Clone a willy penismuotti – tee identtinen dildo peniksestä

Clone a willy penismuotti – tee identtinen dildo peniksestä
4.8 (95%) 4 votes

Clone a willy penismuotti - kloonaa oma tai kumppanisi penis dildoksiPenismuotti on hauska tuote, jolla voit tehdä dildon tai värisevän vibraattorin omasta tai kumppanisi peniksestä. Penismuotti toimii hyvin myös humoristisena lahjana, mutta tosiasiassa sen idea on nerokas: penismuotti tekee helpoksi ottaa identtinen kopio kullista, jonka voit jättää kumppanille käyttöön siksi aikaa, kun olet työreissulla. Monen mielestä jo pelkkä ajatus siitä, että tyttöystävä masturboi yksin ollessaankin kumppanin vehkeellä, on todella kiihottava. Penismuotti mahdollistaa tämän fantasian toteuttamisen. Voit myös antaa seksikumppanillesi kuuman yllätyksen: miten olisi tuplapenetraatio omalla kullilla ja samanlaisella dildolla tai vibralla?

Mitä materiaalia penismuotti on?

Yleensä kloonattu kulli on silikonikumia, mutta on mahdollista valmistaa myös suklainen syötävä kopio omasta tai kumppanin kullista! Valmis tuotos ei siis ole mikään hyllyn päälle asetettava koriste, vaan täysin käyttökelpoinen vibraattori omasta peniksestä. Silikonikumi joustaa ja taipuu mukavasti ja sen voi pestä yhä uudelleen käytön jälkeen – se on kuin mikä tahansa seksilelu. Mallista riippuen pakkauksen mukana tulee oma vibraattoriosio, joka kiinnitetään dildoon. Näin saat omasta kullistasi värisevän version.

Onko penismuotti hankala käyttää?

Ei suinkaan, vaan se on tosi helppokäyttöinen. Penismuotti on yksinkertainen ja sisältää aina selkeät käyttöohjeet. Joskus kuulee epäiltävän, että penismuotti ja sillä muovailu olisi sotkuista puuhaa, mutta sitä se ei missään tapauksessa ole. Suojaa aina varmuuden vuoksi työskentelyalue esimerkiksi vanhalla pyyhkeellä. Sotkua sormiin voi tulla ensimmäisessä vaiheessa, kun asetat peniksen sisälle muottiin. Massaa valuu todennäköisesti hieman yli reunojen, mutta se on hyvin helppo pyyhkäistä pois. Penismuotin käyttäminen vaatii parin jauhepussin ja nesteen sekoittamista toisiinsa astiassa, jolloin on toki aina pieni mahdollisuus siihen, että seosta tippuu vähän lattialle.

Siistiä sisätyötä yhden parin hauskan hetken verran ja dildo tai vibraattori on valmis! Tekeminen on helppoa ja nopeaa, mutta aikaa kuluu massan jäähdyttelyyn. Odottelua on siis luvassa. Paras tapa käyttää penismuottia on käyttää sitä yhdessä seksikumppanin kanssa, sillä kumppani voi auttaa saamaan kullin täysin kovaksi – ja leikkiä kullillasi sillä aikaa kun odotatte dildon valmistumista.

Penismuotilla tehty dildo tai vibraattori ei ole ihan tunnissa valmis, vaan jotta saat hyvän lopputuloksen, ole kärsivällinen. Siihen, että penismuotilla tehty vibraattori on käyttövalmis, kannattaa varata aikaa vuorokauden verran. Saman päivän hätäiseksi hääpäivälahjaksi siitä siis ei ole. Syötävä suklaaversio penismuotilla valmistuu kuitenkin jo samana päivänä!

Täyttöpakkaus penismuottiin

Miksi tyytyä yhteen? Sama penismuotti käy usean dildon valmistukseen! Tilaa lisää jauhepusseja verkkokaupasta, niin voit tehdä niin monta kopiota omasta kullistasi kuin haluat. Olisiko musta ollut sittenkin parempi kuin tavanomaisen vaalea? Tee uusi! Kun muotti on kerran tehty valmiiksi, uusi dildo tai vibraattori valmistuu kirjaimellisesti käden käänteessä.

Vinkki: pyydä kumppaniasi lähettämään sinulle kuva tai video kun hänellä on käytössä kullistasi tehty kopio. Oman peniksen näkeminen uudesta kuvakulmasta on kiihottavaa ja virkistävää.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United