G-piste – onko se olemassa?

G-piste – onko se olemassa?
5 (100%) 1 vote

G-piste on kiinnostanut niin ammattilaisia kuin tavallisia seksin harrastajia iät ja ajat. Naisen g-pisteen olemassaolo ja sijainti on aiheuttanut paljon keskustelua. Ja kun naisten anatomiasta on pikku hiljaa päästy yhteisymmärrykseen, on miehen g-pisteen ympärillä alkanut samanmoinen keskustelu uudelleen. Tässä artikkelissa käsittelemme aihetta hieman tarkemmin ja koitamme luoda valoa asiaan lyhyesti ja ytimekkäästi.

Miten löytää naisen g-piste

Naisen g-piste on erittäin kiinnostava alue. Vaikka tästä herkästä alueesta puhutaan sanalla g-piste, ei kyse ole mistään yksittäisestä pisteestä, vaan ainakin läpimitaltaan useiden senttimetrien kokoisesta alueesta. Naisen g-piste sijaitsee emättimen etuseinämässä, joten sen stimulointi on yleensä helpointa työntämällä joko sormi, sormet tai seksilelu sisälle emättimeen ja kohdistamalla paine emättimen ylä- ja etuosaan. Helpoin tapa etsiä naisen g-piste on työntää sormi sisälle emättimeen ja koukistaa sormi. Pyörittävä tai sivelevä liike toimii tässä paremmin kuin tökkivä sormi!

Onko g-piste olemassa?

Kyllä ja ei. G-piste ei tosiaan ole mikään varsinainen piste, vaan tietty stimulaatiolle herkkä alue, joka voimistaa seksuaalista kiihotusta ja jo pelkästään tätä aluetta stimuloimalla voi tuottaa joillekin naisille orgasmin. Kysymys siitä, mikä g-piste oikein on, on monimutkaisempi. G-piste ei ole erillinen rauhanen tai muu vastaava elin, vaan kun sanotaan naisen g-piste, tarkoitetaan tiettyä kosketusherkkää aluetta.

Tämän hetken parhaan tiedon mukaan g-piste on itse asiassa klitoriksen takaosa. Klitoris on paljon suurempi kuin moni mies ja nainen osaa kuvitellakaan: se klitoris, jota haluamme stimuloida vaikkapa suuseksissä, on vain klitoriksen kärki. Klitoris haarautuu kärjestään molemmille puolille ja sitä voi stimuloida muun muassa häpyhuulten viereisillä alueilla. G-piste on siis monen ammattilaisen mielestä nimenomaan nimitys kohdalle, jonka kautta voidaan stimuloida klitorista emättimen sisäpuolelta. Tässä mielessä voi siis sanoa myös  niin, että g-piste ei ole olemassa.

Miehen g-piste

Usein naisten ja miesten seksuaalisista haluista ja elimistä puhutaan verraten ja rinnakkain, ja sama on totta g-pisteestä. Miehen g-piste on aivan yksinkertaisesti eturauhanen, tai tarkemmin alue, jonka kohdalta eturauhasta voi stimuloida. Miehellä eturauhasen stimulointi on monille hyvin kiihottavaa ja jo yksin eturauhasen hierominen johtaa orgasmiin.

Kuten naisilla, miehillä g-pisteorgasmi tuntuu erilaiselta kuin muilla tavoin saavutettu orgasmi. Tämä on luonnollista, koska eri kohtaa kehossa koskettamalla saadaan aikaan erilaisia tuntemuksia ja aktivoidaan eri hermopäätteitä ja niin edelleen. Miehen g-piste on tutustumisen arvoinen paikka. Jos g-pisteen hierominen paljain sormin peräaukon kautta tuntuu epämiellyttävältä, on helppo ottaa käden suojaksi kertakäyttöhansikas. Villimpään menoon tai seksikkyyttä lisäämään joillekin sopii paremmin vaikkapa musta lateksihansikas.

Miten löytää miehen g-piste?

Kun opettelet, missä miehen g-piste on, ota ihan aluksi esiin liukuvoide, joka sopii peppuseksiin. Vesipohjainen liukuvoide voi sopia myös, mutta suosittelen ehdottomasti pysyvämpää silikonipohjaista liukuvoidetta.  Laita liukuvoidetta reilulla kädellä sekä sormiisi, oli sinulla kertakäyttöhansikas tai ei, ja sivele liukuvoidetta myös peräaukon reunoille. Työnnä ensin yksi sormi rauhallisesti sisään miehen peräaukkoon. Eturauhanen löytyy – hauskaa kyllä – melko samalla tavoin kuin naisenkin g-piste, vaikkakin peräaukon kautta. Kun ole työntänyt sormesi sisälle ja liukaste on kunnossa, koukista sormeasi ja etsi etuseinämästä kohtaa, joka tuntuu röpelöiseltä tai muhkuraiselta. Tämä kohta on miehen eturauhanen eli miehen g-piste! Nautinnollinen kosketus voi miehestä riippuen olla sormen koukistelua, eturauhasen painamista tai vaikka pyörittelevää liikettä. Kysy seksikumppaniltasi, mistä hän nauttii!

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United