Anaalitappi on hyvä tapa tutustua anaaliseksiin

Anaalitappi on hyvä tapa tutustua anaaliseksiin
Tykkäsitkö artikkelista?

Anaaliseksi on yksi parhaita tapoja viettää aikaa makuuhuoneessa, joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.  Peppuseksin mahdollisuudet ovat monipuoliset, eikä vähiten seksilelujen ansiosta! Anustappi on mainio seksilelu lisäämään nautintoa anaaliseksissä. Anustappi työnnetään nimensä mukaisesti anaaliin, jolloin sen tuottama paineen tuntu ja anaalin herkkien hermopäätteiden stimulointi tuottaa upeaa nautintoa. Jokaiseen makuun löytyy sopiva anaalitappi, sillä valikoima on todella suuri. Valitse aina sellainen anustappi, jossa on selkeä kantaosa, eli tyvestä muuta osaa leveämpi kohta, joka estää seksilelun joutumisen kokonaan sisälle.

Minkä muotoinen anaalitappi on paras?

Useimmiten anustappi on muodoltaan timanttimainen, jolloin sen kärki on kapeahko ja seksilelu levenee keskelle, josta se taas kapenee ennen kantaa. On suositeltavaa valita kärjestä kapeammaksi muotoilu anustappi, sillä sen tarkoitus on helpottaa seksilelun asettamista. Sulkijalihas antaa periksi parhaiten siten, että aloitetaan kapealla osalla ja työnnetään hiljalleen yhä levenevä lelu sisään. Tästä anaalitappi saa yleisimmän ja toimivimman muotoilunsa.

Anaalitappi voi kuitenkin olla monen muotoinen, vaikka kärki ja kanta määrittävät sen perustoimintaa. Vaikkapa peräkkäisiä, toinen toistaan suurempia lasi- tai silikonipalloja tarjoava anustappi, joka näyttää hieman lumiukolta, voi tuoda aivan uusia elämyksiä peppuseksiin.

Koristeellinen anustappi sopii vaativaan makuun

Kun kaipaat näyttävyyttä ja estetiikkaa, persoonallinen valinta voi olla anustappi, jonka kanta on haluamassasi värissä kimaltava timantti tai vaikkapa pörröisen hännän mallinen. Anaalitappi toimii houkuttimena kumppanille, joka näkee sinun kulkevan ohitseen jalokivi kimaltaen tai suloinen, pehmeä häntä pakaroita vasten heiluen. Anustappi sopii mainiosti härnäämiseen ja kiusoitteluun, ja se voi hyvin olla osa kuumaa esileikkiä, vaikket sattuisi nauttimaan peppuseksistä muuten. Koska kanta on joka tapauksessa olennainen osa anustappia, se voi yhtä hyvin olla silmää erityisesti miellyttävä!

Anustappi ja eri materiaalit

Anaalitappi voi olla valmistettu silikonista, kumista tai vaikka lasista. Kaikissa materiaaleissa on puolensa ja onkin makukysymys, mikä miellyttää eniten. Lasinen anustappi on siitä kiinnostava, että sen avulla voit kokea elämyksiä lämpötilaa vaihtelemalla: lasinen anaalitappi on helppo jäähdyttää kylmässä vedessä tai lämmittää kuumassa vedessä – jopa mikro sopii tähän tarkoitukseen.

Anustappi vibraattorilla

Anaalitappi vibraattorilla on askel eteenpäin, jos tavallinen anustappi kaipaa mielestäsi lisää sutinaa ja hurinaa. Vibraattorilla varustettu anaalitappi on monipuolinen seksilelu miehille ja naisille. Orgasmiin asti peppua stimuloiva anaalitappi voi vibraattori versiona tuottaa kovimmat orgasmit etenkin miehille, joilla värinä stimuloi suoraan kiihotukselle herkkää eturauhasta.

Kuukauden suosituin

seksisivusto:

Xperience United