Paras dildo vuonna 2016 – dildot esittelyssä

Paras dildo vuonna 2016 – dildot esittelyssä
5 (100%) 1 vote

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat markkinoilla olevat dildot. Tarjolla on valtavasti erilaisia, joten ensikertaa dildoihin tutustuvalla saattaa mennä sormi suuhun. Älä kuitenkaan huolestu tuotetulvan edessä, sillä me olemme tehneet taustatyön ja esittelemme sinulle nyt parhaat dildot, joita netissä on tarjolla vuonna 2016.

Dildot ovat hieromasauvoja, jotka voivat joko näyttää miehen penikseltä tai sitten eivät. Olemme kirjoittaneet tekopeniksistä oman artikkelin, joten tässä tulemme keskittymään vain tyylikkäisiin ei-peniksen näköisiin hieromasauvoihin.

Dildo voi olla tyylikäs ja deskreetti

Eikö tekopenis ole sinun juttusi? Ehkä irrallinen miehen elin voi tuntua luotaantyöntävältä? Vähän kuin olisi irtopää kaapin päällä. Mieltymyksiä on monia, mutta jos haluat itsellesi hieman diskreetimmän hieromasauvan, saattaa tyyliäs dildo olla oikea vaihtoehto sinulle.

Dildot ovat useimmiten todella kauniita esineitä, eikä niitä aivan heti välttämättä edes tunnista seksileluiksi. Diskreetimpi dildo voi olla siis vaihtoehto silloin, kun pelkäät, että esim. lapset (tai vanhemmat) menevät penkomaan makuuhuoneesi kaappeja. Ja sitten on tietenkin myös niitä dildoja, jotka ovat kerrassaan niin upean näköisiä, että ne voi asettaa reilusti esille. Esimerkiksi Tea Tiamon puudildot ovat kerrassaa upean näköisiä.

Anaaliseksistä nauttiville heteromiehille: kyllä, Suomessakin on todella paljon heteromiehiä, jotka nauttivat suunnattomasti anaalin stimuloimisesta. Usein kuitenkin mielleyhtymä penikseen saattaa olla negatiivinen ja herättää epävarmuutta. Näissä tapauksissa dildo onkin oiva vaihtoehto, koska loppupeleissähän kysehän on vain nautinnon tuottamisesta stimulaation avulla.

Dildot G-alueen (g-pisteen) stimulointiin

Monet dildot on muotoiltu niin, että niillä on helppo stimuloida g-aluetta. Naisen g-piste sijaitsee noin 4-5 senttiä pillun sisällä etuseinämässä. Tätä aluetta hieromalla, on naisen mahdollista saada todella voimakas orgasmi, joka on hyvin erilaisen tuntuinen kuin se tyypillinen klitorisorgasmi.

Nämä sopivalla tavalla kaarevat dildot sopivat myös miehen g-pisteen eli eturauhasen stimulointiin. Monet miehet (niin homo- kuin heteromiehet) nauttivat dildon tunnusta anaalissa ihan ylipäänsä, mutta varsinkin eturauhasen stimulointi on äärimmäisen nautinnollista.

Puettavat Strap on -dildot

Strap on -dildo on päälle puettava dildo, jolla nainen voi panna toista naista tai miksei miestäkin. Tyypillisesti Strap on -dildo puetaan harness-valjaiden avulla lanteille, mutta muitakin mahdollisuuksia on: esim suuhun tuleva suuharness tai nyrkkirautaan tuleva dildo.

Miehille on tarjolla onttoja strap on -dildoja, joiden sisään oman kullin voi laittaa ja panna kumppania todella suuren dildon kanssa. Nämä ontot dildot ovat erinomainen ratkaisu niille, joiden kumppani fantasioi tosi isosta kyrvästä.

Tyylikkäät lasidildot

Lasinen dildo on todella tyylikäs. Kirkas lasista tehty dildo sopii vaikka piirongin päälle näytille, jos vain rohkeutta löytyy. Lasista tehdyt dildot ovat tietenkin todella kovia, joten ne on helppo pitää puhtaana.

Parasta lasidildoissa on kuitenkin se, että ne voi viilentää tai lämmittää. Kylmän veden alla tai pakastimessa jäähdytetty lasidildo sopii todella hyvin kiihottavaan esileikkiin. Ja rohkeimmat voivat koittaa kylmää dildoa jopa sisälle pilluun.

Lasiset dildot eivät mene ikinä pois muodista, joten ne sopivat erinomaisesti myös lahjaksi.

Kaksipäiset tupladildot

Kaksipäinen dildo mielletään yleensä lesboparin seksileluksi, mutta kyllä sille käyttöä löytyy myös heteropareillakin. Kuten todettua, monet heteromiehet nauttivat todella paljon anaalin stimuloinnista. Esimerkiksi sylikkäin istuminen kumppanin kanssa on erittäin miellyttävää, kun tupladildo on molempien sisällä.

Taipuisa kaksipäinen dildo voi toimia myös strap on -dildona. Nainen voi laittaa dildon toisen pään sisälleen ja kädellä ohjata toisen pään kumppaniin. Tämä on todella nautinnollista molemmille.

Isot dildot

Oletko etsimässä oikein isoa dildoa? Tarjolla on todella jättimäisiä vaihtoehtoja. Suosittelemme tsekkaamaan myös isot tekopeniset (artikkelin lopussa on yleisohje hieromasauvan koon valintaan).

Ison dildon kanssa on hyvä muistaa käyttää asianmukaista liukuvoidetta. Kannattaa muistaa, että liukuvoiteissakin on eroja. Isojen lelujen kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää hieman paksumpaa liukkaria, joka sopii myös esim anaaliseksiin tai fistaukseen. Kaikkein kevein vesipohjainen liukkari ei välttämättä ole paras oikein ison dildon kanssa käytettäväksi.

Metalliset dildot

Metallisilla dildoilla on paljon samoja ominaisuuksia kuin lasisilla verrokeillaan. Niitä voi lämmittää ja viilentää erilaisiin stimulaatioihin. Metalliset dildot dildot ovat myös supertyylikkään näköisiä ja sopivat erinomaisesti lahjaksi – aivan kuten lasisetkin dildot.

Design dildot

Dildoissa, kuten kaikissa muissakin käyttöesineissä, on halpistuotteita sekä huippulaadukkaista design-tuotteita. Dildojen kohdalla design tarkoittaa erinomaista käytettävyyttä, laadukkaita materiaaleja, tyylikästä ulkonäköä ja pitkää käyttöikää. Design dildot ovat usein lasisia tai metallisia, koska nämä arvokkaat materiaalit saavat dildon näyttämään kerrassaan upealta. Suomalainen design-dildojen valmistaja Tea Tiamo valmistaa upean näköisiä dildoja eri puulajeista.

Mustat dildot

Onko fantasiasi harrastaa seksiä mustan miehen kanssa? Et ole yksin! Monet suomalaiset naiset (ja miehetkin) unelmoivat isosta mustasta kyrvästä. Musta dildo toteuttaa fantasiasi. Tarjolla on suurta kokoa ja vielä suurempaa nautintoa. Kannattaa lukaista myös artikkelimme mustista tekopeniksistä.

Pumpattavat dildot

Markkinoilla on tarjolla myös pumpattavia dildoja, joiden kokoa pystyt itse säätämään. Pumpattavan dildon pystyt pumppaamaan juuri itsellesi sopivan kokoiseksi, ja pystyt tietenkin vaihtelemaan dildon kokoa oman mieltymyksen mukaan. Parasta pumpattavissa dildoissa on kuitenkin se, että niitä pystyy pumppaamaan myös silloin, kun ne ovat pillussa tai anaalissa sisällä. Tämä saa aikaan uskomattoman tuntemuksen kuin dildo sykkisi sisälläsi. Mikäli et ole ikinä kokeillut pumpattavaa dildoa, suosittelemme ehdottomasti testaamaan.

Suihkussa tai kylvyssä käytettävät vedenkestävät dildot

Monet dildot eivät sovi käytettäväksi märkiin tiloihin. Käytännössä kaikki dildot, joissa on vibraattori, ovat märkätiloissa pannassa. Tietenkin voit käyttää vibrattomia dildoja – erityisesti imukupillisia – suihkussa tai kylvyssä, mutta jos ajattelit nauttia värinästä, kannattaa valita vedenkestävä dildo. Markkinoilla on tarjolla vedenkestäviä dildoja, joiden vesitiivis suunnittleu mahdollistaa vibraattorin käytön vaikka veden alla. Nämä tuotteet ovat hieman kalliimpia, mutta tarjoavat erinomaisella tavalla nautintoa paikasta riippumatta.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United