Näin hankin seksitreffit 50 tunnissa

Näin hankin seksitreffit 50 tunnissa
5 (100%) 1 vote

Löydä seksitreffit netistä näiltä sivustoilta miehille ja naisilleKyse ei ole ihan tuoreesta jutusta. Kun aloitin vuonna 2013 seksideittailun, onnistuin saamaan ensimmäiset seksitreffit kahdessa vuorokaudessa – tai vähän yli. Olin tuohon aikaan köyhä opiskelija, jolla ei todellakaan ollut varaa käydä keskustan kalliissa baareissa. Tai jos alkukuusta oli varaa, niin loppukuu vedettiin makaroonia. Ja jos nyt ihan totta puhutaan, ei seuran löytäminen baareista ollut minulle aina helppoa. Seksitreffit olivat vain kaukainen unelma.

Ennen kuin luet tarinaani pidemmälle, tsekkaa pikaisesti Suomen parhaiden seksideittisivustojen arvostelut. Näiltä sivustoilta löydää seksitreffit varmimmin.

Hanki seksitreffit näiltä sivustoilta:

SexPartner-logo

SexPartner.fi

SexPartner.fi on yksi nopeimmin kasvavista ja suosituimmista seksideittisivustoista. Jos meinaat tehdä tilin vain yhdelle sivustolle, niin tämä on kyllä yksi parhaimmista vaihtoehdoista (ainoastaan Victoria Milan menee tästä ohi).

 • Tarjolla on todella paljon seuraa
 • Aivan kaikkea ja aivan kaikille
 • Flirttailua, seksitreffejä, puhelinseksiä
 • Suuria ryhmäorgioita, swingers-juhlia, kolmen kimppoja
 • DBSM-iltoja, roolileikkejä, fetissiseksiä
 • Ja kaikkea tätä niin homoille kuin heteroille
 • SexPartner.fi on paras tapa aloittaa seksideittailuun tutustuminen

Sivustolle rekisteröityminen on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. Suositeltavaa on kuitenkin hankkia VIP-tason jäsenyys sivustolle, jolloin palvelusta saa kaiken hyödyn irti. (Luo ilmainen tili tästä linkistä)
Kypsaaseuraa-logo

Kypsää seuraa

Kypsaaseuraa.fi on tarkoitettu kokeneemmille seksin harrastajille. Tämä sivusto ei ole tarkoitettu haparoiville ja empiville seksin ensikertalaisille, vaan tarjolla on seksitreffejä aikuiseen makuun. Tällä sivustolla sovit seksitreffit 40+ 50+ ja 60+ naisten ja miesten kanssa.

Kaikki sivuston käyttäjät eivät kuitenkaan ole ns. kypsässä iässä, vaan joukkoon mahtuu kuumia puumia metsästäviä nuoria miehiä (kumpi tässä metsästää kumpaa?) sekä nuoria naisia, jotka etsivät itselleen sugar daddyjä vanhemmista miehistä.

 • Hanki seksitreffit 40+, 50+ tai 60+ naisten tai miesten kanssa
 • Seksideittisivusto aikuiseen makuun
 • Helppo käyttää
 • Ilmainen rekisteröityminen
 • Nuoret miehet etsivät seksiseuraa vanhemmista naisista
 • Nuoret naiset etsivät seksiseuraa vanhemmista miehistä

Mikäli haluat löytää itsellesi seksitreffit aikuiseen makuun, kannattaa luoda ilmainen tili tälle sivustolle. (Luo ilmainen tili tästä linkistä)

Badults-logo

Badults

Badults.fi on hieman tuhmemmille käyttäjille soveltuva sivusto. Tarjolla on BDSM-seuraa kinkyille. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla kokenut masteri tai täysverinen subi, jotta voit liittyä mukaan. Tarjolla on hieman vaniljaisempiakin kinkyilyn mahdollisuuksia, mutta sivuston yhdistävä tekijä on omien rajojen kokeilu. Älä siis odota löytäväsi lähetyssaarnaajaseksiä tältä sivustolta. Ja mikäli kinkyt seksipuuhat tuntuvat ensi alkuun hieman liian rajuilta sinun makuusi, voit ottaa ihan rauhassa ja keskustella muiden käyttäjien kanssa. Ja edetä sitten ihan oman mielen mukaan, kun siltä tuntuu.

 • Sivusto kinkyille
 • Rohkeaa seksiseuraa
 • DBSM, bondage, fetissit, roolileikit
 • Kokeneille mastereille ja subeille
 • Soveltuu myös vasta-alkajille

Sovi hieman erilaiset seksitreffit Badults.fi-sivustolla. Reksiteröityminen on ilmaista, mutta suositeltavaa on hankkia jäsenyys, jolla saa sivustosta täydet tehot irti. (Luo ilmainen tili tästä linkistä)
Victoria-milan-logo

Victoria Milan

Victoria Milan on mielestämme Suomen laadukkain seksisivusto. Voit lukea tarkemman arvostelun Victoria Milanista täällä, mutta tässä pääkohdat sivustosta. Victoria Milan on ns. pettämissivusto, joka on siis suunniteltu varatuille ihmisille seksiseuran etsimiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki käyttäjät elävät parisuhteessa ja ovat halukkaita pettämään puolisoaan. Mukaan mahtuu myös jo eronneita miehiä ja naisia sekä paljon myös sinkkuja.

 • Suomen laadukkain seksisivusto
 • Tarjolla seksiseuraa aikuiseen makuun 30+, 40+
 • Ei pelkkä pettämissivusto
 • Sopii niille, jotka etsivät tosissaan seksiseuraa
 • Ei kännisekoiluun tai ”testailuun”
 • 100% luotettava ja turvallinen sivusto

Victoria Milanissa on Suomen paras sivusto hankkia seksitreffit. Sivustolla ei ole eniten seksiseuraa tarjolla. SexPartner.fi vie tässä asiassa ylivoimaisesti voiton. Mutta Victoria Milanissa ihmiset etsivät seksitreffejä vakavasti: käyttäjät ovat todella valmiita sänkyyn.

Sivustolle voi rekisteröityä ilmaiseksi, mutta tämä sivusto on tarkoitettu niille, jotka ovat tosissaan. Siksi suosittelemme vahvasti liittymään jäseneksi sivustolle. (Luo ilmainen tili tästä linkistä)

Katso täältä Suomen KAIKKI PARHAAT seksideittisivustot täältä.

Oma tarinani: Päätin hankkia seksitreffit netistä

Ei tästä kukaan kaveri minulle mitään sanonut. Ajatuksen sain nähtyäni netissä mainoksen. Tiesin kyllä hyvin, että netti on täynnä ties mitä huijauksia yms. Mutta tuohon aikana uskoin olevani sen verran noheva tietokoneiden kanssa, että ei minua ihan helposti pystyisi huijaamaan. Siispä klikkasin mainosbanneria ja tein ilmaisen tilin seksisivustolle.

Victoria Milan oli ensimmäinen

Mikäli muistan oikein, niin tein ensimmäisen tilini juuri Victoria Milaniin. Muistan ne kuumat bannerit, jotka vetosivat minuun, vaikka sivusto mainostikin itseään pettämissivustona.

Kun olin tilin tehnyt ja päässyt sisään, tuntui sivuston selaaminen hieman oudolta ja vähän myös jännittävältä. Kohta jo tajusin, että miten sivusto toimii ja homma alkoi sujumaan.

Olin tehnyt profiilini aika kiireessä, enkä ollut lisännyt edes kuvaani. En uskaltanut ekana iltana lähettää viestiä kenellekään, eikä kukaan muukaan lähettänyt minulle viestiä.

Googlasin vinkkejä seksin saamiseen

Kuten kaiken muunkin, myös seksitreffien etsimisen aloitin kattavalla taustatutkimuksella. Koitin löytää tietoa siitä, että miten tällaiselta sivustolta on mahdollista sopia seksitreffit. Olen sellainen tyyppi, että koitan kaivaa paljon taustatietoa asiasta kuin asiasta. Tässä tilanteessa tiedon löytäminen ei ollut kovinkaan vaikeaa.

Luin hyviä vinkkejä siitä, että millainen profiiliteksti kannattaa kirjoittaa ja miten lähestyä muita käyttäjiä. En kuitenkaan ensimmäisenä iltana jaksanut tehdä muutoksia profiiliini, koska keskityin lukemaan vinkkejä.

Heti seuraavana aamuna lisäsin profiilikuvan itsestäni ja kirjoitin vähän lisää kuvaukseen. Tajusin myös tässä vaiheessa, että mikäli haluaisin todella saada seksitreffit sovittua, on minun ehdottomasti liityttävä maksulliseksi jäseneksi sivustolle. Tässä vaiheessa olin jo sen verran tosissani, että parin kympin suuruinen maksu ei edes tuntunut pahalta.

Lisäksi loin muutamat muut ilmaiset tilit muistaakseni kahteen tai kolmeen muuhun erilaiseen seksideittisivustoon, koska ajattelin sen parantavan mahdollisuuksiani.

Ensimmäiset yhteydenotot

Toisena päivänä sain ensimmäiset yhteydenotot muilta käyttäjiltä. Uskon, että profiilikuvan lisääminen vaikutti ratkaisevasti asiaan. Sain muistaakseni 2 tai 3 viestiä, mutta nämä kaikki olivat 40+ naisia, joiden kanssa en halunnut seksiä. Yksi näistä vanhemmista naisista oli itse asiassa tosi seksikäs, mutta olin etsimässä oman ikäistä seksiseuraa, joten en alkanut flirttailemaan heille.

Sain myös yhden viestin miespuoliselta käyttäjältä. Kävin tarkentamassa profiilikuvaukseeni, että olen etsimässä heteroseksiä.

Flittailua illalla

Illalla päätin lähettää itse muutamia ensimmäisiä viestejä mukavan oloisille käyttäjille. Ensimmäisen viestin kirjoittaminen oli hieman hankalaa, mutta silti onnistuin avaamaan keskustelun yhden nuoren naisen kanssa heti ensimmäisellä yrityksellä. Kirjoitin viestiin, että kuka olen ja mitä olen etsimässä sekä sen, että olen juuri hänestä kiinnostunut ja että asumme varsin lähellä toisiamme.

Tutustuin illan aikana tähän nuoreen naiseen ja miltei heti ensimmäisten viestien aikana juttu meni kiusoittelevaksi ja flirttailevaksi. Jutustelu tuntui kulkevan ja tunnuimme olevan samalla aaltopituudella. Illan viestittelyn jälkeen päätimme tavata seuraavana iltana. Ei me viesteissä suoraan kirjoitettu, että ne olisivat seksitreffit, mutta kyllä molemmat tiesi, mitä on tulossa. Vaihdoimme puhelinnumerot.

Seksitreffit

Tapasimme tytön luona. Hän asui bussimatkan päässä opiskelija-asunnossa. Varasin mukaan pullon punaviiniä ihan varmuuden vuoksi, koska ajattelin, ettei tyhjin käsin sopinut paikalle mennä. Ovella hieman jännitti, mutta tilanne helpotti heti, kun pääsimme juttelemaan kasvotusten. Pienen jutustelun jälkeen ehdotin viinipullon avaamista ja kävimme toisiimme kiinni ennen kuin ensimmäiset lasit oli juotu.

Tapasimme vielä muutamana otteeseen seksitreffien merkeissä. Ja jatkossa kaikki olikin paljon helpompaa, kun pystyi suoraan sanomaan, että tänään haluaa seksiä. Panosuhteemme ei kuitenkaan jatkunut kovinkaan montaa kertaa, koska meidän kahden välinen seksi ei kuitenkaan toiminut niin hyvin kuin olisi toivonut. Mutta tämän ensimmäisen opiskelijatytön jälkeen olen tavannut monia muita hyviä panokavereita netissä, joten ensimmäisen seksisuhteen katkeamisesta ei kannata olla pahoillaan.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United