Eturauhaskiihotin on paras seksilelu miehelle

Eturauhaskiihotin on paras seksilelu miehelle
Tykkäsitkö artikkelista?

Paras seksilelu miehelle on eturauhaskiihotin. Kun eturauhanen on kerran löytynyt, siitä on suurta iloa yhä uudestaan! Eturauhaskiihotin on paras seksilelu miehelle, joka nauttii eturauhasen hieromisesta. Sillä on parempi ulottuvuus kuin pelkällä kumppanin sormella. Lisäksi eturauhaskiihotin on muotoiltu siten, että se hellii koko anaalia kaarevuudellaan ja muhkuroillaan.

Anustappi vai eturauhaskiihotin

Eturauhasen hieronta ja kiihottaminen onnistuu joskus ihan tavanomaisella anustapilla. Anustappi on kuitenkin muodoltaan erilainen kuin varsinainen eturauhaskiihotin, jonka muotoilu on tehty erityisesti eturauhasen hierontaan. Vaikka muukin anaalin alue on herkkä stimulaatiolle, on miehillä eturauhanen aivan erityinen nautinnon lähde, joka tuottaa lähes kaikille miehille myös voimakkaita orgasmeja.

Eturauhaskiihotin voi olla nimeltään myös anustappi, joka on muodoltaan hieman kaareva ja kärjestään pyöristetty. Kuitenkin suurin osa on erityisesti nimeltään eturauhaskiihotin siksi, että se todella on eri tuote kuin anustappi. Nämä seksilelut on tarkoitettu erilaiseen stimulointiin. Jos nautit juuri eturauhasen hieromisesta, valitse ehdottomasti seksileluksi tähän tarkoitukseen tehty eturauhaskiihotin, älä tavallista anaalitappia. Eturauhaskiihotin tekee juuri sen mitä haluat, ilman taivuttelua tai erikoisia asentoja – se menee juuri sinne minne pitää.

Eturauhaskiihotin voi olla siveellisen pieni tai jopa melkoisen muhkea seksilelu. Aloittelijan kannattaa lähteä liikkeelle hieman kapeammalla mallilla. Kun olet tottunut käyttäjä, saatat haluta paksumman ja kaikin puolin ison eturauhaskiihottimen. Harjoitteluun paras on kuitenkin eturauhaskiihotin, joka on kooltaan keskikokoinen tai siro, jotta opit löytämään juuri oikeat kohdat omaan nautintoosi.

Eturauhaskiihotin vibraattorilla

Vibraattorilla varustettu eturauhaskiihotin vie miehen seitsemänteen taivaaseen. Erilaisen värinäohjelmat stimuloivat eturauhasta ennen kokemattomalla tavalla ja saavat aikaan räjähtäviä orgasmeja. Värisevä eturauhaskiihotin asetetaan anaaliin siten, että kahvaosa jää peniksen puolella. Siten voit helposti ohjailla vibraattoria nappia painamalla. Halutessasi eturauhaskiihotin värisee valitsemallasi tavalla samalla kun teet edestakaista liikettä kahvaa liikuttamalla.

Joillain miehillä eturauhaskiihotin tuottaa lisänautintoa, mutta orgasmiin asti he pääsevät nimenomaan silloin, kun käytössä on eturauhaskiihotin vibraattorilla. Kokeile erilaisia kiihottimen värinöitä: aivan kevyttä vibraatiota tai kovaa värinää ja löydä omat suosikkikohtasi!

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United