Löydä panokaveri omalta alueeltasi

Löydä panokaveri omalta alueeltasi
4 (80%) 3 votes

Haluatko kuuman suhteen, jossa on flirttiä, seksiä ja seikkailua?

Mikäli vakava parisuhde ei sinua kiinnosta, kannatta hankkia panokaveri, jonka kanssa voi toteuttaa seksuaalisia fantasioita.

Netti on ehdottomasti paras paikka hankkia panokamuja, koska netissä on erikseen seksiseuran etsimiseen tarkoitettuja sivustoja.

Miten löydän itselleni panokaverin?

Panokaverin löytämiseen on kaksi vaihtoehtoa: nopea tapa ja hieman hitaampi tapa.

Hidas tapa on rekisteröityä yhdelle seksisivulle ilmaisjäseneksi ja rajoitettujen käyttöoikeuksien mukaan yrittää löytää itselleen panoseuraa. Hitaan tästä tekee se, että ensinnäkin sinun profiilisi näkyy vain yhden seksisivuston käyttäjille. Toiseksi, ilmaisprofiililla et saa samanlaista näkyvyyttä sivuston muille käyttäjille kuin mitä saisit maksullisella versiolla. Lisäksi osa tärkeistä ominaisuuksista on rajattu pois ilmaisprofiilissa.

Nopea tapa on tehdä ilmaistili useammalle seksisivustolle, testailla ja tutustua näihin sivustoihin ja valita niistä omasta mielestä sopivin. Kun sopiva vaihtoehto on löytynyt, kannattaa sille luoda maksullinen tili (halvimmillaan premium-tasoisen tilin saa kahdella eurolla eli riski on pieni). Tällä tavalla saat sinulle parhaiten sopivalla sivustolla maksimaalisen näkyvyyden ja saat varmasti runsaasti yhteydenottoja muilta käyttäjiltä. Sitten vain valitset itsellesi sopivan panokaverin ja alat tutustua häneen.

Miten luoda ilmainen tili seksisivustolle?

Ilmaistilin luominen seksisivustolle on varsin helppoa ja nopeaa.

  1. Valitset esimerkiksi 3 tai enemmän kiinnostavia seksisivuja ja täytät omat perustietosi rekisteröitymissivulla (listaamme muutamia hyviä vaihtoehtoja alla)
  2. Kirjoita itsestäsi pieni esittelyteksti, jotta sivuston muut käyttäjät tietävät sinusta ja seksitoiveistasi jotain
  3. Muista lisätä itsestäsi profiilikuva (tällä nopeutat panokaverin löytämistä merkittävästi)
  4. Nyt voit alkaa etsimään sivustolta itsellesi sopivia panokavereita (esim hakutoiminnolla tai sivuston omista ehdotuksista)
  5. Kannattaa käyttää hieman aikaa sivustoon tutustumiseen (saatat oppia hyviä kikkoja sivuston muilta käyttäjiltä)
  6. Sitten vain lähetät priva-viestiä parhaimmille panokamuille ja sovit heidän kanssaan panotreffit

Löydä panokaveri näiltä seksisivuilta

SexPartner-logo

SexPartner.fi

SexPartner.fi on hyvä seksideittisivusto aloittelijalle. Ja miksei edistyneemmillekin, joskin kaikki kokeneet seksideittailijat varmasti jo tuntevatkin SexPartnerin.

SexPartner on varmasti yksi parhaimmista paikoista löytää panokaveri, koska sivustolla on niin paljon muita käyttäjiä. Erityisesti suuremmissa kaupungeissa, kuten Helsinki, Vantaa, Turku, Tampere ja Oulu, on aivan valtavasti tarjontaa moneen makuun. Kiinnostavaa on myös huomata, että pienemmilläkin paikkakunnilla voi olla tosi paljon halukasta seksiseuraa. Yksi kiinnostava esimerkki on Mikkeli, jossa etsitään panokavereita miltei yhtä paljon kuin Helsingissä. Kuka olisi arvannut. Pääset helposti alkuun tekemällä ilmaisen tutustumistilin SexPartneriin(Luo ilmainen tili tästä linkistä)
Kypsaaseuraa-logo

Kypsää seuraa

Mikäli etsit hieman kokeneempaa panokaveria, on yksi parhaimmista vaihtoehdoista Kypsää seuraa -sivusto. Tällä sivustolla ei juuri sovita teinien seksideittejä, vaan suurin osa käyttäjistä on aikuisempia ihmisiä. Mikäli olet etsimässä 30+ 40+ tai 50+ panokaveria, kannattaa luoda ilmainen tili Kypsää seuraa -sivustolle.

Sivusto sopii myös nuoremmillekin käyttäjille, jos olet etsimässä kokenutta seksikumppania. Kypsää seuraa sivustolla onkin aika paljon nuoria miehiä sekä nuoria naisia, jotka etsivät itselleen selkeästi vanhempaa seksiseuraa. Miehet etsivät kuumia kokeneita puumia, joiden kanssa seksi on taivaallista ja nuoret naiset hakevat itselleen Sugar Daddyjä, jotka voivat tyydyttää nuorten naisten seksuaaliset tarpeen nuoria kokemattomia miehiä paremmin sekä lisäksi hemmottelevat pienillä lahjoilla. (Luo ilmainen tili tästä linkistä)
Badults-logo

Badults

Badults on hieman kinkympi seksisaitti. Jos sinua kiinnostaa BDSM, on tämä saitti ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sivustolla on tarjolla paljon kinkyä seuraa bondageen, piiskaamiseen, pissaleikkeihin jne. Mikäli haluat löytää BDSM-seuraa, kannattaa mainita profiilikuvauksessa, että haluatko olla subina vai masterina sekä tietenkin omista mieltymyksistä. On tällä saitilla tarjolla myös kiltempääkin seuraa eli panokaveri vanilijaseksiin on täältä myös mahdollista löytää. Parhaiten saat kuvan tarjonnasta tekemällä ilmaistilin sivustolle.(Luo ilmainen tili tästä linkistä)

Yksi vai useampi panokaveri?

Panokaveri hankitaan yleensä sen takia, että nykytilanne ei tyydytä sinua seksuaalisesti. Tämä voi tarkoittaa sitä, että sinkku hakee itselleen irtosuhteen tai vaikka sitä, että avoimessa parisuhteessa elävä henkilö etsii itselleen parisuhteen ulkopuolista seksiseuraa. Panokaveri voi olla siis vastaus moneen tarpeeseen.

Erityisesti avoimessa suhteessa elävälle ihmiselle panokaveri tarjoaa usein mahdollisuuden saada jotain sellaista, jota ei normaalisti omalta partnerilta saa. Kahden ihmisen välisessä seksissä on aina tiettyjä hyviä puolia sekä tiettyjä rajoituksia. Kaikki ne jutut, joita itse haluaisi, ei välttämättä onnistu yhden seksikumppanin kanssa. Tämä voi johtua mieltymyksistä, fysiologiasta tai ihan henkilökemiasta.

Itse elän avoimessa suhteessa ja olen hankkinut panokavereita useisiin eri tarkoituksiin. Yksi tärkeimmistä on se, että emme fysiologisista syistä johtuen pysty vaimoni kanssa harrastamaan lainkaan anaaliseksiä, ja suihinottaminenkin on pienikokoiselta vaimoltani jokseenkin hankalaa. Lisäksi haluan välillä villiä seksiä hyvin eri näköisten naisten kanssa. Vaimoni puolestaan on mieltynyt DBSM-seksiin, emmekä pysty sitä lapsiperheen arjen takia kotona harrastamaan. Hän hakeekin DBSM-seuraa itselleen netistä.

Itse olenkin sitä mieltä, että seksi ei ole vain seksiä. Paremminkin, on todella monenlaista seksiä, joita haluaa eri aikoina. Tämän takia hankin itselleni panokavereita sen mukaan, että mitä haluan sängyssä (tai ei välttämättä edes sängyssä) tehdä.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United