Seksiasento naisen orgasmiin – paljastamme 4 parasta asentoa

Seksiasento naisen orgasmiin – paljastamme 4 parasta asentoa
3.2 (64%) 5 votes

Haluatko tietää, että mikä seksiasento on ehdottomasti paras naisen nautinnon kannalta? On tutkitusti eräs seksiasento, jossa naisen orgasmi on helpompi saavuttaa kuin missään muussa asennossa.

Tässä artikkelissa paljastamme, mikä on paras seksiasento naisen orgasmiin. Lisäksi esittelemme 3 miltei yhtä hyvää vaihtoehtoja. Jos osaat nämä 4 seksiasentoa, pystyt tarjoamaan naiselle orgasmin varmimmin!

Seksiasento 1: Kyljellään eli seksiä lusikassa

Seksiasento lusikka seksiä kyljellään

Lusikassa harrastettu seksi on todella monen naisen suosikki. Tämä seksiasento mahdollistaa naisen olla mukavassa asennossa, jossa mies hoitaa suurimman osan työstä. Tässä asennossa naisella voi olla polvet juuri sopivalla tavalla koukussa, mikä entisestään parantaa orgasmin mahdollisuutta. Naisen nautintoa lisää myös se, että miehen on helppo hyväillä naisen rintoja käsillä tai vaikka stimuloida naisen klitorista.

Pro tip: aivan mahtavan lisän tähän asentoon saa pienellä kuulavibralla, jolla mies voi stimuloida naisen klitorista samalla kun panee naista takaapäin.

Seksiasennon parhaat puolet

 • Polvet koukussa naisella
 • Kokonaisvaltainen kosketus kehojen välillä
 • Miehen helppo stimuloida naisen rintoja ja klitorista etupuolelta
 • Miehen helppo suudella tai näykkiä naisen niskaa

Seksiasento 2: Kuningatar eli nainen istuu miehen naaman päällä

Seksiasento Kuningatar - Nainen istuu miehen naaman päällä

Tämä seksiasento on monille tuttu fraasista ”niin kauan kuin minulla on naama, on sinulla paikka, johon istua”. Tosi moni nainen kokee tämän asennon äärimmäisen nautinnollisena. Syy on siinä, että nainen pystyy olemaan asennossa suhteellisen rentona ja niin ikään jalat koukussa. Miehen on puolestaan helppoa jatkaa pillun nuolemista pitkäänkin, joten stimulaatiolle ei ole keskeytyksiä. Samalla mies voi hieroa naisen pakaroita, mikä tuottaa monille naisille jo sinällään nautintoa ja edesauttaa orgasmin saamista.

Seksiasennon parhaat puolet

 • Polvet koukussa naisella
 • Miehellä mahdollisuus nuolla pillua pitkään
 • Mies pystyy stimuloimaan tehokkaasti naisen klitorista
 • Mies pystyy samalla hieromaan naisen pakaroita

Seksiasento 3: Lähetyssaarnaaja

Seksiasento lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaaja on kaikille tuttu ja ehkä kaikkein aliarvostetuin seksiasento. Se on oikeasti tosi hyvä asento naiselle! Siinä on teknisesti kaikki muu kunnossa, paitsi yksi pieni asia, jonka senkin pystyy hoitamaan pienellä hankinnalla. Lähetyssaarnaajassa naisella on mahdollista olla polvet koukussa ja jalkojen asentoa pystyy hyvin vapaasti vaihtamaan, mikä tekee tästä asennosta aivan täydellisen. Toinen naisen orgasmin kannalta aivan keskeinen asia on se, että nainen on selällään. Tutkimusten mukaan selällään ja polvet koukussa nainen saa herkimmin orgasmin. Lähetyssaarnaaja mahdollistaa myös sen, että mies voi koskea kokonaisvaltaisesti koko naisen kehoon sekä lisäksi asento on todella tiiviin intiimi, mikä saa nautintoa aiheuttava kehon kemikaalit virtaamaan valtoimenaan.

Lähetyssaarnaajan ainoa miinuspuoli: miehen on erittäin hankalaa stimuloida naisen klitorista.

Miksi tämän on tärkeää? Tutkimukset osoittavat, että ylivoimaisesti suurin osa naisista saa orgasmin juuri klitorista kiihottamalla. Klitorisorgasmi onkin se yleisin orgasmityyppi naisilla.

Ratkaisu: Mies voi käyttää penisrengasta, jossa on värinä. Tämä on aivan taivaallisen nautinnollinen ja nerokas tapa tehdä lähetyssaarnaajasta loistava seksiasento. Voidaan miltei puhua jopa Lähetyssaarnaaja 2.0 -versiosta. Värisevä penisrengas hieroo naista juuri oikealla tavalla ja oikeasta kohdasta (ja tuottaa nautintoa myös miehelle).

Seksiasennon parhaat puolet

 • Polvet koukussa naisella
 • Nainen on selällään
 • Kehot tiiviisti yhdessä
 • Miehellä mahdollisuus stimuloida esim naisen rintoja
 • Mahdollisuus suudella

Seksiasento 4: paras seksiasento naisen orgasmiin

Tutkitusti paras seksiasento naisen orgasmin kannalta

Se kaikkein paras seksiasento naisen orgasmiin on asento, jossa nainen on selällään polvet koukistettuna ja mies nuolee naisen naisen pillua ja erityisesti stimuloi klitorista (joko suulla tai suulla ja sormilla).

Naisen orgasmin kannalta tämä on se kaikkein tehokkain tapa. Nainen pystyy olemaan anatomisesti optimaalisessa asennossa orgasmin saamisen kannalta ja mies pystyy tässä asennossa olemaan hyvinkin pitkän aikaa, joten onnistuminen on vain ajasta kiinni. Samalla kun mies nuolee naisen pillua, voi hän myös hieroa naisen pakaroita tai rintoja. Naisen koko kehon huomioiminen on äärimmäisen tärkeää nautinnollisen seksin kannalta.

Seksiasennon parhaat puolet

 • Polvet koukussa naisella
 • Nainen on selällään
 • Mies pystyy tehokkaasti stimuloimaan naisen klitorista
 • Miehen on helppo samalla sormettaa naista
 • Miehellä mahdollisuus hieroa naisen rintoja tai pakaroita

Lisävinkit naisen nautinnon lisäämiseen

Naisen orgasmit eivät kasva puissa. Vaikka tietäisit parhaat seksiasennot orgasmin tuottamiseen, voit parantaa tilannetta entisestään näillä keinoilla.

 • Hierontageelit ja -öljyt osana sensuaalista esileikkiä lämmittää naisen kehon valmiiksi nautinnolliseen seksiin. Aloita nautinnollinen seksi eroottisella hieronnalla ja tarjoat kumppanillesi palan taivasta.
 • Minivibrat tekevät kaikesta nautinnollisempaa. Moni nainen on sitä mieltä, että peniksen huonoin puoli on se, ettei se värise. Minivibrat, kuten kuula- kieli- tai sormivibrat mahdollistavat värinän mukaan ottamisen tilanteeseen kuin tilanteeseen.
 • Stimuloivat liukuvoiteet saavat veren kiertämään. Liukuvoiteet tekevät seksistä miellyttävää ja nautinnollista, mutta stimuloivat liukuvoiteet saavat seksin tuntumaan vieläkin paremmalta. Ne saavat veren kiertämään toden teolla erogeenisillä alueilla, jolloin herkkyys stimulaatiolla kasvaa ja kaikki tuntuu paljon paremmalta.

Kuvat: Men’s Health

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United