Netissä on panoseuraa tarjolla ihan joka päivä

Netissä on panoseuraa tarjolla ihan joka päivä
5 (100%) 3 votes

Netistä etsitään panoseuraa ihan joka päivä ja vielä ilmaiseksi

Panolle.com esittelee Suomen parhaat seksideittisivut, joilta sinäkin voit löytää panoseuraa itsellesi.

Nämä sivustot eivät siis ole mitä tahansa deittisivuja tai tindereitä, joilla ihmiset hakevat itselleen vakavia suhteita tai pelkkiä ystäviä. Esittelemiämme sivustoja käyttävät ihmiset, jotka ovat etsimässä itselleen panoseuraa – plain and simple!

Unohda siis turha kikkailu ja kaunistelu! Jos haluat päästä nussimaan, tee tili ja hanki itsellesi panoseuraa.

Panolle.comin kirjoittajilla on kokemusta useimmista suomalaisista deitti- ja seksideittisivustoista. Alla olemme listanneet muutamia parhaita sivustoja, joilta mielestämme kannattaa metsästää panoseuraa. Voit katsoa koko listan täältä. Kriteereinä olemme käyttäneet mm. seuraavia asioita: ilmainen rekisteröityminen, paljon suomalaisia käyttäjiä, laadukas ja luotettava sivusto ja sitten tietenkin se, että sivustolta on oikeasti mahdollista saada panoseuraa.

 • Ilmainen rekisteröityminen
 • Paljon aktiivisia suomalaisia käyttäjiä
 • Laadukas ja luotettava sivusto
 • Oikea mahdollisuus löytää panoseuraa

Minkälaista panoseuraa olet etsimässä?

Vaikka kaikki esittelemämme sivustot tarjoavat mahdollisuuden löytää panoseuraa netistä, on sivustoissa kuitenkin paljon eroja. Jotkin sivustot tarjoavat seuraa sinkuille, toiset taas salaseuraa varatuille, tarjolla on myös kinkyille rajua seuraa ja aloittelijoille varovaisempaa flirttailuseuraa. Kaikille löytyy jotain. Aloita rohkeasti tutustuminen!

 • Sinkuille
 • Pareille
 • Varatuille
 • Nuorille ja vanhoille
 • Kinkyille
 • Ujoille
 • Kaikille löytyy seuraa

Seksitohtori

Seksitohtori.fi on vuoden 2016 kuumin tulokas

Seksitohtori.fi on sivusto, jolta ihmiset etsivät itselleen panoseuraa. Se ei ole vahvasti brändäytynyt mihinkään alaryhmään (kuten varttuuneempaan väestöön, varattuihin tai vaikka fetissi-seksin etsijöihin). Tarjolla on ihan suoraa ja rehellista nussimisseuraa tai sitten ihan vain seuraa hauskanpitoon. Sivuston kertoo pääasiallisen tehtävänsä olevan käyttäjien seksin määrän lisääminen. Tämä on ihan hyvä tehtävä täytyy myöntää!

Kyseessä on tämän hetken kuumin seksisivusto koko Suomessa, joten kannattaa liittyä mukaan!

Rekisteröidy ilmaiseksi Seksitohtoriin, flirttaile muiden käyttäjien kanssa ja saatat löytää panoseuraa jopa täksi illaksi.

SexPartner-logo

SexPartner.fi on suurin ja paras sivusto ensikertalaiselle

Kaikki varmasti jo tuntevatkin SexPartnerin. Se on ollut Suomen suurin ja paras seksideittisivusto jo useiden vuosien ajan, joten käytännössä kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat varmasti törmänneet siihen kerran jos toisenkin.

Pieni esittely on kuitenkin silti varmasti paikallaan: SexParnerissa on tarjolla todella paljon erilaista seuraa. Käyttäjien määrä on niin hulppea, että tarjolla on ihan varmasti jokaiselle jotakin: ihan sitä ”tavallista” panoseuraa, parit etsivät kolmatta pyörää tai toista paria mukaan orgioihin, varatut etsivät sinkkuja tai toisia varattuja, vanhemmat naiset nuoria miehiä ja vanhemmat miehet nuorempia naisia, tarjolla on kaikenlaista fetissiseksiä ja tätä kaikkea on tarjolla heteroille, homoille ja kaikille siltä väliltä.

Jos et ole aivan varma, että mitä olet etsimässä, on SexPartner hyvä tapa aloittaa, koska siellä on kaikkea. Sivuston on myös tosi helppokäyttöinen ja alkuun pääsee nopeasti.

SexPartneriin voi tehdä tilin ilmaiseksi. Tervetuloa tutustumaan!

Kypsaaseuraa-logo

Kypsääseuraa.fi on tosi suosittu vanhemman väestön keskuudessa

Jos Seksitohtori.fi on vuoden 2016 kuumin tuttavuus, ei Kypsääseuraa.fi jää kauas taakse. Kypsääseuraa.fi tarjoaa nimensä mukaisesti panoseuraa varttuneille miehille ja naisille. Ja viimeistään tässä vaiheessa on selvää se, että myös kypsemmät ihmiset etsivät itselleen panoseuraa netistä.

Kypsääseuraa.fi on aivan jättimäisen suosittu sivusto, joten kannattaa liittyä seuraa nyt, kun pidot ovat parhaimmillaan.

Panolle.com on huomannut, että tätä sivustoa käyttävät myös nuoret naiset ja miehet, jotka etsivät tarkoituksella vanhempaa seuraa. Olitpa sitten itse kypsässä iässä tai kaipasit itsellesi kypsää seuraa, kannattaa käydä tutustumassa ilmaiseksi tähän hyvään sivustoon.

Tee ilmainen tili Kypsää seuraa -sivustolle tästä. 

Cheating69-logo

Cheating 69 sopii varatuille sekä myös sinkuille

Cheating 69 saattaa kuulostaa pettämissivustolta, mutta ei ole sitä. Ei ainakaan täysin. Sivuston julkilausuttu periaate on, että kenenkään ei tarvitse jäädä yksin kotiin. Jos haluat löytää itsellesi panoseuraa, on Cheating69 varmasti tsekkaamisen arvoinen sivusto. Sieltä löydät nuoria ja vanhempia, sinkkuja ja varattuja, yksinäisiä seksin etsijöitä sekä pareja ja paljon muuta.

Mikäli kiinnostuit, tee ilmainen tili itsellesi Cheating 69 -sivustolle.

Näin saat panoseuraa netistä

Vuosittain sadat tuhannet suomalaiset etsivät itselleen panoseuraa netistä. Kannattaa kuitenkin pitää muutama asia mielessä. Näillä vinkeillä onnistut hankkimaan itsellesi panoseuraa nopeasti.

Panosta profiilikuvaan

Olipa kyse sitten miehistä tai naisista, niin deittiprofiilin kuvaan kiinnitetään paljon huomiota. Kannattaa siis valita mahdollisimman hyvä kuva itsestä.

Fakta: naiset kiinnittävät paljon huomiota myös esittelytekstiin, joten naisia etsivien miesten kannattaa panostaa myös siihen.

Profiilikuvan merkitys on aivan keskiössä. Se on seksideittisivustoilla jopa tärkeämpi kuin tavallisilla deittisivustoilla, koska panoseuraa etsitään pääasiallisesti miellyttävän näköisistä ihmisistä.

Kun valitset itsellesi profiilikuvaa, kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin asioihin.

 • Kasvojen ei ole pakko näkyä kuvassa
 • Voit rajata kuvan niin, että siinä näkyy vain paras osa kehostasi
 • Miehillä toimii vatsalihasten, rintalihasten, pakaroiden tai peniksen kuvaaminen, joskin naiset arvostavat miehiä enemmän kasvokuvia ja kokonaiskuvia
 • Naiset voivat rajata kuvaan vaikka pelkät tissit tai perseen ja tulos on varmasti hyvä
 • Vinkki miehille: naisia kiihottaa intensiivinen katse ja aktiiviset kasvot. Kannattaa siis näyttää naama kuvassa. Älä katso ohi kamerasta, vaan suoraan kameraan. Vain jos sinulla on todella hyvä kroppa, voit katsoa kameran ohi.

Aktiiviset löytävät panoseuraa

Kun saat profiilisi luotua, on sinun aika etsiä sopivia seksikumppaneita. Seksideittailussa – niin kuin kaikessa muussakin – aktiivisuus palkitaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun täytyy lähettää aktiivisesti viestejä muille käyttäjille. Vain harvoissa tilanteissa panoseuraa löytyy heti ensimmäisellä viestillä. Todennäköisesti joudut viestittelemään useiden naisten kanssa ja flirttailemaan jonkin aikaa ennen kuin pääset petipuuhiin.

Maksullinen tili parantaa mahdollisuuksiasi

Jos haluat saada sivuston kaikki ominaisuudet käyttöösi, on sinun maksettava jäsenmaksu. Useimmilla sivustoilla jäsenmaksun hinta on alimmillaan vain pari euroa. Voit esimerkiksi kokeilla sivuston maksullista puolta 5 eurolla.

Kun otat itsellesi maksullisen tilin, profiilisi näkyy ylimmäisenä kaikille muille käyttäjille. Olet siis käytännössä enemmän esillä ja siksi saat panoseuraa nopeammin.

Sivustosta riippuen pystyt myös lähettämään muille käyttäjille lahjoja ja suukkoja ja ties mitä flirttejä, joilla niin ikään saat vastapuolen mielenkiinnon heräämään.

Suosittelemme ainakin testaamaan maksullista puolta. 

Nuori mies oletko valmis nussimaan vanhempaa naista?

Mikäli sinulla ei ole käynyt flaksi 20-30 vuotiaiden naisten kanssa, ei syytä huoleen. Netissä on ylitarjontaa vanhemmista 40+ naisista, jotka etsivät panoseuraa nuorista miehistä.

Moni MILF on aivan valmis nussimaan nuorta ja kokematonta miestä. Vanhemmat naiset eivät useinkaan etsi panoseuraa oman ikäisistä miehistä, koska tarjolla on parempaa.

Mutta vain harvat nuoret miehet ovat valmiita panemaan selvästi itseään vanhempia naisia. Tämä ei tietenkään ole kaikkien juttu, mutta jos haluat löytää panoseuraa tosi nopeasti niin tämä on miehille se varmin tapa saada seksiä.

Luo tili MILF-area sivustolle ja pääset nussimaan vanhempaa naista >>

Nuoret naiset etsivät sugar daddy -seuraa vanhemmista miehistä

Peli ei ole pelattu myöskään vanhempien miesten osalta. Vaikka kroppa ei olekaan aivan siinä kunnossa kuin se oli ennen, monet naiset etsivät silti netistä herrasmiesseuraa.

Käytännössä on kyse ns. sugar daddystä, joka on valmis ostamaan naiselle pieniä lahjoja, hotelliviikonloppuja ja ravintolaillallisia. Jos miehellä on hieman ylimääräistä rahaa hemmotella naista, on seksiä aivan varmasti tarjolla.

Mikä olisikaan parempaa kuin saada panoseuraa nuoresta naisesta. Kyllä siitä hyvästä ravintolaillan laskun maksaa, että saa nussia 20 vuotta nuorempaa naista.

Suomen paras sivu sugar daddyille on kypsääseuraa.fi

Siellä on tarjolla paljon 40+ panoseuraa, mutta myös nuoret naiset etsivät vanhempia miehiä. Lisäksi monet vanhemmat naiset etsivät sieltä nuoria miehiä.

Etsiktö tuhmaa panoseuraa (bondage, SM, alistaminen)?

Kaikille ei se tavallinen vanilijaseksi riitä, vaan tarvitaan rajumpia otteita. Jos sinua kiinnostaa bondage tai shibari, kannattaa luoda tili Badults.fi sivustolle >>

Badults on yksi Suomen suurimmista sivustoista, jolta voi löytää kinkyä panoseuraa. Tarjolla on panoseuraa kahden kesken sekä myös isompia orgioita, joita aktiiviset käyttäjät järjestävät tyypillisesti mökillään tai kotonaan.

Voit myös aloittaa varovaisesti flirttailemalla ja viestittelemällä muiden käyttäjien kanssa, joten sinun ei ole pakko hypätä heti sänkyyn vieraan ihmisen kanssa. Yleisesti ottaen on ihan järkevää keskustella ja tutustua tulevaan petikumppaniin rauhassa ja sitten vasta nähdä livenä.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United