksi ei sessio muutu ilman, että olet oikeasti sängyssä idolisi kanssa. Tsekkaa esim. Brent Corrigan.

Musta, pinkki tai läpinäkyvä tekopenis

Unelmoitko mustasta kullista? Vai haluatko värikkyyttä ja räväkkyyttä seksileluihin? Monen naisen suuri fantasia on panna tummaihoista miestä, jolla on suuri kalu. Tätä fantasiaa on mukava omassa rauhassa toteuttaa mustalla ja isolla tekopeniksellä. Monille naisille taas liian aidon näköinen tekopenis voi olla luotaantyöntävä ja siksi onkin hyvä hankkia värikäs esim. lilan tai pinkin värinen tekokulli. Monet pitävät myös kirkkaasta läpinäkyvästä tekopeniksestä.

Katso lisää täältä. 

G-aluetta (tai G-pistettä) stimuloivat tekopenikset

Tarjolla on myös g-aluetta, eli vanhalla termillä g-pistettä, stimuloivia tekopeniksiä, jotka siis saattavat joillekin naisille tuottaa uskomattoman voimakkaita orgasmeja. Nämä tekopenikset ovat hieman kaarevia, jotta ne hierovat vaginaasi juuri oikealla tavalla. Samaan hengenvetoon voidaan totta kai myös todeta, että nämä toimivat myös miehille. Miehen g-pisteen stimulointi onnistuu samaisilla kaarevilla tekopeniksillä kuin naisillakin.

Tekopenis. taipuisuus yms. tekevät kokemuksesta tosi aidon. Tietenkin tekopeniksiä on myös lateksisia tai kirkaan lasisia, mutta tarjolla on myös niitä, jotka tarjoavat hyvin aidon kokemuksen.

Lila Lover Boy

Edullinen tekopenis vibraattorilla, joka on muotoiltu juuri oikealla tavalla ja hoitaa hommat tyylillä. Jelly-materiaalista valmistettu pirteän värinen tekopenis on jota kuinkin aidon kullin muotoinen, joskin väristä voi päätellä, ettei kyseessä ole aito tavara. Vibrassa on portaaton säätö. Super-suosittu. Katso lisää. 

 G-Girl Style – Realistic Dong With Scrotum 4″

Pieni tekopenis imukupilla ja kiveksillä. Mikäli sinulle sopii pienen kokoiset tekopenikset on tämä söpö kapistus juuri sinulle. Sopii hyvin myös aloittelijoille. Lue lisää!

Miten valita sopivan kokoinen tekopenis?

Kun seksilelujen kanssa aloitteleva on etsimässä ensimmäistä tekopenistä itselleen, on kokoasia varmasti yksi ensimmäisistä kysymyksistä. Minkä kokoinen on hyvä ensimmäinen tekopenis?

No, jälleen muutama avustava kysymys:

 • Onko aikaisempia seksikumppaneita? Tiedätkö tai osaatko arvioida heidän kokoaan?
 • Mikäli aikaisempia kumppaneita ei ole ollut, voi sormitesti auttaa. Kuinka monta sormea saat sisälle? Mikä tuntuu miellyttävältä?
 • Oletko käyttänyt masturbointiin hedelmiä, vihanneksia tai ehkä hammasharjaa? Osaatko arvioida kokoa?

Pari tärkeää pointtia:

 1. Sopivan tekopeniksen löytyminen on useimmiten kiinni oikeasta paksuudesta eli ympärysmitasta, eikä niinkään pituudesta. Ympärysmitan arviointi on ehkä hieman vaikeaa, mutta tähän kannattaa käyttää hieman aikaa.
 2. Pillut ovat anatomisesti tosi erilaisia eli koot vaihtelevat naisesta riippuen paljonkin. Tämän takia ei voida antaa mitään yksiselitteistä nyrkkisääntöä (heh heh), jonka avulla voisi oman koon – ja siten ensimmäisen tekopeniksen koon – selvittää.
 3. Helpottava asia on kuitenkin se, että pillusi mukautuu varsin nopeasti. Voit siis hankkia hieman liian ison tekopeniksen, joka pian tuntuu täysin sopivalta. Näin käy tietenkin myös parisuhteissa: naisen pillu mukautuu miehen kullin koon mukaan (jos nainen nussii vain miestään).
 4. Tärkeä pointti: ei ole tietenkään mikään itseisarvo hankkia mahdollisimman suurta tekokullia! Kyllä tällekin varmasti oma suuri kannattajakuntansa löytyy, mutta ennen kaikkea kannattaa hankkia sellaisen kokoinen tekopenis, josta luulee saavansa nautintoa. Hillityn kokoista tekopenistä on mukava liikutella sisällä ja sen avulla voi mahdollisesti tehdä monipuolisemmin erilaisia juttuja kuin maximaalisen kokoisen kyrvan kanssa. Ei se koko merkkaa kaikkea tekokyrvissäkään!