Erektiorengas vahvistaa erektiota

Erektiorengas vahvistaa erektiota
Tykkäsitkö artikkelista?

Seksilelujen kestosuosikki on penisrengas eli erektiorengas. Nimensä mukaisesti erektiorengas vahvistaa erektiota. Tämä tapahtuu kahdella tavalla, eli erektiorenkaan puristus peniksen juuressa auttaa erektiota vahvistumaan ja täyden erektion aikana erektiorengas pidentää täysin kovan erektion kestoa.

Edullinen apu lopahtavaan erektioon

Erektiorengas on monelle miehelle suuri apu, jos erektiolla on taipumus lopahtaa kesken nautinnon tai penis ei pysy kunnolla kovana, jotta yhdyntä onnistuisi kunnolla. Yksinkertaisuudessaan nerokas erektiorengas on myös edullisimpia seksileluja, mitä markkinoilla on.

Perusmalliset erektiorenkaat on valmistettu joustavasta silikonista, ja pakkauksessa on usein muutama eri kokoinen erektiorengas, joita kokeilemalla löydät itsellesi sopivan koon. Kun peniksen juuressa on erektiorengas tarjoamassa sopivaa puristusta, tuntemus kiihottaa penistä ja lisää verenkiertoa tehden erektiosta kovemman. Samainen puristus tekee myös sen, että veri ei pakene seisovasta kullista niin helposti, joten erektio pysyy vahvana. Toisin kuin monet markkinoilla olevan yrttivalmisteet ja muu humpuuki, erektiorengas tehoaa erektio-ongelmiin lähes jokaisella miehellä.

Säädettävä erektiorengas sopii aloittelijalle ja vaihtelunhaluiselle

Erilaiset erektiorenkaat voivat olla myös helposti säädettäviä. Säädettävä erektiorengas toimii yleensä yksinkertaisella narulla, jota vetämällä erektiorengas kiristyy tai löystyy. Säädettävät penisrenkaat ovat hyvä valinta vaihtelunhaluiselle miehelle tai silloin, kun kyseessä on ensimmäinen erektiorengas. Säädettävän erektiorenkaan materiaali on usein silikoni tai kumi, mutta myös aito nahka on suosittu materiaali.

Erektiorengas lisää nautintoa  kaikilla

Miehen erektiossa tai sen kestossa ei tarvitse olla mitään vikaa, jotta erektiorengas ilmestyy lelulaatikkoon. Monilla miehillä erektiorengas tuo lisää potkua jo valmiiksi ihanaan seksiin joko yksin tai yhdessä seksikumppanin kanssa. Useat miehet nauttivat pienestä puristuksesta kullin juuressa! Jotkut erektiorenkaat sisältävät useamman lenkin, joista toinen asetetaan peniksen ympärille ja toinen kivesten ympärille. Tällainen erektiorengas tuo uuden ulottuvuuden seksiin ja stimulaatiota laajemmalle alueelle.

Kaikkein tavanomaisin runkkaaminen on toki kivaa, mutta erektiorengas voi viedä perushommat aivan uudelle tasolle ilman mitään muita kikkailuja. Erektiorengas on halpa seksilelu, käytössä kestävä ja todella helppo laittaa ja ottaa pois. Tyylitietoiselle kaunis teräksinen tai muu metallinen erektiorengas voi jo ulkonäkönsä puolesta tuottaa lisää kiihotusta. Kovasta materiaalista valmistettu erektiorengas avautuu saranalla ja se kiinnittyy paikoilleen napsauttamalla avattu erektiorengas kiinni. Kumpi miellyttää sinua enemmän, päälle pujotettava pehmeä ja huomaamaton silikoninen penisrengas vai kylmän viileä ja kivikova teräksinen erektiorengas?

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United