Näin voit sinäkin löytää PK-seuraa

Näin voit sinäkin löytää PK-seuraa
5 (100%) 1 vote

PK-seuraa netistä. Löydä päiväkahviseuraa näiltä sivustoiltaKaipaatko uutta seksisuhdetta? Erinomainen tapa tutustua uusiin panokavereihin on etsiä itselleen pk-seuraa.

PK-seuraa etsitään nykyään todella paljon netistä. Tietenkin esimerkiksi Tinder on kohtalaisen hyvä paikka hankkia itselle uusia tuttavuuksia, mutta enää viime aikoina se ei ole ollut kovinkaan hyvä paikka löytää itselleen seksiä.

PK-seuraa harrastaa useimmiten nuoret aikuiset, jotka vain haluavat nauttia hyvästä seksistä. Mutta kyllä irtosuhteita on myös vanhemmillakin ihmisillä.

Panolle.com suosittelee seuraavia sivustoja: 

SexPartner.fi – Suomen laajin valikoima pk-seuraa

SexPartner on yksi niistä sivustoista, jotka ovat tulleet Suomeen jäädäkseen. Sivuston kävijämäärä kasvaat todella kovalla vauhdilla ja juuri sen takia tarjolla on todella paljon halukkaita ihmisiä, joista saat päiväkahviseuraa.

SexPartner.fi ei ole kaikkein laadukkain suomalainen seksideittisivusto, koska sitä käyttää niin moni. Tästä johtuu se, että ihmiset ovat todella erilaisia ja itselle sopivaa seuraa on hieman haastava löytää. Usein joutuu järjestämään useammat päiväkahvit ennen kuin löytyy itselleen nautinnollinen kumppani.

Lisäksi sivusto on yksi Suomen edullisimmista, mikä niin ikään ei motivoi ihmisiä ottamaan seksideittailua tosissaan. Tälle sivustolle saa peruskäyttöoikeudet täysin ilmaiseksi (kuten kaikille muillekin suomalaisille deittisivustoille), mutta maksullinen profiili on hyvin edullinen (2-5 € / määräaikaisjakso).

Kaikesta tästä huolimatta SexPartner on kuitenkin erinomainen paikka hakea itselle PK-seuraa. Pelkästään jo suomalaisten käyttäjien huima määrä mahdollistaa sen, että et joudu jäämään ainakaan tyhjin käsin. Jos olet positiivisella mielellä ja valmis harrastamaan seksiä useamman kumppanin kanssa, tulet varmasti löytämään itsellesi aivan loistavan panokaverin, jonka kanssa haluat harrastaa pk-seuraa jatkossakin.

FlirtFair.fi – Erinomainen laajennus SexPartnerille

FlirtFair.fi on erinomainen suomalainen sivusto. Hyvin paljon saman tapainen kuin SexPartner.fi, joskin käyttäjämäärä on hieman pienempi. Kun olen flirtfairista kertonut kavereilleni, olen yleensä sanonut, että jos meinaat tehdä tilin SexPartneriin kannattaa tili tehdä myös FlirtFairiin. Tällä tavalla voi pienellä vaivalla nostaa yhdeydenottojen määrää merkittävästi ja helposti. Ei yhteydenottojen määrä aivan tuplaannu, mutta melkein.

FlirtFair on seksideittisivusto, mutta se ei ole ihan niin suoran toiminnan sivusto kuin SexPartner. Flirtfairissa voi helposti harrastaa flirttailua, seksichättäilyä tai puhelinseksiä muiden käyttäjien kanssa. Oma kokemukseni on, että Flirtfairissa ihmiset ovat hieman hitaampia hyppäämään suoraan sänkyyn kuin SexPartnerissa, mutta voi olla, että tämä on vain minun oma tulkintani. Tietenkin se on hyvä asia, että ihmiset haluavat hieman tutustua vastapuoleen ennen seksiä. Mutta jos olet etsimässä pk-seuraa samaksi päiväksi, kannattaa näistä kahdesta valita SexPartner.

Victoria Milan – Suomen laadukkain seksideittisivusto

Victoria Milan on oma suosikkini etsiä pk-seuraa! Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Voctoria Milanissa on tarjolla todella laadukasta seuraa. Olen itse jo reilusti yli 30, enkä kaipaa seksiä teinien kanssa. Itselleni mieleisintä seksiä on nussia oman ikäistä naista, joka todella tietää miten sängyssä ollaan. Victoria Milan on juuri tämän takia minun suosikkini.

Markkinoinnissaan Victoria Milan kertoo olevansa pettämissivusto, mikä siis tarkoittaa sitä, että se on suunniteltu varatuille ihmisille, jotka haluavat salasuhteen. Sivustolla on kuitenkin runsaasti myös ihmisiä, jotka eivät ole parisuhteessa tai sitten ovat avoimessa parisuhteessa. Itse en missään nimessä kannusta, joten valitsen käyttäjistä ne, jotka eivät etsi seksiä pettämismielessä. Tämä on varsin helppoa.

Minun mielestäni yksi Victoria Milanin hyvä puoli on se, että sillä on hieman kalliimpi hinta kuin muilla suomalaisilla seksideittisivustoilla. Eihän se hinta mikään paha siltikään ole (alimmillaan 20€/kk), mutta tämä kuitenkin näyttää vaikuttavan ihan suoraan siihen, että millaiset ihmiset sivustoa käyttävät. Victoria Milanissa tapaa ihmisiä, jotka ovat todella motivoituneita löytämään itselleen pk-seuraa (tai muuta seksiseuraa), he ovat erittäin hyvännäköisiä ja useimmilla heistä on jo jonkin verran kokemusta seksideittailusta. Mielestäni jo pelkästään näiden perusteiden takia maksan ihan mielelläni hieman ylimääräistä saamastani palvelusta.

Kuten kaikki muutkin sivustot, Victoria Milaniinkin on täysin ilmaista tehdä perustason tili, jolla pääsee tutustumaan sivustoon ja harjoittelemaan pk-seuran löytämistä. Mikäli sitten haluat ottaa homman tosissasi, kannattaa hankkia maksullinen tili, jonka avulla maksimoit mahdollisuutesi löytää pk-seuraa.

Näin löydät pk-seuraa – lyhyet ohjeet

  1. Luo ilmainen tutustumistili haluamillesi sivustoille (esim. SexPartner, FlirtFair ja Victoria Milan)
  2. Kirjoita lyhyt esittely itsestäsi, jossa kerrot hakevasi pk-seuraa. Esittelyssä kannattaa keskittyä seksin kannalta oleellisiin asioihin.
  3. Lisää itsestäsi kuva. Kuvassa voi näkyä kasvot tai sitten ei. Tee niin kuin itsellesi sopii parhaiten.
  4. Nyt on kaikki valmista ja voit aloittaa pk-seuran etsimisen vaikka sivuston hakutoiminnolla
  5. Kun löydät sopivia partnereita, lähetä heille yksityisviesti ja sovi ajankohta pk-seuralle

Miksi pk-seuraa kannattaa etsiä netistä?

Seksideittailu netissä on todella yleistä nuorten aikuisten keskuudessa, mutta kaikille se ei kuitenkaan ole vielä tuttua. Tässä muutamia syitä hankkia pkseuraa netistä:

PK-seuraa löytää helposti

Jos mietit sitä vaivaa, jonka joutuisit näkemään perinteisillä tavoilla (baarit, ilmoituspalstat jne), on netistä huomattavasti helpompaa löytää itselleen seuraa. Jos totta puhutaan, niin pystyt luomaan todella hyvän profiilin seksisivulle alle 30 minuutissa. Tässä ajassa saisit tuskin edes hiuksiasi kuntoon, jos meinaisit lähteä hakemaan seksiseuraa baarista.

Ulottuvillasi on tuhansia suomalaisia

Toisin kuin siellä keskustan yökerhossa, netissä on tarjolla todella paljon seuraa. Vaikka kiertäisit koko keskustan kaikki juottolat, et silti pääse lähellekään sitä ihmismäärää, joka on helposti ulottuvillasi yhdellä seksideittisivustolla. Lähes poikkeuksetta suomalaisilla seksisivustoilla on useita tuhansia aktiivisia (päivittäin käyttäviä) suomalaisia käyttäjiä.

Voit luoda tilin useille sivustoilla

Mikäli tämäkään ei sinulle riitä, voit tietenkin luoda tilin helposti myös muille sivustoille. Jos ensimmäisen profiilin tekemiseen sinulla meni 30 minuuttia, pystyt sen kopioimaan miltei sellaisenaan myös muille sivustoille. Käytännössä siis hyvin pienellä vaivalla pystyt moninkertaistamaan mahdollisuutesi saada pk-seuraa.

Seksisivustoilla etsitään pelkkää seksiä

Jos edelleen vertaillaan netin seksisivustoja baareihin, voidaan nähdä selvä ero: netissä ihmiset etsivät pelkkää seksiä. Syy sille, että ihminen on rekisteröitynyt seksideittisivustolle on se, että hän haluaa löytää itselleen esimerkiksi pk-seuraa. Näin ei tietenkään ole niiden ihmisten kohdalla, jotka ovat viettämässä iltaa baarissa. Tietenkin baareissa on myös niitä ihmisiä, jotka ovat seksin perässä, mutta ehdottomasti suurin osa ei ole. Baareihin mennään viihtymään, tanssimaan, seurustelemana kavereiden kanssa, juomaan jne. Ei sieltä pelkkää seksiä etsitä.

Löydät seuraa myös pienellä paikkakunnalla

Ja faktahan on se, että läheskään kaikki ihmiset eivät edes halua etsiä seksiä baarista. Joko he eivät halua ns. kännipanoja tai sitten he eivät jostain muusta syystä koe baarissa oloa miellyttäväksi ympäristöksi seksin etsimiseen. Kun luot tilin jollekin seksideittisivustolle ja etsit seuraa omalta paikkakunnaltasi, todennäköisesti törmään täysin uusiin ihmisiin, joista et aikaisemmin tiennyt mitään. Tai sitten törmään kuuman naapurisi profiiliin ja sovit hänen kanssaan päiväkahvit!

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United